MİGROS İNDİRİM KODU PAYLAŞIMI (155. sayfa)

-
-
Anadolu Efes kod alımı uygulamada aktiftir. Kod alamayanlar tekrar deneyebilir tükenmeden.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Parolapara tarafından dolandirildim. Resmen iade vermemek için demedikleri şey yok. Benzin aldım 500 TL lik. 100 iade aldım. Bugünde 1000 liralık market alışverişi yaptım. 200 iade beklerken gelmedi. Yazdım. Sebebi daha önce market iadesi almışım. Benzin deki markete saymış. Petrol posunu markete saymislar. Iade vermeyeceğiz dedi. Ne yapabilirim?
Bir ara bittiği için avantajlarım kısmında gözükmüyordu.
Tekrar gelmiş kod,alıp kaydettim.
Teşekkürler bro.
-
1 adet teknosa koduna ihtiyacım var.
-
Masterpass e bile eklenmiyor sil gitsin,sanalmarket siparisini de restaurant olarak goruyormus.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Madame Coco verilir
Obile veya Vodafone red kodu alınır
2gun once 2. sefer kargo park siparisi teslim aldım ekranda kod çıkmamıştı herhangi bir kayıt açmamama ragmen bugun sms olarak ilettiler. kodu kullandım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hhd82 -- 17 Aralık 2024; 21:30:58 > -
Aynı numara?
20 adet mc prestige 200 mevcut, 2 tt prime ile takas edilir
Anadolu Efes kodum var Madame Coco 1000/100 kod istiyorum 2 tane takas olur
Hayrına bir anadolu efes kodu verecek var mı acaba?
-
vodafone, kargopark, obilet, garenta, muhiku kodu lazım elinde olan varsa ücretiyle yada elimde exxen veya fizy 3ay premium takas edebiliriz
kimisine yattı dün sen kayıt mı actın da aradılar
-
konu dışı başına gelen varsa yazsın
arkadaşlar merhaba.. garanti bankasından 4 adet işlem vardı. 6 ay 15 gün önce yapıldı. aynı gün iade geldi kartıma. fakat daha sonra iade kayboldu. itiraz yaptım. 6 ay 15 gün sonra yasal süre geçtikten sonra cevap geldi. 4 tanesine onay verildi gösterilip 2 adet iademi yatırmışlar. 6 aylık itiraz sürecini doldurdukları için tekrar itiraz edemiyorum.. ne önerirsiniz benim paramı aldı haksız yere.. önerilerinizi bekliyorum. böyle böyle zengin oluyorlar. biz onlara borçlu olduğumzda kapımıza haciz getirirler. ama biz onlardan alacaklı olduğumzda eksik ve geç yatırıyorlar
-
Merhabalar
Adımpara davet kodunu nereden alıyoruz bilgisi olan paylaşabilir mi ?
-
Migrostaki kestaneler nasıl? Tavsiye eder misiniz?
-
Moneypay uygulaması- migroskop- ayrıcalıklarım - sağa kaydır 17. Sıradaki kampanya
Hocam 1 kez mi davet alabiliyoruz moneypay uygulamasından sürekli aynı kod mu geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karqasa -- 18 Aralık 2024; 2:1:58 > -
Ayda bir kez verir.Önümüzdeki ay yeni kod verir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X