< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
MİGROS İNDİRİM KODU PAYLAŞIMI (152. sayfa)

-
-
Elinde fazla madame coco 1000/200 kodu olan varsa gönderebilir mi arkadaşlar.. Çok müteşekkir olurum.
Aldım arkadaşlar @mkeles84 hocama bir kez daha teşekkür ederim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ustaaacan -- 17 Aralık 2024; 15:41:22 > -
olm kodda yardımcı olmuyorsunuz bari yazın şöyle alınıyor diye, efes kodu uygulamadan direk alınıyormuş kod satanlar bitirmiş kampanyayı millet ev geçindiriyor heralde buradan öhh, önce insta telegram gruplarına bakacam insan gibi 2 tane kod lazım yazıyoruz yamyamlardan sıra kalmıyor. Yıkık dh ye yazdık üye yapın en azından diye tüm misafirler sürüyor gene...
-
Madame Coco Anadolu Efes koduna
Migros yemek 200/150 verilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Obilet kargopark Telekom garenta muhiku Modanisa fazla olan takas, hopi vs ile anlaşabiliz..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tt ve Anadolu Efes kodu lazım arkadaşlar elinde olan varsa
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Madame Coco kod veriyor biraz önce aldım. Dün akşam Teknosa kod vardı. Aldım. Yani arkadaşlar deneyin ara ara kodlar yeniden veriliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kranos -- 17 Aralık 2024; 6:54:35 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1 adet telekom prime koduna ihtiyacım var.Fazla olan varsa özelden rica ediyorum.
-
Garenta kodu lazım, hayrına ya da parayla verecek olan var mı
Şimdi kampanyaları tanımladım.Alışverş işini fiziki mağazalarda nasıl yapacağım
Alışverişi fiziki mağazalarda nasıl yapacağım? Monetkart numarasıyla oluyor değil mi ? Anlatacak yok mu
Money e kayıtlı telefonu söyle öyle alışveriş yap bu kadar
Peki moneyler otomatik yükleniyor mu alışverişten sonra ya da bir bildirim geliyor mu ? Ben aynı şekilde az önce yaptım gelen bir money yok ve sadece kampanyaya katıldım görünüyor moneylerde)
Bildirim yok ertesi gün yatar moneyler hesaba
-
merhaba fazla yada kullanmayacak olan varsa aefes kodu dm den paylaşabilir mi?
-
money hesabın olduğu telefon numaranı söylediğinde de olur.
-
Anadolu Efes , Adımpara ve PO kodu olan varsa Madame Coco veririm yerine.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkus76 -- 17 Aralık 2024; 15:38:49 >
elimde 3 adet 200/150 migros yemek kodu var tekliflere açığım elinizde ne varsa
-
bu neyin atarı kardeş, 8 milyon kere yazıldı, dön arama yap eski mesajlarda, herşeyin tarifi var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar kargopark kodum geç geldi 2 gün önce alışveriş yaptım migrostan alışverişten sonra şimdi eklesem kodu olmaz dimi🥴
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X