Ben de eğer varsa Adımpara, Kargopark ve Garenta kodu alabilirim kullanmayacak olan varsa. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Ben de eğer varsa Adımpara, Kargopark ve Garenta kodu alabilirim kullanmayacak olan varsa. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polyanna -- 31 Aralık 2024; 22:3:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Garenta, Modanisa ve Kargopark, Coco 100 kodları olan özelden yazsın lütfen. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zabadabadab -- 31 Aralık 2024; 22:36:45 > |
Garenta, Modanisa ve Kargopark kodları olan pm atarsa çok makbule geçer. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
kargopark garenta porty kodu olan arkadaşlar pm ile iletirse çok sevinirim. hatalı kod dedi paylaşılan kodlara sipariş az önce oluşturdum hesaba ekleyeceğim yardım bekliyorum, takas için kodum yok ama dua ederim |
Kargopark, obilet, porty, ,ttprime varsa kullanabilirim |
Emin misiniz. Müşteri hizmetleri teslimat tarihi kabul edilir dedi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yokmudur kargopark obilet Modanisa porty garenta son dakikalar varsa alalim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |