Şimdi Ara

Mide Ekşimesi ve Acı Su Offfff

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a Arkadaşlar bu aralar sürekli midem öğleden sonra ekşiyor ve zaman geçtikçe acı su geliyor resmen beni bitiriyor.
    Bunun çözümü varmıdır? veya neden kaynaklanır?

• Yemekten hemen sonra yatıyor ve uzanıyorsan reflü olmuş olabilirsin. Bunun dışında bazı bünyelerdde mide ekşime yapailir. Özellikle bazı yemeklerde olur. Mesela ben öğlen yoğurtlu çorba ve salata yedim, midem ekşidi. Domates ve yoğurt ekşi zaten, bitirdi beni. Ben leblebi (Sarı, Çorum leblebisi) yiyerek bunu çözüyorum. Leblebi mide suyunu emiyor, hazmı kolaylaştırıyor.
  • Benim bildiğim en etkili yolu " Gaviscon ". Ben yıllardır bu acıyı çekiyordum, 1-2 ay önce kardeşimi sağlık ocağına götürürken aklıma geldi bi sorayım doktora diye. Gaviscon verdi ve o günden beri hayattan zevk almaya başladım. Vakit kaybetmeden hemen git ve 1 şişe gaviscon al.
  • rennie kullan
  • did you mean "REFLÜ"
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarpuzAbi

did you mean "REFLÜ"

Adam zeki beyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmetzn93

Benim bildiğim en etkili yolu " Gaviscon ". Ben yıllardır bu acıyı çekiyordum, 1-2 ay önce kardeşimi sağlık ocağına götürürken aklıma geldi bi sorayım doktora diye. Gaviscon verdi ve o günden beri hayattan zevk almaya başladım. Vakit kaybetmeden hemen git ve 1 şişe gaviscon al.

reklam gibi olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ağzıma Kan Tadı Geliyor.. :S
    16 yıl önce açıldı
    acı yeyince kan gelmesi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum miden kendi kendini sindirmeye başlamış. Önce miğden eriyecek, miğde duvarı çok inceldiği zaman bir süre sonra yırtılıp kopacak ve bağırsaklar içinde başıboş elektrik kabloları gibi bir sağa bir sola sallanacak. Yemek yediğinde midene değil direk boşluğa düşecek yiyecekler. Yediğin her lokma ila anlatılması güç acılar yaşayacaksın. Bu arada sindirim yapamadığın için enerji alamayacak ve gittikçe güçsüz düşeceksin. Birkaç gün içinde de acı içinde kıvranarak ölürsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emredel1905

quote:

Benim bildiğim en etkili yolu " Gaviscon ". Ben yıllardır bu acıyı çekiyordum, 1-2 ay önce kardeşimi sağlık ocağına götürürken aklıma geldi bi sorayım doktora diye. Gaviscon verdi ve o günden beri hayattan zevk almaya başladım. Vakit kaybetmeden hemen git ve 1 şişe gaviscon al.

reklam gibi olmuş

Bunu yazacaktım.

• Dostum o durumlarda ya 1 tane soda iç yada Süt anında kesiyor denemeyle sabit
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Dostum miden kendi kendini sindirmeye başlamış. Önce miğden eriyecek, miğde duvarı çok inceldiği zaman bir süre sonra yırtılıp kopacak ve bağırsaklar içinde başıboş elektrik kabloları gibi bir sağa bir sola sallanacak. Yemek yediğinde midene değil direk boşluğa düşecek yiyecekler. Yediğin her lokma ila anlatılması güç acılar yaşayacaksın. Bu arada sindirim yapamadığın için enerji alamayacak ve gittikçe güçsüz düşeceksin. Birkaç gün içinde de acı içinde kıvranarak ölürsün.

evet arkadaş doğru demiş ve boşluğa düşen ekmek parçaları baldırınla derin arasına yerleşecek selülit gibi görünecek ama bunun bir çözümü var lokmaları iyice çiğne bu sorundan kurtula bilirsin

• git 1-2 tane elma ye. iyi gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emredel1905

quote:

reklam gibi olmuş

Gaviscon deresi, Gavisconun ta kendisi !
  • Yeteri kadar reklam olmuş..gaviscon veya talcid de aynı etkiyi gösterir farkı yok pek..
  • çözümü var tabiki, doktora git
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Dostum miden kendi kendini sindirmeye başlamış. Önce miğden eriyecek, miğde duvarı çok inceldiği zaman bir süre sonra yırtılıp kopacak ve bağırsaklar içinde başıboş elektrik kabloları gibi bir sağa bir sola sallanacak. Yemek yediğinde midene değil direk boşluğa düşecek yiyecekler. Yediğin her lokma ila anlatılması güç acılar yaşayacaksın. Bu arada sindirim yapamadığın için enerji alamayacak ve gittikçe güçsüz düşeceksin. Birkaç gün içinde de acı içinde kıvranarak ölürsün.

Yine yaptın yapacağını

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.