Şimdi Ara

Mide Aldirma Ameliyati

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar bu konuda bilgisi olan varmı midenin 4 te 3 alınıyor muş baya araştırdim son derece başarılı geçmiş olan ınsanlar var bulunduğum ilde bu ameliyati olmuş bir çok kişi ile konuştum hepsi son derece mutlu bende annem için düşünüyorum kendiside istiyor sizin bu konuda bilginiz varsa bana yardımci olabilirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aldırma çok riskli olur. katlatma operasyonu düşünün illa yapacaksaniz.

bence sağlıklı yollardan kilo vermeyi deneyin ilk. diyetisyen yardımcı olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldırma ameliyatı hele ki kapalıysa bayağı riskli. Bunun yerine mideye halka taktırma daha güvenli görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yec44

aldırma çok riskli olur. katlatma operasyonu düşünün illa yapacaksaniz.

bence sağlıklı yollardan kilo vermeyi deneyin ilk. diyetisyen yardımcı olabilir.

zaten katlatma ben yazlış söyledim yok kardeş tiroit ve bir çok sorun var annemde ondan dolayı düşünüyor zaten sürekli diyetlerle geçti hayatı (küçükken horman iğnesi verilmiş yaşaması için) bi diyet yapardı 15 kilo verirdi sonra alırdı kardeşimden sonrada aldı ondan tek çözüm yolumuz bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Target Human

Aldırma ameliyatı hele ki kapalıysa bayağı riskli. Bunun yerine mideye halka taktırma daha güvenli görünüyor.

kardeş baktımda bu kelepçeden daha risksiz (kapalı) bu gün gene olan biriyle konuştum olalı 6 gün olmus hiç zor bir ameleyat değil dedi o kadar abartılacak bir şey yok dedi
  • http://www.youtube.com/watch?v=JgDlfRcL4dY
    lakroskopik mide katlama en risksiz bu gözüküyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hidrosel Ameliyati oldum.
    6 yıl önce açıldı
    Varikosel agrisi bitki tedavisi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.