Şimdi Ara

Migros'da veya nerde hatta Erzurum'da Heineken, Amstel, Jupiler bira ..??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
9.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar.. Heineken bira varmi turkiyede yada. Google da biraz baktimda migrosta artik satilmaya baslamis falan filan haberleri vardi. Tarihe bakmadim yanliz

Bu dogrumudur ..?? Veya jupiler falan
    Yada nerde bulurum bunlardan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazPacino -- 15 Mayıs 2012; 3:06:13 >

• Burda iki tane migros var bildigim.. Birisi universiteden otogara gecerken solda biyerde... Oraya baktim orda yoktu... Digeri ise vatan bilgisayar'in yaninda. Oraya henuz bakmadim ama..(erzurum)

Acaba kargo ile alisveris mumkunmu yaa kargo ile gelse :))

Yada erzurumda bilen varmi..
  • migrosta var mı bilmiyorum ama çağdaş market bulabiliyorsan satılıyor uzun zamandan beri.
  • cacik bira cok hafif carrefourda vardi tansas fln varsa bulursun ama tavsiyem efes veya tuborgtan sasmaman yonunde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seytan41

cacik bira cok hafif carrefourda vardi tansas fln varsa bulursun ama tavsiyem efes veya tuborgtan sasmaman yonunde

Cacık mı? Efese de tuborga da bin basar. Gerçi zevk meselesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seytan41

cacik bira cok hafif carrefourda vardi tansas fln varsa bulursun ama tavsiyem efes veya tuborgtan sasmaman yonunde

niye efesten ve tuborgtan şaşmasın 6 airbag ve abs standart mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LazPacino

Evet arkadaslar.. Heineken bira varmi turkiyede yada. Google da biraz baktimda migrosta artik satilmaya baslamis falan filan haberleri vardi. Tarihe bakmadim yanliz

Bu dogrumudur ..?? Veya jupiler falan
    Yada nerde bulurum bunlardan...

uzun zamandır migrosta satılıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben size oneriyorum icmeyin mi dedim bana gore guzel degil iyilik yapanda kabahat.
  • miller akar
  • metroda var
  • miller 4 ever
  • izmir göztepe tansaş ta var 33lük diğerlerine göre tuzludur ama içimi çok rahattır boğazı üzmeden geçer, boğaz ve midede hoş bir soğukluk yayar. Tek kötü yanı cüzdanı üzer.
  • ankarada iseniz çağdaş markette var bu gün marmara aldım keşke heineken alsaydım
  • quote:

Orijinalden alıntı: nik bulamadım idare et

ankarada iseniz çağdaş markette var bu gün marmara aldım keşke heineken alsaydım

Kardes sana para gondereyim artik ne kadarsa. Sende alip bana kargolarmisin o vaziyet ?? Hahahha

Yada baska biri bu iyiligi yaparmi :P

Ayrica erzurumdayim. Burda henuz tassasi goremedim ki bence de yokturr.

Carrefour sa ya baktim bugun orda da yoktu. Migrosa baktim yine orda da yoktu.. Baska migros daha var onada bakcam( bugun 14 mayis)

Efesi denemedim ama cok standard onu eledim direk, tubirg denedim begenmedim.. Carls berg var birde onu da merak ediyorum aslinda...

Birde jupiler var.. Ve yine hollanda birasi amstel bier var. oda varmi acaba turkiye de ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazPacino -- 14 Mayıs 2012; 4:41:34 >
  • tuborg gold diyip yatıyorum
  • çok uzun süredir büyük marketlerde, hatta kalburüstü tekel shoplarda bile satılıyor heineken ve türevleri.
  • Ataşehir Migros'ta her gittiğimde görüyorum. Bunun yanında Amstel, Corona'nın çeşitleri, Budweiser ve çeşitleri de bulunmakta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.rex

tuborg gold diyip yatıyorum

Evet Tuborg gold bende çok severim.Bide rus birası var Oxota 8.1 lik birde onu çok severim.1 litre oxota iç 8.1lik gece rüyalardan rüya beğen.
    Bud da güzeldir.King of beğers aga.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Niccoló

Ataşehir Migros'ta her gittiğimde görüyorum. Bunun yanında Amstel, Corona'nın çeşitleri, Budweiser ve çeşitleri de bulunmakta.

Fiyatlarina babilirmisin acaba yaa....

Icimden kargo geciyo ama agir opacagindan. I okadarda kargo parasi bincek.. :(( hay anasini yaaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LazPacino

quote:

Orijinalden alıntı: Niccoló

Ataşehir Migros'ta her gittiğimde görüyorum. Bunun yanında Amstel, Corona'nın çeşitleri, Budweiser ve çeşitleri de bulunmakta.

Fiyatlarina babilirmisin acaba yaa....

Icimden kargo geciyo ama agir opacagindan. I okadarda kargo parasi bincek.. :(( hay anasini yaaa

4.99 hocam hepsi. Emin değilim ama yine de bakarım yarın senin için, gidince.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.