Şimdi Ara

Elektrikli bisiklet dönüşüm kiti alsam ehliyet ve plaka isterler mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • en son çıkarılan trafik kanununda şöyle diyordu;https://image.prntscr.com/image/CFftjQpBRsW_Sg63dgS7Jw.png

bunun üstündekilere ceza kesiyorlarmış sanırım. neyse bu durum hala güncelse motor gücü 250 watt olan bir kit sipariş edip katlanabilen bisiklete monte edeceğim. yanılmıyorsam çevirince 0,25 kw = 250 watt yapıyor, bu kiti bisiklete takarsam bir sıkıntı çıkar mı çıkmaz mı emin olamadım. acaba bu kanun şu an güncel mi değil mi? son olarak alacağım kit yasalara uyumlu mu değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baygezen -- 20 Ağustos 2017; 0:56:21 >

• bunu biz bilemeyiz takmadan önce emniyete gidip sorman gerekli. birinin aklına uyarsın gerekmiyor diye yolda seni çevirirler ve olan cezayı kitlerler. en yakın emniyete git sor soruştur araştır. artık 250w falanda yok. plakasız gördümü direk topluyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: netd forum

bunu biz bilemeyiz takmadan önce emniyete gidip sorman gerekli. birinin aklına uyarsın gerekmiyor diye yolda seni çevirirler ve olan cezayı kitlerler. en yakın emniyete git sor soruştur araştır. artık 250w falanda yok. plakasız gördümü direk topluyo.

Hocam benim sorduğum scooter değil normal bisiklet için soruyorum, normal bisiklete plaka takan hiç görmedim şimdiye kadar. Hem de sonuçta bu yaygın bir şey, her yerde hazırı da satılıyor kit halinde olanı da satılıyor. O yüzden elbet burada kullanan bilgi sahipleri vardır diye düşünüyorum, şimdi her yasa için emniyete gidersek bu işin içinden çıkılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baygezen -- 20 Ağustos 2017; 6:16:24 >
  • baygezen kullanıcısına yanıt
    valla bilemem bizim burda arkadas takti polisler durdurdu ama ceza yazdimi bilmiyorum. bisikletcimizin katlanir elektrikli bisikleti var onda sikinti olmuyo eger oyleyse olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: netd forum

valla bilemem bizim burda arkadas takti polisler durdurdu ama ceza yazdimi bilmiyorum. bisikletcimizin katlanir elektrikli bisikleti var onda sikinti olmuyo eger oyleyse olabilir.

Aynen hocam benim takacağım bisiklet de katlanabilir modellerden
  • buna benzer birsey olacaksa hic bi sikintisi olmuyor. yalniz elektrigi surekli kullanma yokuslarda yada yoruldugun zaman kullan. cok masraf ve emek gidecegini dusunuyosan satip boyle alabilirsin ama kolay is bizim burdaki bisikletci amcamiz boyle yapti. yasli yoruluyoodu elektrik sistemi takti rahat etti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buna benzer derken? 28 inch problem cikarir mi yani?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Genccizer G kullanıcısına yanıt
    28 inch bisiklete elektrik mi takmayı düşünüyorsun?
  • Günlük 60-70 kilometre bir mesafe yapıyorum. Motorbisiklet yerine bu tarz bir düşüncem var bisikletime ama bakalım. Şu an araştırıyorum. Merak ettiğim fark ediyor mu bisikletin tipi yasal mevzuda?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genccizer G kullanıcısına yanıt
    yasal mevzuyu bilemem sıkıntı çıkarmazlar heralde nasıl olsa küçük bir akü takıyorsun elektrikli scooter'a dönüştürme gibi bir planın yok ama akü uyumlu olur olmaz onu bi denemen lazım. büyük ihtimal uyar eğer kadro şu şekildeyse :

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.