Şimdi Ara

Migros dana kuzu kıyma 24.99tl (bölgesel)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.840
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kusbasi alırsanız 26.99, istediğiniz yerden kesip veriyorlar

https://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/873910-37594-dana-kuzu-kiyma&ved=0ahUKEwiJ8t7m55LXAhUoK8AKHZxnDZIQFghMMAE&usg=AOvVaw2cd5WTMdFic_2kjwYAlzQV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatikanli Mumin -- 28 Ekim 2017; 10:44:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bolgesel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • phantasm P kullanıcısına yanıt
    Düzeltildi teşekkürler

Lakin bütün mağazalarda fiyat ayni, gidince direk o fiyatdan aliyorsunuz

• Hocam nasıl yani istanbul,bursa tüm mağazalarda bu fiyatmı

• Tavsiye etmem. Ucuz etten uzak dururum siz de öyle yapın.

• Niye birader az önce kuzu but aldım 29.90 geyik mıdır acaba . İnşallah geyik tir

• blasko77 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam tüm mağazalarda aynı fiyat yakininizda varsa migros teyit edebilirsiniz.

Kesim hijyeninde kesinlikle sorun yoktur

Size ipucu vereyim, bazen 6-7 doğum yapmış hayvan yada habire küspe yemiş hayvan geliyor, bu yüzden etin tadını begenmeyenler migrosa laf atıyor ki bu etlerde yenilir sadece cignemesi uzun surer buda hiçbir şey değil, kasaplarda ne hilelerle et aldığımızı unutmayin

Eti siz istediğiniz yerden gösterip kestirebiliyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatikanli Mumin -- 28 Ekim 2017; 11:39:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Last.wolf L kullanıcısına yanıt
    yıllardır kullanıyorum. çok da memnunum. bilmeden eleştirmeyin. uygun fiyatta güzel ürün.
  • Uzman kasap ürünlerinde indirim var fakat normal dana etinde de mi varmış ?
  • Linki tıklayınca bitti gibi bir şey diyor...
  • Şu anda tüm migroslarda bu fiyat mı değil mi arkadaşlar ?
  • Antalya var mı?
  • Migros dana kuzu kıyma 24.99tl (bölgesel)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Ankara eryamanda sordum yok o şekilde dediler sadece kıyma var 26.99 dediler oda biraz yağlıymış.
  • Ben de aldım daha önce ucuz diye de ondan bahsediyorum. Başıma neler geldiğini inan duymak istemezsin.Sadece sen mi kullanıyosun migrosu. Hem ben migros diye yazmadım. Ucuz etten uzak durmak gerek diye yazdım. Sen istediğin kadar alabilirsin elinden alan yok. Benimki tavsiyedir. İster uy ister uyma. İyi alışverişler.

• 6 paket 500grlık kıyma aldım merter migrostan 7tl de tbg varmış kilosu 23 24e geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Last.wolf

Ben de aldım daha önce ucuz diye de ondan bahsediyorum. Başıma neler geldiğini inan duymak istemezsin.Sadece sen mi kullanıyosun migrosu. Hem ben migros diye yazmadım. Ucuz etten uzak durmak gerek diye yazdım. Sen istediğin kadar alabilirsin elinden alan yok. Benimki tavsiyedir. İster uy ister uyma. İyi alışverişler.

hocam ben sorsam hayırdır ne geldi başınıza?
  • Ben Bursa Nilüfer migrostan 28 liraya dana kıyma aldım. Öyle çok yaglı degildi. Dana kuşbaşıdan çektirdim. İstersen aynı paraya kuşbaşıda alınabiliyordu.

Uzman kasap kıyma yoktu

• quote:

Orijinalden alıntı: onurguner

quote:

Ben de aldım daha önce ucuz diye de ondan bahsediyorum. Başıma neler geldiğini inan duymak istemezsin.Sadece sen mi kullanıyosun migrosu. Hem ben migros diye yazmadım. Ucuz etten uzak durmak gerek diye yazdım. Sen istediğin kadar alabilirsin elinden alan yok. Benimki tavsiyedir. İster uy ister uyma. İyi alışverişler.

Mesaj atıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onurguner

quote:

Mesaj atıyorum

Hocam aslında buraya da yazarsanız ben de çok merak ettim alacaktım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.