Aceleyle girdim ama bu ay zaten kullanmıştım anadolu efes kodu bugün yeni bir 1000 tl üstü alışveriş yapmıştım puan gelir mi acaba ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
MİGROS İNDİRİM KODU PAYLAŞIMI (184. sayfa)
-
-
O zaman gelir kampanya detaylarında var bugün de dahil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mademcoco migros 200 ( 100 ) olanı da mı var bilmiyorum, nasıl alınıyor ( herkeste bollaşmış 750 şartı vardı )
Ücreti ile lazım.
Modanisa, Po, Teknosa, Efes harici hepsi lazım.
Alınık yazayım, takip edemedim linki yada ekran ss var ise rica edeceğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Erkenden alın üşenmeyin sonra bitti diye üzülürsünüz
Teşekkürler bu ara
DİKKAT: Kod için 15 Ocak son tarih sonrasında puan vermez herhalde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 31 Aralık 2024; 18:14:31 >
Ona güvenip yükledim hemen bakalım hocam dün girdiğim kodlarda var ne gelecek
Şimdi alıp tanımlarsak Önceki AE kodu 200 le birleşip 400 mu oluyor
o zaman gelecek ay tanımlarız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmaaa1907 -- 31 Aralık 2024; 18:32:36 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Olmaz bugun yarın gir
yazdım şu lazım bu lazım diye ama herkes istiyor veren yok
73 puanım varmış 1-2 parca bişey aldım 30 lirada kargo verdim son günüde kapattık mutlu yıllar herkese
-
İpregaz kodunu da uygulamadan temin ettim.
Ücreti ile yukarıda yazılı olanlar hariç ( diğer Migros kodları ücreti ile alınıktır. )
Arkadaşlar Porty ve Kargopark lazım pm lütfen
Geçen Efes kodu ay ortasında geldiğinde o tarihten önce alışveriş yapıp kodu girenlere moneyleri yatmış mıydı?
hayır hocam. ilgili tarihlerde yapılan alışverişleri kapsayacaktır, bugün ve 15 ocak arasında yapılan alışverişleri kapsar
-
Sanki ana konuda birisi geldi demişti diye hatırlıyorum ondan sormuştum. Teşekkürler.
Arkadaşlar garenta ve kargopark lazım om lütfen
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
konudan bağımsız bir sorum var. sanal marketten yarın teslim sipariş oluştursam moneyler yatarmı biri bilgi verirse çok sevinirim.
-
kargopark,madame 100,obilet kodlarina ihtiyacım var. Ücretli veya hayrına verecek arkadaşlara müteşekkil olurum.
Migros sanalmarket Türk Telekom Prime 1000/200 money kazandıran kod 1adet var. Garenta 500/50 2 ad
- Adımpara 500/50 2 ad
- Madame coco prestige 1000/100 1 ad f
Kargopark 1000/100 1 adf-
obilet 50 2 ad kodlardan 3 tanesi ile takas yapılır
Mesajınız var ama açamıyorum size özel mesaj/cevap yazamıyorum. Destek kısmına yazdım ama..
" Özel mesaj özelliğiniz kullanıma kapalıdır. Eğer bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen Forum Destek ile temasa geçiniz. "
Hata olduğunu düşünüyorsanız PM listesine geri dönün butonu da işe yaramıyor.
Elimde bir adet adımpara var Modanisa garenta porty kodları ile takas yapabiliriz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X