Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6825. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 24 Misafir (3 Mobil) - 25 Masaüstü6 Mobil
5 sn
136.525
Cevap
3.020
Favori
17.650.069
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
374 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 68236824682568266827
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    benim önüme bu çark hiç çıkmadı
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt

Gönderdim

• dashwood kullanıcısına yanıt
    Uygulamaya ana girişte

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]
  • yigit_dark kullanıcısına yanıt
    Sadece çıkan cihazdaki açık hesapta kullanılabilir diye biliyorum
  • redali kullanıcısına yanıt
    Bugün ve yarın varmış çevirelim bakalım hocam
  • 366.gün kullanıcısına yanıt

Olabilir hocam Bende tam bilmiyorum yemek olsa iyiydi en azindan Aralık sonuna kadar geçerli oluyor yarın çıkarsa tekrar deneriz

• 366.gün kullanıcısına yanıt
    Bizde yok
  • arkadaşlar money cüzdanla öde 1000e 200 lira money kazan kampanyasında ödemenin bir kısmını moneyle yapsak geçerli oluyor mu?

• ilkerk88 kullanıcısına yanıt
    Olur hocam moneypaya para aktarsın cüzdandan ceksin yeter
  • mertkoray06 M kullanıcısına yanıt
    TIKLAGEL
  • caraxesss C kullanıcısına yanıt

* Kazandığınız her Money'nin bir SKT tarihi vardır. Bunu;

Money mobil uygulası > Migros Money Bölümü > Kazançlarım > Detaylı Gör ekranından takip edebilirsiniz. Money kazanılan tarih ve ilgili Money'nın son kullanım tarihi yan yana yazmaktadır.

* İş Birliklerinden edinilen tüm kodlar tek bir alışverişte birleşir. Dikkat edilmesi gereken nokta SON ÖDENEN TUTARIN, en yüksek harcama isteyen kampanya tutarına denk olmasıdır. Örneğin Madama Coco 1000 TL isterken Modanisa 500 istiyor. İkisinden de tek alışverişte kazanım sağlamak için SON ÖDENEN TUTARIN 1000 TL olması gerekiyor.

Alışveriş ödemesinden sonra Money kazanımı gerçekleşiyor. Sonraki alışverişlerinizde ister tek seferde isterseniz de parça parça kullanabiliyorsunuz.

* Dijital kod kullanmadığım için bir bilgim yok.

* Moneyleri fiziki ya da Sanal Market farketmeksizin tüm alışverişlerinizden kazanabilirsiniz. Bazen "Sanal Market'e Özel" yazılı kampanyalar oluyor, o fiyatlar ya da kampanyalar sadece Sanal Market'e özel oluyor. Ona dikkat etmekte fayda var.

** Money kazanımı için kampanyalara mutlaka katılım yapmalısınız ve istenilen hedef tutarı ödeme adımında gerçekleştirmelisiniz.

• Arkadaşlar bu migroslarda bu aralar cokca suşi görüyorum,hiç denememiş biri olarak denenir mi yoksa suşiden soğutur mu,gurme arkadaşlara soruyorum
  • göktuğbey kullanıcısına yanıt

Sushida California Roll tavsiye ederim. Oldukça lezzetli ve doyurucu. Sushida ürünlerinin hepsi güzel aslında, Philadelphia, Tokyo vs. ama en güzeli bence California Roll ürünüydü. Paket içinden çıkan Wasabi aşırı saçma acı -haliyle tabi-, bence yemeyin  

• Migros sanal market ziraat üyesi değil mi? Ziraatın sitesinde üye diyor sipariş geçtim, puan vermedi 😟
  • göktuğbey kullanıcısına yanıt
    Hepsi güzel ama en güzeli sushi box banshu
  • daniel_wellington D kullanıcısına yanıt

ziraat market kampanyalarında ziraat posu şartı olduğu için sanalmarket siparişlerinde puan gelmiyor.

• economist52 kullanıcısına yanıt

Ziraat kendi sitesinde program üyelerinin altında migrosu da koymuş, çok yanıltıcı bu.

• 3 saat önce whatsapptan kod aldım ama hala gelmedi migrostan var mı aynı durumu yaşayan?
  • bay baykuş kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 26 Aralık 2024; 0:33:46 >

• 
Sayfa: önceki 68236824682568266827
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.