Şimdi Ara

Midi Kablosu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Roland TD3-kv elektronik baterimi pc ye midi arabirimi kullanarak bağlamak istiyorum. Ama PC deki ses kartım Creative 5.1 Live Value..Mecburen bu kartın gameport/midi arabirimini kullanarak bağlamam gerekiyor. Bir ucu standart midi , diğer ucu ise gameport midi şeklinde kabloya ihtiyacım var. Piyasada 2 ucuda standart midi kabloları bulmak kolay ama işime yaramıyor ve çeviriciside yok. USB-Midi kablolar ise 80 ytl civarında ve anlamsız pahalı. Benim ihtiyacım olan Gameport-midi kabloyu satan biryer biliyor musunuz?

Teşekkürler...

• http://www.bhphotovideo.com/c/shop/1708/MIDI_Cables.html/mnp/0.0/mxp/0.0/sortDrop/Brand%3A+A+to+Z/pn/2

bu adreste var aradığın kablo bende yamaha dd65 pc ye bağlamak istiyorum ve kendim bi yol denedim olmadı o yolu söyliyim hemen eski klavye bağlantıları vardı parmak kalınlığında onlar midi girişi oluyo ve bn bunun diğer ucuna usb kablo bağladım olmadı gameport kablosu yukardaki adreste farklı uzunlukta 15-30 dolar oalrak 2 çeşit var

ama ses ve pc elektroniğinden anlayan iyi bi elektronikçi bulursan aradığın kabloyu yaptırabilirsin...hatta internette bağlantı şemasını bulursan kendin de yapabilirsin...ben araştırıyorum kendim yapmak için lost_layer@windowslive.com adresim istersen ekle fikir alış verişi yaparız
  • quote:

Orjinalden alıntı: volie82

http://www.bhphotovideo.com/c/shop/1708/MIDI_Cables.html/mnp/0.0/mxp/0.0/sortDrop/Brand%3A+A+to+Z/pn/2

bu adreste var aradığın kablo bende yamaha dd65 pc ye bağlamak istiyorum ve kendim bi yol denedim olmadı o yolu söyliyim hemen eski klavye bağlantıları vardı parmak kalınlığında onlar midi girişi oluyo ve bn bunun diğer ucuna usb kablo bağladım olmadı gameport kablosu yukardaki adreste farklı uzunlukta 15-30 dolar oalrak 2 çeşit var

ama ses ve pc elektroniğinden anlayan iyi bi elektronikçi bulursan aradığın kabloyu yaptırabilirsin...hatta internette bağlantı şemasını bulursan kendin de yapabilirsin...ben araştırıyorum kendim yapmak için lost_layer@windowslive.com adresim istersen ekle fikir alış verişi yaparız

iyi güzel bulmuşsunuz mağaza da kaliteli bir mağaza da shipping de yüklü miktarda ücret ödemeniz gerekli bunun yerine "juno.co.uk" sitesine bakabilirsiniz tabii orada var mı bilmiyorum ama shipping ücretlerinde seçenekler var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.