Er alırken sorun yaşayanlar üzülmesin. Haftaya yine %15 indirim yapılacak. Günü net gibi, ama tam netleşsin paylaşırım. |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7673. sayfa)

-
-
şimdi de hemen de 600/100 verdi
getirme ücretsiz
-
Forumdaşlar Colgate 300 30 money kodu veriyor az çok demeden faydalanın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 10 Mayıs 2025; 20:4:5 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar sanalmarketde Çaykur Kamelya Çay 1 Kg 149 düşmüş nasıl çaydır iş görür mü
-
-
Engin ne yaptın?Günde 4-5 kez çay mı demliyon?
-
Aile kalabalık ustam
DH'yi takip eden herkeste az çok stok vardır bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 10 Mayıs 2025; 20:15:47 >
teslim edilmeyen ürünlerin parası iade olarak geri yatmış onda sorun yok. sorun 2 öde 1'i iade kampanyasının o 1 tanesinin parası iade olan kısmının yatmaması. yani 972,70 tllik ürün aldım, bunun yarısının money olarak iade edilmesi lazım fişte zaten yazıyor "3-4 mayıs bisküvi kek gofret iki öde biri iade kampanyasından 485,1 tl money gün içerisinde hesaba tanımlanacaktır".
fakat tanımlanan bir cashback falan olmadı. hala yok şu anda ve büyük ihtimalle de yatmayacak, uğraştıracaklar işte. uğraşacağız belli. daha önce teslim edildikten sonra yatmıştı ama bu sefer yatmadı uğraşacağız işte hakkımız olan iadeyi alabilmek için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 10 Mayıs 2025; 20:33:32 > -
bana gore en vasat caylardan. hatta caykur’un en kotu cayi bence.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çayda skt olmaz hocam. Eski tarihli almaya çalışıyorum.
Paylaşım için teşekkürler hocam.
Çay alayım dedim, hata veriyor.
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dondurma aldık hepsi erimiş ezilmiş geldi. Migros bu işi beceremiyorsan bırak bilen birileri yapsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yirthan -- 10 Mayıs 2025; 20:52:16 >
Kodda çay şeker vs hariç diyor ondandır
Sırf test için ve meraktan denedim. İyzico hesabım varmış ama o kampanya görünüyordu katıldım.
parolapara üyelik açtım.
Ödemeyi gerçekleştirdiğim anda;
İyzico cüzdana 500 tl geldi.
Parolapara 400+250 = 650 tl geldi.
toplamda 1000 tl migros kuponu aldım. Geri iade olarak 1150 TL geldi. Teşekkürler.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: copierbond64Sırf test için ve meraktan denedim. İyzico hesabım varmış ama o kampanya görünüyordu katıldım.
parolapara üyelik açtım.
Ödemeyi gerçekleştirdiğim anda;
İyzico cüzdana 500 tl geldi.
Parolapara 400+250 = 650 tl geldi.
toplamda 1000 tl migros kuponu aldım. Geri iade olarak 1150 TL geldi. Teşekkürler.
Bu arada iyzico 500 tl hediyesini de migros sanal markette harcadım
iyzico ile alacak verecek kalmadı.
-
600/100 indirim kodu ve money puanlar aynı alışverişte kullanılabiliyor mu?
-
Kullanamazsın
-
Siz kutuyla almışsınız hocam laf yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X