Şimdi Ara

MİGROS İNDİRİM KODU PAYLAŞIMI (197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.984
Cevap
339
Favori
243.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Alkol ürünleri hariç fiş tutarı 1000 TL üzerinde kaldıysa o sebeple yatmış olabilir. Alışverişin içinde alkol ürünü olması etkilemiyordur, sadece kodlardan gelecek Money kazanımı toplam tutarına dahil edilmiyordur.

• bay baykuş kullanıcısına yanıt
    Hocam alkolsüz ürün 400-500 kalanı alkol

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rdydm kullanıcısına yanıt
    İlginç. İlk defa duyuyorum böyle bir şeyi. Ben de normalde saymıyor diye biliyordum.

Üzümü yiyip bağını sormamak lazım o halde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Bağ sorula sorula bağcı kovdu zaten :)

Bugüne kadar açıklamalarda vardır diye yapmıyordum ilk defa olunca şaşırdık

• M. Yemek kodlarının da olmadığını fark eden yok mu hiç aranızda, bayılanı gören hemen öldü diye ağıt yakıyor.

Bir ara po kodu ekli iken tütüne verdiği olmuştu ama çok önceden, sonraki aylarda vermedi misal. Özellikle denemediğimize bilmiyoruz. O da pyc 750 yüzünden denk gelmişti tesadüf.

• Hved kullanıcısına yanıt
    Bugün tecrübe ettim. Vermedi kod falan.

• GlamourSS G kullanıcısına yanıt
    Turkcell gnç ödüllerinden kaldırdı benim de dikkatimi çekmişti

• quote:

Orijinalden alıntı: Engin8479

Turkcell gnç ödüllerinden kaldırdı benim de dikkatimi çekmişti
    Genel bir problem, düzenleme düzeltme ile ilgilidir diye düşünüyorum. Sadece money kodları ile ilgili değil sanki.

• Bagersirat kullanıcısına yanıt

Her şey her yerde paylaşılsın yauvvv, debit kart baronları yauvvv diye konuşan bir Migros müdavimi vardı banka kampanyaları için. Acaba şimdi kendisinin ana kapısı kapandığı için aynı şekilde düşünüyor mudur Migros money kodları konusunda da? İyi olmuş diyorum artık böyle kampanyalar sadece forumlarda kalmasın, tüm dünyaya yayılsın kafasında olanlar için.

Hep söylüyorum Influencerlık ve Telegram grupları çıkınca sıcak firsatlar diye bir şey kalmadı ruhunu öldürdü. Eskiden bir fırsata ulaşmak için çaba gerekirdi emek gerekirdi şimdi şanslı ve hızlı olan pastayı kapıyor.

Ha olursa kullanırız olmasa da yolumuza bakarız. Öldük bittiklik bir durum yok, bu kampanya durumu çok da sürdürülebilir bir şey değildi zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 5 Ocak 2025; 10:24:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    twitter da instigram da paylaşan yüksek takipçili hesaplar yüzünden kapandı bence , QNB maaş kampanyası da onlar yüzünden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • calculus07 kullanıcısına yanıt
    Kimse bişey uydurmuyor. Adamlar zarar etti farkındaysan. Kodlar 1 alışverişe 1 iade şeklinde olacak. Sonra işbirlikleri açılacak devam edecek. Isteyen 10 bin alışveriş yapar 1000 TL iadesini alır.

• gecekralı1341 kullanıcısına yanıt

Kaynağın ne kardeşim mabadın mı

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt

yaw ben şu bildiklerimi forumda paylaşsam yemin ederim 3 güne her şeyi kapatacaklar. ne debit kampanyaları kalır ne de adam akıllı kampanya yaparlar. amaç kendime saklamakta değil. zaten bulmak istediğin şeyi biraz araştırsan buluyorsun forumda. bu sivri zekalar istiyor ki hiç uğraşmadan armut piş ağzıma düş kampanya olsun :D. sonra uyarıyoruz açık açık yazma diye. ardından da duyarcı like ego kasan tayfa geliyor. sanki kanaat önderi gibi bizi ezikleyip gidiyorlar :D. bunlar yüzünden bir şey paylaşmaya korkar olduk.

• calculus07 kullanıcısına yanıt
    Terbiyeli ol önce. Terbiyeni belli ediyorsun baya

• Full trol kaynıyor burası herkese inanmayın arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ardack

yaw ben şu bildiklerimi forumda paylaşsam yemin ederim 3 güne her şeyi kapatacaklar. ne debit kampanyaları kalır ne de adam akıllı kampanya yaparlar. amaç kendime saklamakta değil. zaten bulmak istediğin şeyi biraz araştırsan buluyorsun forumda. bu sivri zekalar istiyor ki hiç uğraşmadan armut piş ağzıma düş kampanya olsun :D. sonra uyarıyoruz açık açık yazma diye. ardından da duyarcı like ego kasan tayfa geliyor. sanki kanaat önderi gibi bizi ezikleyip gidiyorlar :D. bunlar yüzünden bir şey paylaşmaya korkar olduk.

İnstagramda 200 bin kisilik grupta adamlar kodların nasıl alındığını adım adım anlatıyor . Herkes 1000 lira money iade alsa 200 milyon yapar. Sürdürülebilir değil. Ben eskisi gibi 1000e 300e razıyım.

• Tek kod kullanımıda olsa devam etmesi iyi olur. Bu büyük sayfalar çok matrah bir şeymiş gibi kampanyaların içinden geçti derdi olmayanlar bile zekvine yaptılar yetmedi puan neden yatmadı filan diye bilmeden mhlere carladılar olacağı buydu. Yakın zaman ne olacağını hep bereber görücez bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redali -- 6 Ocak 2025; 11:35:10 >
  • Turktelekom prime kodu devam ediyor mu?

• 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.