Şimdi Ara

MİGROS İNDİRİM KODU PAYLAŞIMI (153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil1 Android
5 sn
4.740
Cevap
377
Favori
300.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Olur

Ben 3 günkü alışveriş üsttüne 2 kere daha kod ekledim money verdi

• Coco100 ve adetli coco200 mevcut takas olarak geçerli tt prime, efes, vodafone, kargopark, obilet, muhiku ile takas edilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

mahmut kardeş,yazdığım üzere ve geçmiş sayfalarda yazan forum müdavimlerininde yorumları üzere misafirler işini halledip cıkıyor çoğuda telegramcı yada al-satçı zaten.8 milyon kere yazıldı dediğin efes kodunu instada bi sayfadan gördümde öğrendim burda bişey görmedim ha iş güç var sürekli bakamıyorum tamam mı mahmut çuğum.

• Kargopark teslim noktası evine yakın olan bir arkadaş varsa dm atabilir mi?

• xxxcem kullanıcısına yanıt

MİGROS İNDİRİM KODU PAYLAŞIMI 

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

sağol hocam kırdıysam affola sitemim dhye

• xxxcem kullanıcısına yanıt
    est. hocam ne kırması, sadece dediğim gibi eski mesajlarda var , herkes yardımcı olmaya çalışıyor, yüzlerce ücretsiz madame coco paylaştı arkadaşlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kütahya porselen den önceden alışveriş yaptıysanız galiba bu gün mail geldi 2000/200 kod verdi MİGROS İNDİRİM KODU PAYLAŞIMI MİGROS İNDİRİM KODU PAYLAŞIMI

• Coco 1000/100 ve Anadolu Efes koduns karşılık TOD süper lig ve eğlence exxen GAİN TV SSpor 1 aylık ücretsiz üyelik kodu verebilirim yada 150 +150 toplamda 300 TL Uber indirim kodu da verebirim

• Hocam orda yazıyor görmediniz mi yazıda da yazdım resimde de var 🤔

• Gülcan Sezgi kullanıcısına yanıt

kütahya porselende ne kadarlık alışveriş yaptınız da verdiler

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    Ben baya önceden yaptım bu ay değil coca cola kapaktan kod çıkıyordu onla biriktirip almıştım Nisan Mayıs'ta aldım 1500 TL üzeriydi hepsi Kütahya porselen kampanyası vardı

• Türk Telekom prime kodu, Anadolu Efes kodu, vodafone, kargopark, obilet, garenta veya muhiku kodu verebilecek arkadaş varsa özel mesajdan yollarsa çok sevinirim. Gerekirse ücretini de veririm. Yada 1 aylık exxen yada fizy 3 aylık Premium kodu veririm karşılığında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carissma06 -- 17 Aralık 2024; 15:57:30 >
  • Kızmaya başladıim madam Coco 1000/100 yada Anadolu Efes koduna 50 money pay kodu veririr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün migros hemen'den alışveriş yaptım money puanlar kısmı yattı. İpragaz ve teknosa 100 yattı fakat Madame coco/ prime 200 ler yatmadı. Aynı durumu yaşayan varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.