Şimdi Ara

migrosta çalışmak için form dolduracağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni yapılan inegöl avmnin içine 5m migros açılacak sanırsam nilüferde form dolduruyormuşuz
    16 yaşında öğrenciyim
    part time 4 saat 500 tl maaş falan dediler

• 4 saat 500tl. imkansız bence ama öyleyse gerçekten iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I can

4 saat 500tl. imkansız bence ama öyleyse gerçekten iyi.

bana da öyle geliyor ama 16 yaşından küçükler için resmi asgari ücret 486 tlmiş
    migros da buna uyar herhalde
  • 500 tl az benim yanimda calis sana 900 tl veriyim
  • 4 saat nasıl 500 lira yav? İyiymiş baya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

4 saat nasıl 500 lira yav? İyiymiş baya.

annemle bankta otururken bursa otobüsünden inenler tesadüfen yanımıza geldi migrosta çalışıyorlarmış onlar söyledi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oha yani... Sabahtan akşama kadar çalışıpta 600 alan var ? nasıl 4 saat 500 tl süper para kaçırma
  • İnegölde mi oturuyorsun yoksa Bursada mı o ilanı bende gördüm başvurmayı düşünüyorum
  • haftada 1 gün full çalışıyosun.. geri kalan 6 gün 4 saat.. tatil yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrganikYazar

İnegölde mi oturuyorsun yoksa Bursada mı o ilanı bende gördüm başvurmayı düşünüyorum

inegölde
  • Epey iyi ama mağaza yeni olduğu için maaş bu kadar iyidir.

http://www.migroskurumsal.com/Icerik.aspx?IcerikID=54

sitesinde part time bursa inegöl diye seçenek var, lise öğrencileri de çalışabiliyormuş onu diyor.

İşte;"Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırlamaktan,
    Mal Kabul Görevlileri'ne destek vermekten,
    Ürünlerin reyonlarda standartlara göre olmasını sağlamaktan,
    Müşteri ilişkilerine destek vermekten sorumlu olacaklardır."

Pek de ağır görevler değil.

Fiyat konusunda bir şey yazmamışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ted Mosby -- 22 Haziran 2011; 8:49:33 >

• tam mesai ne kadar acaba?

benim de aklma çok yattı. çok ağır görev falan da yok. süper olur. 2 ay çalışsam mis gibi para.
  • Mağaza yeni olduğu için maaşın böyle olması normal çünkü fazlasıyla çalışacaksın orada. Yine de 16 yaşındaki insan için çok çok çok iyi bir iş, kaçırma derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty_

Mağaza yeni olduğu için maaşın böyle olması normal çünkü fazlasıyla çalışacaksın orada. Yine de 16 yaşındaki insan için çok çok çok iyi bir iş, kaçırma derim.

başka yerde böyle çalışsak ne kadar alırız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trk.

quote:

Mağaza yeni olduğu için maaşın böyle olması normal çünkü fazlasıyla çalışacaksın orada. Yine de 16 yaşındaki insan için çok çok çok iyi bir iş, kaçırma derim.

Aynı ücretle daha uzun süre çalışman gerekir öyle diyeim.
    Sitede maaştan söz edilmemiş ama günde 4 saatten 500 lira gibi bir rakam oluyorsa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: trk.

quote:

Geçenlerde bir üye konu açmıştı Telefoncuda aylık 200 liraya 12 saat çalışağım kabul ediyim mi diye ordan düşün ne kadar iyi bir para olduğunu :)

4 saatte o para mükemmel gözün kapalı kabul et.
  • Migrosta part time maaş zaten 500 lira değil mi geçen bir üye daha konu açmıştı oda öyle dedi.
  • 4 saat çalışanlar 350 tl + migros alış veriş çeki+ yol parası olması lazım.. yine o paraya geliyor işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Commander41©

4 saat çalışanlar 350 tl + migros alış veriş çeki+ yol parası olması lazım.. yine o paraya geliyor işte

demek istediğim bu olay her şube için geçerli mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.