mielenin kalitesi tartışılmaz..ancak fiyatlarını da göz önünde bulundurmak lazım.miele marka bir cihaz aldığınız zaman ondan maksimum faydayı elde etmek için 15-20 sene kullanmanız gerekecek.bu zaman sürecinde makinanız eskiyecek ve teknolojisi geri kalacak.bence kaliteli bir markanın çok pahalı olmayan ortalama bir modelini alıp 9-10 sene kullanmak daha mantıklı.hem cihazınızı 10 sene sonra değiştirmiş olursunuz,hem de teknolojiden geri kalmazsınız.
artık günümüzde herşey teknolojiden etkileniyor.bizim evimizde 1998 yılında aldığımız bosch wmv 1610 5 kg 800 devir çamaşır makinemiz var.cihazdan çok memnunuz fakat elektrik ve su tüketimi günümüzdeki çamaşır makinelerine göre çok yüksek.yıkama sırasında 1.30 kw elektrik ve 70 lt su harcıyor.boschun güncel 5 kg kapasiteli makinesi ise sadece 0.85 kw elektrik ve 41 lt su harcıyor.aradaki farka bakar mısınız? teknoloji en çok ekonomi konusunda kendini gösteriyor.
arkadaşlar tavsiyeler için teşekkürler
biz miele aldık 1 hafta oluyo, malzeme saglamlıgı falan tamam o yönden çok sağlam bir makine
fakat ne iyi sıkıyo makine , ne de leke çıkartıyo
açıkcası eski makine bile daha iyiydi, pek memnun kalmadım
miele kullanıpta bu sorunları yaşayan varmı benim gibi
quote:
Orjinalden alıntı: Honey Sweety
biz miele aldık 1 hafta oluyo, malzeme saglamlıgı falan tamam o yönden çok sağlam bir makine
Pamuklu programını seçmedikçe makine yükske devirde sıkmayacaktır. Daha iyi yıkama için kullanma kılavuzundan su seviyesini artırma fonksiyonunu bulup bir uygulayın.
Miele ozellikle camasir makinasinda Amana ozellikle buzdolabinda Sharp Lcd lerde, Pioneer Plazmalarda bunlar sektorlerinde teknoloji liderleri eger butce yeterli ise mutlaka alinacak cihazlar
quote:
Orjinalden alıntı: Honey Sweety
Hangi modelini aldınız acaba?
w1712 yanılmıyorsam. 1200 devirli patent dokulu kazan modeli olanı aldık
VE İYİ YIKAMIYOR!!!!????
Merhaba, süpürgemarket olarak elektrikli süpürgede en kaliteli torbalı süpürge markarından biri olduklarını rahatlıkla söyleyebilirim, eminim diğer beyazeşyalarıda gayet kalitelidir.
miele harika bir markadır, 6 sene İsviçrede yaşadım, miele en çok kullanılan üründür isviçrede
Miele çamaşır makinelerin babasıdır dedesidir miele halk dilinde beyaz eşyanın mercedesidir
Miele çok kaliteli bir markadır uzun yıllar kullabilirsiniz hatta üzerinde tepinebilirsiniz ama ona ulaşmak biraz zordur çünkü en düşük sınıf ürünleri bile 2.500 3.000 lira üzerinden satılır
Zor ulaşırsın Zor eskitirsin '' MİELE ''
Arkadaşlar ben 2 modeli arasında kararsız kaldım fiyat açısından pek fark olmasa da hangisini almam gerektiğinde kararsız kaldım? sizlerin fikri nedir?
1.SEÇENEK
1 MIELE W3370 7 KG 1400 DEVİR ÇAM MAK. 2.983 TL 1 MIELE T8812 7KG KURUTMA MAK 2.688 TL TOPLAM 5.761 PAKET FİYATI 5.650 NAKIT 5.250TL
2.SEÇENEK
1 MIELE W1914 7 KG 1400 DEVİR ÇAM MAK. 3.387TL 1 MIELE T7944 7KG KURUTMA MAK 2.967 TOPLAM 6.354 PAKET FİYATI 6.000 NAKIT 5.600TL