< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
MİGROS İNDİRİM KODU PAYLAŞIMI (187. sayfa)

-
-
İlgili ay içerisinde 1 adet hedef tutarlı alışveriş yapmanız yeterli oluyor. Kodu ister alışverişten önce, isterseniz de alışverişten sonra ekleyin yine de Money kazanımı oluyor.
Daha önceden alışveriş yapanlar kod rica ediyor ki hesaba eklediğinde zaten alışveriş yaptığından yeni bir alışverişe gerek kalmadan Money kazanımı olsun.
-
O bilet ,Garenta ücretli ücretsiz alabilirim.
Herkese bol kampanyalı yeni seneler dostlar.
Madame Coco 200
8947238512
7093731745
2357087686
4693749739
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkus76 -- 31 Aralık 2024; 23:44:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Artık kod girilse de kabul olmaz bence parayla kimse almasın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
GLL6D3FSW
Fizy 3 aylık kod kullanmak isteyen için 2 dk kaldı
dm den yazdım ama cevap bıle vermedınız burada bunu yazıyorsunuz
-
Bunu bilmiyordum sitedeki kodlar yenilendi mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aralık ayı kodları ve alışverişleri artık geride kaldı. Bu ay itibariyle yeni bir alışveriş yapılması gerekiyor. Alışveriş yaparken elinizde kod yoksa fakat sonradan kod bulursanız yine de ekleyebilirsiniz hesabınıza. Hesaba eklendikten 1-2 gün sonra Moneyler gelmiş oluyor.
-
akşam eklediğim kampanya kodu silinmiş , dün girilen kodlara money vermez mi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben 31 aralıkta alışveriş yaptım umarım bügün kodlarım gelir
-
-
Teslim aldıysan gelir teslim almadiysan gelmez
Sabah teslim edildi oldu hocam
moneygold uyesı olunca bol moneylı ve baska avantajlı kampanya cıkıyor mu uye olmaya deger mı
-
Başarıyla kaydedildiyse vermemesi için bir sebep yok. En kötü ihtimalle müşteri hizmetlerinden çözersin. Ben dün akşam TT Prime kodu girdim, bugün yüklenmiş. Ne olur ne olmaz diye, money sitesinden katıldığım kampanyalar sayfasının ekran görüntüsü almıştım.
-
edit: moneyler yatmış
-
Ustam bu tt prime kodu geçersiz diyor. Geçen ay geçtim prime. İlk geçen ay kullandım. Bugün yeni aldım kodu ama geçersiz uyarısı alıyorum. Bu kod her ay mı veriliyor yoksa tek seferlik mi ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X