Şimdi Ara

Migros Dalan 4 lt Sıvı sabun 13,13

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.258
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rayice göre fiyatı çok iyi.
    Biz kullandık memnun kaldık.
    Tavsiye ederim.
    www.migros.com.tr
    Dalan Zeytinyağlı Sıvı Sabun 4 L - Migros
    https://www.migros.com.tr/dalan-zeytinyagli-sivi-sabun-4-l-p-1c614d0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanos -- 22 Ağustos 2020; 19:50:46 >

• baya ucuzmuş hemen alalım
  • Ben bunun zeytinyağlisini yeşil olanı kullandım. Zaten egzama var. Ellerim mahvoldu. Vücudum kasindi. İçinde bir madde var klor içeren dezenfektan gibi. Dikkat edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasım ayında 11. 12 lira civarıydı fiyatı çok artmış

• Geçen ay migrosta 15 TL idi

• Burda (Konya) genel olarak marketlerde 15₺ civarında

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben bunu ne zaman alsam 15 tl geçiyor kasada :D geçen de 18 küsür lira yazıyordu fiyat olarak okutunca 15 lira çıktı.
  • en pahalı fiyatı sanırım paylaştığınız.
  • Pahalı

Arada 15 e felan düşüyor .
  • anpada 12,95 e aldım. yakın olan için tabii. viking 4 lt de 8,95 di.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fidelio76 F kullanıcısına yanıt
    Merhaba egzama ben de de başlamıştı 2 ay önce neredeyse denemediğim hiç bir yöntem kalmamıştı en sonunda doktora bir göruneyim dedim doktor uyuz olduğumu söyledi bende egzama olabilir mi acaba diye sordum hayır alakası yok dedi İnternette yaptığım araştırmalar sonucunda %100 egzama olduğunun kanıtına vardım doktorla da münakaşaya girmek istemediğimden dolayı çıktım odasından hastaneden bana uyuz ilaçları yazmıştı yan etkilerine baktım uyutuyormuş kaşıntıyı gidermek için bana hiç mantıklı gelmedi uyumakta istemediğim için yazdığı hiçbir ilacı satın almadım eczaneye gidip de. İnternette bir kreme denk gelmiştim kremin fiyatı 80₺ ama cumartesi ya da Pazar günü sipariş verirseniz bir alana bir bedava ya denk geldiği için adet fiyatı 40 TL ye düşüyor Ben de bu şekilde kampanyalı olarak satın aldım ve sadece bir kremin yarısına bile gelmeden iyileştim öbürünün kutusu hâlâ duruyor hiç açmadım bile adı MADELEB içeriğinde yaraları iyileştiren ve kaşıntıları gideren bir bitkinin özütü varmış ve o kadar çok kullanıcı yorumları okudum ki farklı farklı sitelerden bir tane olumsuz bir yoruma denk gelemedim ben de bir satın alıp kullanayim dedim sonuçta her şeyi denedim bir bu kaldı denemedigim siparişimi verdim 2 gün sonra geldi ilk gün kullandım yatmadan önce 10 dakika kadar bekledikten sonra yattım sabah kalktığımda birazcık iyileşmiş olduğunu gördüm yaralarin çok azıcık ama kapanmış devam ettim böyle 5-6 gün sonunda gerçekten yok denecek kadar azaldı sonra 2-3 gün daha yani toplamda 9-10 gün kullanınca artık kalmadı ama şuna dikkat etmekte fayda var kullandığın sabunun pH değerinin 5.5 olması gerekiyor üstü ve altı kesinlikle olmaması gerekiyor bu da Sebamed sabunları var onlar da var aksi takdirde tekrardan diğer sabunlar kaşıntı yapmaya devam edebiliyor ben buna dikkat etmemiştim hafif kaşıntılar vardi benim dikkatsizliğimden dolayı ama tekrardan MADELEB akşamları yatmadan önce 2-3 gün boyunca sürdüm şimdi onlarda yok oldu trendyol'da zaten en çok satanlarda 1 numaraya yerleşmiş bir krem bu kokusu çok güzel zaten ve hafif kesinlikle rahatsız etmiyor alıp kullanmalısınız bence ya da etrafınızda bu egzaması olanlar varsa kullansınlar derim hızlı emilen bir krem öyle yağlı kremlerden değil rahatsız etmiyor bu anlamda çünkü ben yağlı krem kullanmayı asla sevmeyen bir insanım . Son olarak ben çok çektim uyuyamadığım günler geceler oldu ama sonunda kurtulabildim şükürler olsun ki bu egzama dan MADELEB sayesinde

• anzubesti kullanıcısına yanıt
    Vaalahi çok üzgünüm. Ben uygun olduğunu düşünüyordum. Demek ki daha iyi takip etmem gerekiyor. Vaktiniz aldık.Sizden ve tüm forum ahalisinden af dilerim.
  • geçen hafta fax 4lt 14liraydı a101 de tabiki var diye almadık
  • Show marketden viking marka 9,99tl aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xir1 -- 10 Ağustos 2020; 19:8:38 >
  • Ben bu Dalan dan hiç memnun kalmadım. Su gibi birşey. 500 mL lik Dalan ile yakından uzaktan alakası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SzolnoK -- 10 Ağustos 2020; 21:27:34 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şu an kullandığım sabun, fax sıvı sabundan daha iyi ama diğer dalan ürünlerindeki gibi paraben free değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mürtezacan kullanıcısına yanıt
    Defneyi kaynatıp,soğuduktan sonra veya hakiki defne sabunu el,saç ve vücutta kullanabilirsin.

• mürtezacan kullanıcısına yanıt
    Şimdi reklamlar..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hazır konusu açılmışken sorayım. Köpük sabunları nasıl buluyorsunuz? 350 500 ml bitirdim. Normal sabuna göre daha iyi geldi. Temizlik hissi daha çabuk ve fazla sanki. Kimisi de diyor kısa sürede yıkama bittiği için mikropları öldürmez. Siz ne diyorsunuz?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.