Bildirim
Miğfer Şeklinde Motor Kaskı Bulabilirmiyim ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Özel yaptırman gerekebilir ben hiç böyle bir kask görmedim veya buna benzer bir şekilde. -
quote:
Orijinalden alıntı: RancStone
alt tarafı motor kullanıcaksın savaşa gider gibi kask istemenin mantığı nedir
şakası bir yana bende hiç görmedim özel yaptırman gerekebilir, emin ol ucuz olmayacak böyle bir fantezi
Aynen gerçekten çok fanteziye kaçıyor. Ama nereden yaptırabilirim acaba fikriniz varmıdır bu konuda ? -
Polis ceza keser mi acaba buna :D -
quote:
Orijinalden alıntı: farego
Polis ceza keser mi acaba buna :D
Belli olmaz adamına göre değişir bazısına denk gelir kim bu artizz der gel bakalım sen şöyle gibilerinden -
quote:
Orijinalden alıntı: CambazTr
Honda Shadow marka motorum var ve kask olarak farklı birşeyler düşünüyorum. Acaba fotografta ki miğfer şeklinde kasklar varmıdır? yada yaptıracağım bir yer varmıdır ?
Bulursun ama araman lazim, veya hiç olmadi Özel sipariş vereceksin kafa ölçüne yaptiricaksin.. Yok diye bişiy yok yani... Ben ne kasklar ne elcikler gördüm şu hayatimda..
Hee ama şunuda yazayim o kaski bulursan veya yaptirirsan ve çok sivri uzun bişiyler olursa Veya güvensiz bişiy olursa Sürekli kullanamazsin sıkıntı çikar trafikte.... Şerefsiz herif çok yani.. Laf atanindan tut trafik polislerinin Kıllıgına kadar.. SİRF keyfi şekilde ceza bile yazabilirler... Hep dediğim gibi Burasi Türkiye Avrupa değl.. Geri kalmiş bir ülkeyiz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 29 Nisan 2013; 18:47:11 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: farego
Polis ceza keser mi acaba buna :D
Kask tarzında yapılırsa keseceğini sanmıyorum. Sonuçta başı koruyacak şekilde yapılacak. -
Çok güzel fikir ama sanmıyorum bu tarz yoktur,güvenlik standartlarına uyması açısından
Sadece tahmin
Kurukafa da olabilir mesela
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ays Ays Beybi -- 29 Nisan 2013; 18:49:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sedat.
quote:
Orijinalden alıntı: CambazTr
Honda Shadow marka motorum var ve kask olarak farklı birşeyler düşünüyorum. Acaba fotografta ki miğfer şeklinde kasklar varmıdır? yada yaptıracağım bir yer varmıdır ?
Bulursun ama araman lazim, veya hiç olmadi Özel sipariş vereceksin kafa ölçüne yaptiricaksin.. Yok diye bişiy yok yani... Ben ne kasklar ne elcikler gördüm şu hayatimda..
Hee ama şunuda yazayim o kaski bulursan veya yaptirirsan ve çok sivri uzun bişiyler olursa Veya güvensiz bişiy olursa Sürekli kullanamazsin sıkıntı çikar trafikte.... Şerefsiz herif çok yani.. Laf atanindan tut trafik polislerinin Kıllıgına kadar.. SİRF keyfi şekilde ceza bile yazabilirler... Hep dediğim gibi Burasi Türkiye Avrupa değl.. Geri kalmiş bir ülkeyiz..
Trafikte gerçekten çok fazla şeyle karşılaşıyorum. Laf atanını bırak. Işıklarda durduktan sonra yarışmaya kalkan arabalar ve sıkıştırmalar. Kimseye saygısı olmayan insanlarla dolu bir trafikte sürüyoruz motorumuzu. Ama ben daha çok şehir dışına çıkarken kullanabilirim bunu ve gerçekten çok güzel durabileceğini düşünüyorum.
-
-
Motor Shadow'sa nazi kasklardan tak şekil duruyor bence.
http://www.feyizoglu.com/images_buyuk/f83/Nazi-Kaski-Gozluk-Hediyeli-_43883_1.jpg -
quote:
Orijinalden alıntı: Aty.
Motor Shadow'sa nazi kasklardan tak şekil duruyor bence.
http://www.feyizoglu.com/images_buyuk/f83/Nazi-Kaski-Gozluk-Hediyeli-_43883_1.jpg
Bu kaskla kaza yapsam kask felan uçar gider :D
Bu arada "gladyatör kask" diye arattığımızda bayağı sonuç çıktı. Demekki aramayı bilecekmişiz. Teşekkürler. -
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-antika-aksesuar-ikinci-dunya-savasi-ww2-wwii-amerikan-kask-migfer-orjinal-1944-104129002/detay/
birçok orjinal askeri miğfer / kask bulabilirsiniz... ilanlar dışında da farklı kasklar mevcut.
Ayrıca buradan da bakabilirsiniz:
http://barkin.sopsy.com/
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X