Şimdi Ara

Might & Magic: Heroes VII (2015) [ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
93
Cevap
3
Favori
6.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Heroes VII 40TL

AMD Ryzen 9 5900X ||| ASUS ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO X570 ||| GSKILL 32GB TRIDENT Z NEO 3600MHz CL16 ||| MSİ RX480 GAMING X 8G ||| Scythe Fuma 2 ||| Samsung 980 Pro ||| ASUS ROG Thor 850W Platinum ||| Cooler Master Silencio 650 Pure ||| Win 10 Pro​
  • Ahahahah, satamadılar galiba hiç. 40 lira nedir arkadaş Ek paket çıkacak, ondan da olabilir.
    Oyunun bugları çözüldü biraz ama genel olarak bir tek 6.oyundan iyi diyebilirim. Çok merak eden varsa denenebilir.

Video oyunlarının, oyundan çok video olduğu bir dönemdeyiz, hey gidi hey.
  • Bu oyundan da bir şey çıkmayacağı anlaşıldı.
    HoMM3 ve 5'e devam.

HoMM5'i remake yapsınlar, bu oyundan daha çok satar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 18 Haziran 2016; 1:34:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

g2a da 35 tl fiyatı eğer DLC dahilse iyi fiyat yok sadece oyunsa fiyatı hala çok fazla..

Orijinalden alıntı: FerreT

g2a da 35 tl fiyatı eğer DLC dahilse iyi fiyat yok sadece oyunsa fiyatı hala çok fazla..

G2a ya güvenmedim, bir dönemde beta sürüm keyleri parayla satılmış, o olabilir diye düşünmüştüm. Uplay fiyatı 15 euro sadece oyun için, dlc deluxe olanda varmış.

Ortalama tüm key satan sitelerde fiyat 30-35 tl arası aşağıdaki sitedende uygun alınabilir.Ben şahsen DLC mevcut sürümü uygun fiyata inerse almayı düşünüyorum

http://www.cdkeys.com/pc/games/might-magic-heroes-vii-7-pc-uplay-cd-key

Orijinalden alıntı: orrin

community sebebiyle oyunları steam den alıyorum. Ucuz steam koduna rastlayan var mı? Kim ne derse desin ben oyunu sevdim hikayesini de bitirmek üzereyim.

https://steamdb.info/sales/?cc=tr

burayı takip edebilirsiniz
    AMD Ryzen 9 5900X ||| ASUS ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO X570 ||| GSKILL 32GB TRIDENT Z NEO 3600MHz CL16 ||| MSİ RX480 GAMING X 8G ||| Scythe Fuma 2 ||| Samsung 980 Pro ||| ASUS ROG Thor 850W Platinum ||| Cooler Master Silencio 650 Pure ||| Win 10 Pro​
  • Bir haftalık izlenimlerimi yazayım;Öncelikle campaign modunda hikaye ilgi çekici ve özellikle harita tasarımları hikayeyi çok iyi yansıtıyor ve çok çeşitli ayrıntılar var.Ama bu kadar ayrıntı da bir süre sonra insanın gözünü yorabiliyor.Skill sistemini çok beğendim serideki en iyi sistem diyebilirim.Kale ekranları hayal kırıklığı çok yapay duruyorlar yine kalelerin kendine has müzikleri de önceki oyunlara göre kötü kalmış özellikle elf ırkının müziği berbat, genel anlamda müzikler olmamış .Yaratık tasarımları fena değil ama çok ayırt edici değiller özellikle haven ırkında okçuyla piyadenin portreleri neredeyse aynı çok karışıyorlar.Savaşlarda siper ve düşmana arkasından veya yanından vurunca hasar bonusu vermesi gibi yenilikler stratejik derinliği arttırmış.Savaşlar zevkli geçiyor ama çok güçsüz ordular bile nedense kaçmıyorlar bir süre sonra quick combat yapmak zorunda kalınıyor artık.Magic tabanlı herolar might olanlara göre çok avantajlı özellikle çok güçlü bir büyücü karşısında might heronun şansı yok neredeyse dengeyi sağlayamamışlar.Ama büyücüyle oynaması da bir o kadar zevkli büyüler çeşitli ve efektleri çok iyi verilmiş.Yeni bir özellik olarak her kaleye herolardan vali atanabiliyor ve skill sisteminden seçilen vali yetenekleri kaleye avantajlar sağlıyor.Karavan özeliiği iyi olmuş asker toplamak için kaleye dönmek gerekmiyor ama karavanı pek kullanmadım nedense.
    Yapay zeka iyi değil haritada ve savaşlarda akıllıca davranmıyorlar mesela etrafta boş duran kaynakları ilginç bir şekilde toplamıyorlar bir de en güçlü herolarını yenince dağılıyorlar potansiyelleri olmasına rağmen toparlanamıyorlar.
    Bir noktaya daha değineyim oyunu dvdden yükledim ve ilk yüklediğimde 13gb boyutu vardı yüklendikten sonra kendi boyutu kadar 13 gb güncelleme yaptı büyük ihtimalle bu güncellemelerden önce çok fazla sorun vardı bu kadar kötü yorum gelmesinin sebebi bu olabilir.Doğru oyun öncekilere göre(3. ve 5.) vasat kalmış olabilir ama yine de çok kötü diyemem kendini fazlasıyla oynattırıyor ve zevkli bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archangel_ -- 14 Şubat 2018; 18:13:39 >

• oyun bence heroes 5 den iyi (tüm serinin en iyisi) hero skill , eşya , flanking özelliği , rakip kaç damage attığımız üzerinde görünüyor heroes 5 te sürekli alttaki satıra bakmak zorunda kalıyordum vs diğer pyunlardan daha iyi savaşlar zevkli . ama oyunun en önemli özelliği berbat ben hep custom mapte oynuyorum yapay zeka o kadar kötüki 1v5 girip rahatça kazanıyorum hiç keyif vermiyor.. aslında süper ama yapay zeka yok yapay zekasız rakip var. trial by fire de yapay zeka nasıl oynayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lMajesty -- 30 Haziran 2018; 13:25:30 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.