Şimdi Ara

Migros Dalan 4 lt Sıvı sabun 13,13 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.269
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SzolnoK

Ben bu Dalan dan hiç memnun kalmadım. Su gibi birşey. 500 mL lik Dalan ile yakından uzaktan alakası yok.
    Bu 4 LT zeytinyağılısı maalesef kötü, şoktan 4 lt’lik başka çeşidini almıştım, dahada Dalan’dan başka sabun almam diye düşünüyordum
    taaki bu ürünü alana kadar, onu da şokta başka yoktu, Migros’ta da bu zeytinyağlıdan başka çeşidi yoktu diye almıştık 2-3 adet bitmedi gitti..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Hazır konusu açılmışken sorayım. Köpük sabunları nasıl buluyorsunuz? 350 500 ml bitirdim. Normal sabuna göre daha iyi geldi. Temizlik hissi daha çabuk ve fazla sanki. Kimisi de diyor kısa sürede yıkama bittiği için mikropları öldürmez. Siz ne diyorsunuz?
    kimse bir b.ktan anlamıyor ama herkes herşeyin uzmanı oldu hele hele şu koronadan sonra maşallah tüm Türkiye bilim kurulu üyesi profesör , senelerdir köpük sabun kullanılıyoruz hem daha bereketli hem daha pratik kullanmayla bitiremiyorsun normal sıvı sabundan 4-5 kat daha bereketli, mikrobu pisliğide her türlü temizler sonuçta içeriği "sabun"

• Onurmarkette onurkart fiyatı 14,75₺ dalan 4lt cesitlerinin

• Pi kullanıcısına yanıt
    Köpük icin birtane saloon köpük sabun al karfurda var 5-6 TL. Bittikten sonra içine normal ,3/1 sıvı sabun, 3/2 su koy aynen devam.

Bir şişe 2 hafta yetiyor. Bol bol kullanıyorum süper:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • istceko İ kullanıcısına yanıt
    Hocam ben onu denedim oran mi olmadı ne su gibi bişey çıktı ortaya. Normal sıvı sabundan da olduk Dediğiniz oranda bir daha deneyeyim bakayım. Normal sabun az kaldı zaten. Köpük sabun alırım direkt sorun yok. Da temizlemesi nasıl acaba onu merak ettim

• newrophat kullanıcısına yanıt
    Herkesin uzman olduğu ve fikri olmadığı konu yok aynen hocam Ben de aynı düşünüyorum aslında. Eldeki o temizlik hissi sonrasında kirli kalma gibi birşey olmaması lazım.

• 5000ml 16,50 den almıştım .biraz çıkmış fiyatı.ben memnunum kullanıyorum

avansas
    Avansas Clean Sıvı El Sabunu Beyaz 5 kg | Avansas
    https://www.avansas.com/avansas-clean-sivi-el-sabunu-beyaz-5-kg-p-54970

• quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Herkesin uzman olduğu ve fikri olmadığı konu yok aynen hocam Ben de aynı düşünüyorum aslında. Eldeki o temizlik hissi sonrasında kirli kalma gibi birşey olmaması lazım.
    ben avansasın köpük sabununu kullandım.memnun kaldım hocam.birde köpük sabunda yarı yarıya su tüketimi azalıyor

çok çabuk durulanıyor köpük sabun.birde normal sıvı sabuna göre %30 daha çok gidiyor.bereketli oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 11 Ağustos 2020; 21:9:38 >
  • Pi kullanıcısına yanıt
    Kardeşim oranla alakası yok, köpük sabun üreten aparat olması lazım. Zaten satılan köpük sabun sıvıları, içerisindeki suyu artırılmış ürünler. Para tuzağından başka birşey değil.

Bundan alip şişesini kullanacaksın
    Migros Dalan 4 lt Sıvı sabun 13,13

• istceko İ kullanıcısına yanıt
    Hocam bitmiş köpük sabun kutusuyla denedim zaten

• endülüs_faruki kullanıcısına yanıt
    Su tüketimi olarak dediğiniz gibi. Avansasa bakmadım sanırım. Bir deneyeyim hocam. Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: istceko

Köpük icin birtane saloon köpük sabun al karfurda var 5-6 TL. Bittikten sonra içine normal ,3/1 sıvı sabun, 3/2 su koy aynen devam.

Bir şişe 2 hafta yetiyor. Bol bol kullanıyorum süper:)
    neredeyse bir yıldır ben de bu şeilde kullanıyorum, sadece bazı marka sıvı sabunlarda 1/2 ye kadar artırdığım oldu oranı, yoksa çok sulu olmuştu. ama geneli için 1/3 yetiyor. Bir de kapağını kapatınca birkaç kez sallıyorum.

Evdekiler genelde böyle değişimlere kapalıdırlar, herhangi bir şikayet eden olmadı.
    Hem sıvı sabun tüketimi çok azaldı, hem de su tüketimi. herkese tavsiye ederim.
  • aniceman kullanıcısına yanıt
    bende bu şekilde yapıyordum ama kısa sürede dispenser tıkandı, mecburen sıvı sabuna dönüş yaptım.

• Vay be kimyagerler metçiler Walter reyizler basmış burayı..naptınız yeniden ürettiniz mi bari bişeyler

• bazi arkadaslar sivi sabuna su katın köpuk sabun gibi kullanin yazmis .boyle yaparsaniz köpük sabun pompasini bozarsiniz .yani orjinal köpük sabun gibi olmuyor.denedim ve başima geldi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.