|
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6823. sayfa)
-
-
migros'ta mevcut zaten bir kaç gündür, rafta büyük etiketli ürünleri takip edebilirsiniz.
-
Pek en iyisiydi. Sonra iki kere daha değişti -
Viski rakı tekila vardı pazartesi bitmiş
-
vergisini yine arttırdılar. haberiniz olsun. -
gelir
-
pek'ten önce biri daha vardı o daha iyiydi sanki ama demekki pek'i de arayacaz
-
Sürekli stoklayan biri olarak belirteyim, ürünün ilk üreticisi Benmark idi ve çok iyiydi. Daha sonra Pek food üretti ama malzemesi ve hamuru kötüydü ve olumsuz geri dönüşler olunca üretim tekrar Benmark'a döndü. Bölgeye göre değişim var mı bilmiyorum ama benim bölgemde üreticisi Benmark olanlar mevcut. ilk çıktığı gibi olmasada hala iyi.
Not: Malzemeniz varsa peynirli olanı alıp üzerine mantar zeytin sucuk vs zevkinize göre doldurun, f/p olsun karnım doysun diyorsanız karışık alın geçin.
-
Ayın 22 sinde verdiğim sipariş için şimdi madam coco kodu girsem gelir mi? Gelmeyecekse de 1000 lira harcarsam 814 lirası money ile olacak şekilde 200 money gelir mi madam coco kodunu girmemişim de
-
Bende tam tersi diye hatırlıyorum pek food la başladı sonra ben mark'la kalite düştü diye hatırlıyorum ama
zaten şimdiki üreticiyi saymıyorum -
Beyler bir sürü kod satılıyor. Tek alışverişte money geliyor mu hepsinden? -
Bir soru da ben sormak istiyorum. İçki alınca da bu moneyler geliyor mu acaba? Birkaç kod satın alıp denemek istiyorum.
-
boşuna tekrar harcama...1000 ödeme yaptıysan kodu gir yarın 08:46 'da 200 money yatar
-
evet
-
gelmez,boşuna deneme..kodlara yazık
-
Teşekkür ederim ayın 22 sinde 1000 tl üzeri alışveriş yapmıştım bu kodu girmemişim şimdi farkettim
-
sıkıntı olmaz,ben de dün kargopark kod aldım.1 hafta önceki alışveriş için dün girdim,bu sabah 100 money yattı.
-
Kodlar silinir mi hocam? Yani önce içki alsam sonra money gelmedi diyelim. Sonrasında bu sefer içkisiz alışveriş yapsam yine mi gelmez?
-
Elinde fazla Kargopark kodu olan var mı ? -
alışveriş geçerli olmayacağı için kodlarda sıkıntı olmaz,bir sonraki geçerli alışverişte moneyler yatar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X