Bildirim
Migros Deodorantlar %50 indirimli. Rexono deo 7,95
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
şubeye mi özel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok iyi fiyat
-
Ooo. Dün bizim burda da rexonaları girişe çıkartiyorlardi.
Muhtemelen deodorantlarda %50 var.
7-12 Mayıs tarihleri arasında tüm migroslarda geçerli.
Sanalmarketten kontrol edebilirsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen haftalarda karfurdan stok yapmasaydım dove menleri denemek isterdim. -
Tişörtte iz yapmayan var mı? Tavsiye edeceğiniz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Nivea Black & White
Edit: Yine mi Nivea hariç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marslan1999 -- 7 Mayıs 2019; 18:24:19 > -
yine böyle bir indirimde 2 tane döve almıştım. kullanım süresi boyunca koltukaltında kaşıntı yaptı. indirimsizleri ne hikmetse yapmıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nivea dehşet iz yapıyor uzun zamandır kullanıyordum ama bırakacağım artık bıktım izlerden.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Silver protect stick inanılmaz derecede iz bırakıyor ama Black & White deodrant kullanırken problem olmamıştı bende. -
Axe lar nasil
Ben de az önce aldım mağazadan. Sabunumsu olan stick versiyondan aldım 2 adet. Rexona invisible ice fresh diye geçiyor beyaz-sarı leke karşıtı yazıyor üzerinde.
Bindirim olayı falan yok normal fiyatı zaten 17.90 dı. Şimdi 8.95 e düşmüş tanesi ve iki adet aldım.
Sprey ve roll on rexonalar ise 15.90 dan 7.95 e düşmüş. Bence gayet uygun. Nivea indirimde değil.
Nivea black white ilk çıktığı zaman ki gibi değil. Leke bıraktı bende de. Rexona invisible ice freshin stick versiyonunu aldım onu deneyeceğim. Sarı - beyaz leke karşıtı diyor buda bakalım.quote:
Orijinalden alıntı: Physicist_Emre
Tişörtte iz yapmayan var mı? Tavsiye edeceğiniz
Süper oldu, çok teşekkürler -
nivea black and white iz yapmıyor 3 yıldır kullanıyorum.Tabi spreyde kullandım jel de kullandım.quote:
Orijinalden alıntı: Physicist_Emre
Nivea dehşet iz yapıyor uzun zamandır kullanıyordum ama bırakacağım artık bıktım izlerden. -
iz yapmayan, PUDRASIZ REXONA COBALT. kesin tavsiyedir. Gerisi heyejan.
Özellikle yazın ter kokusuna bir etkisi olduğunu söyleyemem, en azından benim için böyle. Genelde yazları Nivea Silver Protect stick harici kullanmıyorum.
Viral reklam gibi oldu ama çok fazla terleyen biri olarak dışarıya rahatsızlık vermediğime emin olduğum için çok fazla çeşit denemedim. Dove stick ve axe/fa/8x4 deodrantlardan denediklerim yeterince başarılı gelmedi bana. Rexona deodorant bir tık daha başarılı yine de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Poşete para verip sıcak fırsatcıyım diye geçiniyorsun, yazıklar olsun.
Poşete para verdikten sonra nerede kaldı fırsatı ? ![]() |
Hakancım sen ve Lipton Form? Lahmacunu pizzaya sarıp yiyen adamsın sen
![]() |
Hangi avrupa?
|
Ben de bu koku nereden geliyor diyordum? :)
Doğru diyorsunuz, bunu doğacak kokudan rahatsız olabilecek insanlara da benimsettik mi tamamdır. |
Benzer içerikler
- windows 11 ürün anahtarı ücretsiz
- lio sızma zeytinyağı yorumları
- popüler prime limitsiz sosyal
- ücretsiz kredi notu öğrenme
- pckolik indirim kodu
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- telegram indirim
- letgo kargo ücreti ne kadar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X