< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
MİGROS İNDİRİM KODU PAYLAŞIMI (154. sayfa)

-
-
-
adamlar da haklı,kodlar hep geçersiz çıkıyor,mail atıyoruz,gelen kod yine geçersiz. Adamlar işi gücü bırakıp kodla uğraşıyorlardı.
Umarım uygulama üzerinden almak mümkün olur,gelecek ay.
-
Aynen uygulama veya sms vasıtasıyla verirlerse çok daha yöndemli olacaktır.
-
Değerli Müşterimiz,
Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.
Migros kampanya kodları her ayın ilk haftasında SMS yolu ile tarafınıza gönderilmektedir. Garenta üyeliğinize ait SMS izninizin açık olduğunu kontrol etmenizi rica ederiz.
Migros Money kampanyası ile ilgili detaylı bilgiye garentalilara-ozel-arac-kiralama-kampanyalari/migros-500-tl-50-tl-isb%2002102301-724/ linki üzerinden ulaşabilirsiniz.
Garenta Çağrı Merkezi, e-mail veya iletişim formu üzerinden kampanya kodu temini yapılamamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz.
Garenta Müşteri İlişkileri Yönetimi
sanırım ilk hafta sms ile gönderecekler
-
Sanırım önümüzdeki ay için diyor oda kampanya devam ederse.bu ay kod alamayanlar için yapacak bir şey yok o halde.
-
öyle görünüyor, neyse ki 50 liralık kampanya çokta mühim değil, 200 falan olsaydı üzerdi
-
sms ile gelmesi iyi olur ama sorun kodların geçersiz çıkması. Gelen sms'teki kod da geçersiz çıkarsa takla o zaman.
-
umarım sms sisteminde bunu çözerler. benim 3 hesaba garenta'nın gönderdiği ve kaydettiğim kod, 200 madame coco çıktı. madame coco kodları hesaba tanımlamak istediğimde "bu kampanyadan faydalandınız" mesaji ile fark ettim, sonra maillere baktım hakikaten madame coco kodu yollamışlar:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn1905 -- 17 Aralık 2024; 17:23:53 > -
Anadolu Efes kodu, vodafone, kargopark, obilet, garenta , muhiku kodu verebilecek varsa özelden sevinirim.
ücreti dahilinde ya da karşılığında espressolab veririm
-
-
dostlar ipapp hala migros kodu veriyor mu
-
Anadolu Efes kodu aliniyor arkadaşlar Anadolu Efes uygulanasini indirin üye olun fan clupta ayrilacaklta var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
efes kodu dün vermedi kampanya doldu sanırım
-
Madame coco - anadolu efes - ipragaz aldım başka alınabilen var mı şuan turkcell kullanıyorum
-
Arkadaşlar migros yemek 450/300 ve 200/150 kodlarını nasıl temin edebilirim?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X