Şimdi Ara

MİGROS İNDİRİM KODU PAYLAŞIMI (198. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.223
Cevap
394
Favori
330.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şuanda hiçbir yerde money kodu bulamazsınız. Migros tek tuşla bütün kodları silmiş. Türk Telekom kodları hep aynı kodu veriyordu. Yeni sisteme gecilince belki sistemden yeni kodu çeker verir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İnstagramda 1000 tl alışveriş yaptım 1200 tl money yattı diye paylaşımlar vardı.

Sonun böyle olacağı belliydi.

Bir kampanya instagrama düştüyse 3 gün dayanmaz.

instagram bence çağımızın vebası.

• Ben o grupların WhatsApp ve telegram sayfalarındayim . Bu olayı aşağı yukarı 2 milyon kişi denedi ve uyguladı. 2 milyonu 1000 tl money puan ile carpsan 2 milyar TL zararı oldu ve bu olay 3 4 aydır devam ediyordu. Hele ailesi kalabalık kişiler fena vurgun yaptı.

• redali kullanıcısına yanıt
    Bu red indirim olan mi money pay cüzdana eklenen kod mu 2 3 tipi var galiba moneypaye eklenen tamamen sayi indirim kodu rakam harf karışık

• redali kullanıcısına yanıt
    Direk 100 kod değil o zaman anladım ben Vodafonelu değilim de

• ttnet prime kod vermiyor.

bu koda ait kampanya bulunamamıştır diyor.

• Petrol ofisi money kodu bu ay yok mu. Uygulamada bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpine75 -- 6 Ocak 2025; 15:27:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpine75 A kullanıcısına yanıt

şu anda geçerli tek bir kod bile yok.sadece po değil

• Bu konuda da gördük ki artık bazı şeyleri forum olarak da sorgulamamız lazım. Artık bu tür kampanyalar için özel bir forum mu olur, üye olmayanların göremeyeceği bir şekilde mi dizayn edilir bilmiyorum ama bir çözüm şart. Millet o kadar uğraşıyor, çabalıyor, sonra birileri gelip üstüne tüy dikiyor. Bu işin sonunda artık insanlar kampanya da, fırsat da paylaşmayacak, olan o olacak.

• dekonline kullanıcısına yanıt
    Hocam forumda paylaşılan mesajların belirli üyelik seviyeleri tarafından görülebileceği bir sistem getirilse ve bunu mesaj gönderen ayarlayabilse fena olmazdı. Her iki şekilde de zamanla kırıklar çıkar ama bu kadar çıkmaz gibi İnstagram'da YouTube'da resmen markaların kampanyalarını paylaşarak takipçi topluyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 6 Ocak 2025; 18:15:5 >
  • Engin8479 E kullanıcısına yanıt

Tek çözüm migros başlığı üyelere özel olmalı. Ama kabul etmediler.

• Şu kod konusuda suistimal edildi ya gerçekten pes. Bu ülkede son kullanıcı efendi gibi indirimden faydalanamayacak galiba. 1000₺ alışverişe 200₺ yeterli zaten. Nedir yani yaptığın alışverişten fazla almak. Tamamen açgözlülük bu olay.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Moldova_lover kullanıcısına yanıt

Ben de bulamadım maalesef

• Çek satışta migros kodları satışa devam ediyor,hatta fiyatları da yükseltmişler.Önceden alinip kullanilmayan kodlar geçerli oluyor mu ki satışa devam ediliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih KARAHAN

Çek satışta migros kodları satışa devam ediyor,hatta fiyatları da yükseltmişler.Önceden alinip kullanilmayan kodlar geçerli oluyor mu ki satışa devam ediliyor?
    Gecerliliği yok ekledikten sonra siliniyor.

• vodafone 500/100 olandan mı bahsediyorsunuz

• İlgili kodların ay içinde tekrar aktif olabileceği konuşuluyor, düşünülüyordu.

Migros Ana Konu'da ise mantıklı olabilecek söylemler vardı; "İki Al Biri Money İade" kampanyası sebebiyle kodların kaldırıldığı, bu kampanyalar bitince devam edebileceği gibi...

Fakat yeni Migroskop'ta bu kampanyaların Ocak ayı boyunca devam edip 3 Şubat tarihine kadar süreceği yazılmış. Yani yukarıdaki tez de çürümüş oluyor bu yazıyla.

Ayın ortası yaklaşıyor ve hala haber yok. Ben bu ay için ümidi kesiyorum yavaş yavaş.

• Hocam afedersiniz ben baya uzak kalmisim konuya. Geçenlerde kod sattığım bir arkadas bugün iade talep etti de öyle öğrendim. Bu 1000/200 kodları tek hesapta birden fazla kullanilabiliyormuydu ki nasıl suistimal edilebilir ki 1000 harcayıp nasıl 1200 almışlar

• 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.