Şimdi Ara

MİGROS İNDİRİM KODU PAYLAŞIMI (195. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.984
Cevap
339
Favori
243.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Banabak da migros Kodu yok porty uygulamasını kullanmak için kod var porty uygulaması kullanıncs 700 liraya 100 money veriyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cfrcfr C kullanıcısına yanıt
    Porty eski hesaplar vermiyor yeni hesap olması gerekiyor işlem hemen açıp kapatırsanız 1 TL keser kuponsuz işlemde olur

• 5 tane kod ekledim dun sadece 1 tane görünüyor po dahil görünmüyor varmi yaşayan

• Pellev kullanıcısına yanıt

aynen

• Arkadaşlar sanırım money olayı bitti. Eklediğim tüm kod silinmiş sadece ilk eklediğim efes kalmış.

• Moneylergeçen ay banada gözukmedı ama geldi sistemsel yani

• standartadam48 S kullanıcısına yanıt

Ben ilk prime eklemiştim ama bende de sadece efes gözüküyor kokusu çıkar yakında

• Madame Coco Prestige uygulamasından Money Kod alma sekmesi kaybolmuş. Fazla almış olan kullanmayacak arkadaşlardan biri özel mesajla paylaşabilirse çok makbule geçerdi:)

• gesture G kullanıcısına yanıt

kod filan eklemeyin şu an,migros eklenen tüm kodları sildi zaten

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    Hep bu instagramdaki fırsat sayfaları yüzünden oldu ,oraya düşen kampanya çöp oluyor zaten ,forumdan kopyalayıp paylaşıyorlar oralarda buna rağmen gene bu zamana kadar iyi gitti migros un ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firefighter06 -- 3 Ocak 2025; 23:56:6 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Firefighter06 F kullanıcısına yanıt

bence bu sayfalar yüzünden değilde bizim bu fırsatları normal şekilde kullanmayıp paraya çeviren değerli arkadaşlarımız yüzünden oluyor. her şeyin b.kunu çıkarıyoruz

• Kampanyaları paylaşan uygulamalardan kalkmış money kampanya kodları ilginç

• Ben size demiştim büyük sayfalar paylaştı bu iş kalkacak son diye çünkü o sayfanın paylaştığı bütün kampanyalar bitirildi çünkü o kdr saçma insanlar yapmaya calistiki hatta yapamayip migros temsilciye yazıp neden olmuyor diyenler bile olmuş. Geçmiş olsun bir devir daha bitti. Bundan sonra migros yalnızca 1 tane money iadesi yapacaktır. Oda en yüksek olana iade verecek.

• hsnrs17 H kullanıcısına yanıt
    hocam ilk şarj da benim 29 neden kesti , ilk üyelik 30 dk hediye de duruyor , , hem orda 1 tl banner var , niye ilk şarjda 29 kesti ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • answer my question kullanıcısına yanıt
    Kmapya kodu seçmeden direk işlem yaptıysanız bundan yapar hemen iade ederseniz 1 TL kesiyor kampaya kodsuz

• Işbirliği kampanyalari tamamen kalkmış bitti galiba artık tamamen

• Geçmiş olsun herkese artık buralarda kimse olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mabadınızdan element uydurmayın şimdi görüştüm mh ile genel bi teknik iyileştirme mevcut hepsi düzelcek dedi ısrarla sordum bittimi diye hayır dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calculus07 -- 3 Ocak 2025; 13:36:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.