Fiyat bana uygun geldi 2.300 gr aldım temizlettim evde de kendim kafasını ve geri kalan yerleri temizleyip fileto yaptım 1.500 gram oldu temizleyince kilosu 262 ye geliyor yani < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
MİGROS ÇİPURA 169.9(6-10MART)
-
-
Bu arada oradada fileto yaptırtabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tatlısu balığı
Deniz balıkları yaşıyor mu tatlı suda?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aslında temizlenmiş orijinal somon almak daha mantıklı 300-400 tl olsa bile. Firesiz sonuçta
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Deniz içinde ag havuzunda yetiştiriliyor zaten gerek levrek gerekse çipura balıkta deniz balığına göre daha koyu renktedir, deniz balığı biraz daha rengi açık ve beyazı daha fazladır.
-
Hocam temizlemeye bile mırın kırın ediyorlar siz hiç yaptırdınız mı fileto sıra var dediler 1 saat sonra alabildim
Yetiştirme balıgı desek daha doğru olur
Balık alanlar Migros Money kartlarına -alışveriş sonrası da olsa öncesi de olsa fark etmez- ödeme tutarını karşılayacak şekilde; Balık kategorisinde Kendi Kampanyanı Oluştur kısmından Tam Bana Göre kampanyası oluşturursa bir miktar Money de kazanırlar.
Örneğin benim kartımda;
253 TL balık alımına 10 Money
304 TL Balık alımına 18 Money
329 TL Balık alımına 23 Money
kampanyaları var. Bu oranlar kişiden kişiye değişiyor fakat zaten alınan bir ürün için yanında bir miktar Money de kazanırsınız.
*** 1 Money = 1 TL
-
Onların işi o yapmak zorundalar ben her aşışımda yaptırıyorum baktım mırın kırın ediyor hemen şikayet ediyorum 5 dk ya hazırlıyorlar
Hocma fileto olsun mu diyorsunuz balık verirken
güzelce temizleyin sonra fileto yapın diyorum yapıyorlar eğer güzel temizlenmediyse şikayet ediyorum direk yenisini gönderiyorlar
Tabiki sürekli öyle yaptırtıyorum hiç mırın kırın edende olmadı. Migros bu tip şikayetleri çok dikkate alıyor. Hatta sana bir tantik daha vereyim migrosdan paketli tavuk aldığında kasadan geçtikten sonra kasap reyonunda istediğin şekilde doğratabilirsin. Evde ugraşmıyorsun
Ben de bir taktik verem:
Hep aynı şubeden pişirilmiş pizza siparişi verirsen pizzan piştiğinde görevli seni mağaza içinde bulup teslim ediyor...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X