Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (8047. sayfa)

-
-
Sanalda 600 TL üzerine hediye gibi reklam çıktı , şu an göremiyorum .Zuberin fındık ya da fıstık ezmesi gibi birşey hediyesi mi var sanalda?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Züberim fıstıklı olanı 174 fiyatlıquote:
Orijinalden alıntı: kemalkonya
Sanalda 600 TL üzerine hediye gibi reklam çıktı , şu an göremiyorum .Zuberin fındık ya da fıstık ezmesi gibi birşey hediyesi mi var sanalda?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
migros hemen
Sepette Züber Peanutzilla Hediye! 🥜https://www.migros.com.tr/hemen/sepette-zuber-peanutzilla-hediye-x-1cde?srsltid=AfmBOorIEw1Gx0O8GqqKqEYetE2pkj7Q1-PuTNkf5au7gccO3c908SNw_____________________________ -
Bölgemdeki 5M, 3M, 2M ve 2 adet M Migrosun hiçbirinde stok yok. Ne güzel hediye be migros.
_____________________________ AMD Ryzen 5 7600X w/ ID Cooling SE224XT| MSI B650 Gaming Plus Wifi | Sapphire Pulse RX6700 | 32GB(2x16) Patriot Viper RGB 6000MHz CL36 DDR5 Ram | Kioxia Exceria Pro 1TB | Samsung 860 Evo 500GB | Vento VG07F & FSP HYPER 80+ PRO 650W
Samsung S23 Ultra 12/512 -
Arkadaşlar selam şu ankete katılmayan varsa bir yardımcı olabilir mi:) 100kisiye bile ulaşamamışım daha. 3-4 dk ancak sürüyor lütfen boş geçmeyiniz google docs
Fiyat Odaklı Kampanyaların Tüketici Tercihleri ve Algılanan Değer Üzerindeki Etkisihttps://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScb9dqeMYlAxhTQBpW8rl1794EuWwacTVBa5Jt8EDZ-20DHKg/viewform?usp=header
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
tadıbu biraz kendini beğenmişlik içinde sanki
fiyatı muadillerine göre çok yüksek,
sıfır şeker iddiası olsa bu fiyata iyi ama sıfır şeker değil koruyucuz bile olduğu şüpheli
Haliyle peanutzilla ile aynı klasmanda deği.
_____________________________ -
Komili hatta yudum ile dahi bir tutulamaz kalite olarak, verde diplerde. Hatta Tarım bakanlığı tağşiş listesine girmişliği bile var. Komili banmalık veya Tariş güney ege gibi yağlar bir çok butik üreticiyi tokatlar, sonuçta fabrikasyon deyip geçmeyin bence.
_____________________________ HİÇ BİR ŞEY İÇİN GEÇ DEĞİLDİR... -
-
Anladığım kadarıyla geçen ay verilen kodun aynısı verilmiş.. Vodafone un iş bilmezliği yüzünde boşuna zaman kaybı yaşadık.. SMS ücretleri de cabası,😀😀
Nasıl o fiyata iniyor,bölgesel mi? Ben sepete ekleyince sadece yüzde 30 düşüyor..tıkla gel ile 500 TL de 100 TL indirim yazıyor ama ödeme kısmında böyle bir indirim görmedim.
5Mlerde geçerli
Cevap için teşekkürler
Benim bölgede 5M yok, maalesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.isson76 -- 9 Ağustos 2025; 17:45:59 >
Gelecekten gelen sütü bugün içmek uzay-zaman sürekliliğinde kırılmaya sebep olacaktır. 13'ünü bekleyip içmenizi tavsiye ederim.
_____________________________ -
16 lira bu makarna için muazzam fiyat hocam. Boru (Rigatoni) haricinde diğer modellerini şiddetle tavsiye ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 9 Ağustos 2025; 17:51:4 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
7 adet alınca tıkla gel, 1000/100 puan ile kg fiyatı 462.3 TL'ye geliyor. Genelde evde pizza yaparken kullanılıyor. Maret dana sucukta yakın fiyatlarda. Maret daha acılı baharatlı idi. Erşan ise daha sade. Kararsız kaldim
Arkadaşlar merhaba, konudan bağımsız bir soru sormak istiyorum. Bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.
Bugün öğlen trendyol markete bakarken marketlerden birinde kaşar peynirinin 180 tl olduğunu gördüm. 250 tl de indirim kodunu görünce 5 paket 600 gr kaşar peyniri aldım. Okul zamanı çocuklara tost yaptığımızdan tüketimi fazla oluyor diye 5 paket aldım. Fakat eve gelen peynirlerin skt leri 11.09.25 yani bir ay sonra. İade oluşturdum ama trendyol kabul etmedi. Markette hiç yardımcı olmayınca peynirler elimde kaldı. Bunları şimdiden buzluğa atsam, skt leri geldiğinde ve geçtiğinde tüketebilirmiyiz.
Paketleri ile koymayın sonradan kullanımı baya zor oluyor parçalara bölüp veya rendeleme ile buzdolabı poşetlne koyun dondurulmuş şekilde 1 sene tüketebilirsiniz.
Kaşar konusu yine açılmışken
Tatilde misafirliğe geldik kahvaltıda kaşar vardı tadını çok beğendim sordum metro marketten aldık dediler ama hatırlamıyor markayı deneyen var mı ?
Dönünce alacağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ve Her İnsan bir gün yalnız kalır….
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X