Şimdi Ara

Middle Earth: Shadow of Mordor (2014) [ANA KONU] (75. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
22
Favori
95.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türkçe yamayı bekle bekleye ciğerimiz soldu be arkadaşım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orta Dünya serisini sadece filmlerinden biliyorum. Oyunu oynamadan önce öğrenmem gereken başka şeyler de var mı?
  • PS4 üzerinden oynadım, 3 gün falan sürdü bitmesi. Oyun direk zaten AC ve Batman çakması, bu konuda kimsenin itirazı yoktur muhtemelen. Oynanış benim belli bir süre sonra çok hoşuma gitti, dövüş mekanikleri müthiş, vuruş hissi çok iyi. (Batman'den kopyalarsan tabi iyi olur da neyse ) Execution animasyonları özellikle ağzımın suyunu akıtıyordu resmen. Nemesis sistemi ve zihin kontrolü oynanışı çok zenginleştirdi. Bir daha ki oyuna oynanış efsane daha daha efsane olabilir. Ama Shadow of War birkaç detay eklenmiş bu oynanışta devam etse ben okeyim yine.
    Teknik açıdan bir sorun yaşamadım, FPS düşüşleri çok oluyor diye biliyordum; Belki güncellediğimdendir yaşamadım. Bug olmadı çok şükür. Grafikler ağzımın suyunu akıttı. Özellikle yağmur ve yeşillik grafikleri çok hoş olmuş.
    Ve hikaye. Rezalet. O neydi lan şimdi?
    İlk önce intikam denildi daha sonra Talion bence intikamı da unuttu birkaç detay hariç. Bir ara aşk hikayesi çıkacaktı, onun da üstüne gitmediler. Bir oraya girdi, bir oraya girdi. Benim evren de çok sevdiğim bir evren değil ama gerçekten hikaye kötü.

    Boss savaşları meh.
    Birkaç boss savaşı gerçekten çok hoştu. Ama The Tower gibi şeyler boss savaşı mıydı şimdi?
    Veya son boss'a ne demeli? QTE ne lan? Bence eğer onunla kapışabilseydik epik bir son ile bitecekti oyun. Hiç gelişmeye de gerek yok gibi birşey bence. Boşuna o kadar geliştik gibi hissettim.

    Zaten bende ana görev ağırlıklı oynadım, yan görevlerden yeterli sayıda yaptığımı düşünüyorum. Oyunun hikayesi başlarda çok güzel yerlere bağlanılabilir diyordum ama gerçekten o malzemeyi de boşa atmışlar.
    Shadow of War'u merakla bekliyorum. Yine de bence güzel bir oyun olmuş. 7/10 veririm




  • mgsfanboy kullanıcısına yanıt
    Dlcde Sauronla kapışıyoruz baya zevkliydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe yaması çıkmıyor mu ? Kaç yıl oldu ? Artık başlayacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: faatihb

    Türkçe yaması çıkmıyor mu ? Kaç yıl oldu ? Artık başlayacağım.

    Oyunu ben yeni aldım ve direkt olarak Türkçe yamasına baktım. İki senedir "ha çıktı ha çıkacak, son kontroller, yok efendim kontrol şeyisi yapılıyormuş" tarzında envai çeşit bahaneler öne sürülmüş. Yani Türkçe yama için bu sene herhangi bir beklenti içinde olmamak gerekiyor kanımca.

    Oyunu beğendim yalnız kaydetme olayını anlamadım. Meselâ etrafta ne kadar çiçek ve işaret varsa (hani şu eğilip bıçağıyla kestiği şeyler) toplamama rağmen çıkıp baştan gerince bir kule üzerinden başlatıyor ve sanki ben bunları hiç toplamamışım gibi ortam bunlarla kaynıyor. Save slotlarına baktığımda %3 olarak görünüyor. Oyunun belirli bir kaydetme aralığı mı var?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grand Master Sub-Zero -- 9 Temmuz 2017; 23:46:22 >




  • Ben başlamadım yama ekibine mesaj attım yakın zamanda çıkaracağız falan dedi bende çıkarmayacaksanız söyleyin oyuna başlayacağım bari zaman kaybetmeyeyim çıkartacağız dediler. Herhalde çıkartırlar diye umuyorum. Elimde bir iki oyun var onlar bitesiye çıkmazsa bende başlıyacağım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xbox store da indirimdeydi 13 TL'ye bende aldım oyunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyuna türkçe yama şart değil denmiş ama mesela boss ların zayıf yanlarını filan yazan bilgileri okuyabilmek için oyunun çevrilmesi şart.
  • Leaderboard'ı hackerlar doldurmuş. 15 dakikada 2 milyar puan yapmışlar. Bu insanlar yüzünden asıl en iyiyi göremiyoruz. Rün toplamaktan başka bir amacı kalmamış Trials of War'ın. Konsolda da böyle mi acaba ? Çok sinir bozucu bu.
  • Yamaya gerek yok. Bam, bam, bam...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu normal olarak bitirdim bi dlcleri deniyeyim dedim. Bright Lord'u oynamaya başladım başlarda güzeldi. İlk warchief'i ele geçirdikten sonra diğerleri için tower açmam gerekiyor. 2 tanesini açtıktan sonra diğerleri resmen rezillik. Bu kadar mı kötü olur yahu. Dlcyi zaten BRAND üzerine yapmışlar. Birinde 2 tane war machine korumanız gerekiyor. Hadi o belki yapılırda diğerinde sizi 50 tane uruğun olduğu bi bölgeye sokup 15 tane uruk brandlemenizi istiyor ama şöyle bir sıkıntı var. SÜREKLİ GÖRÜYORLAR. Nereye giderseniz gidin arkanızdalar saklanamıyorsunuz. O kadar çoklarki bide içiçe girmişler yanlarına gidince ayrılıyorlar. Yemin ederim gece gece kanser oldum dahada oynamam bright lord dlcsini.
  • arkadaşlar bu oyunu oynuyorum komutanları hep öldürdüm fakat hiç durmadan iyileşip yenide geliyorlar tam bitirdim diyordum hepsi öldü kıdemli 4 komutanın 1 tanesi kaldı ama şu önde duran çok olanlar hiç durmadan yenilenip geliyolar oyun çok güzel ama hergün yaptığım aynı şey komutanı bul öldür bi sonrakine geç başka birşey yokmu yada ben ne yapmalıyım büyük kapının üzerine gelince haritadan daha çok görev yapmalısıın diyor ama ne kadar ve ne yapmam lazım ekstra
  • shadow of mordor legion edition da tüm DLC ler var mı yoksa tekrardan almak gerekiyor mu?ayrıca trophy kasan arkdaşlar trophy listesi normal ilemi yoksa GOTY ile mi senkronize?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ykrr

    shadow of mordor legion edition da tüm DLC ler var mı yoksa tekrardan almak gerekiyor mu?ayrıca trophy kasan arkdaşlar trophy listesi normal ilemi yoksa GOTY ile mi senkronize?
    Platinum alınıyor ama yüzde 100 için tüm dlc’ler lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WB indirime gitmiş steam de shadow of mordor & war, legolar, MKX, Injustice vs indirimde duyurulur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Yardımlarınızı rica ediyorum Middle Earth Shadow Of Mordor 'u 35 gb indirdim kurdum Dll.hatalarınıda giderdim ama oyunu açmaya çalıştıgımda oyun ekrana gelmiyor görev yöneticisinde çalışır vaziyette duruyor driver leri güncelledim ekran kartının son sürümlerinide ama oyun hic hata vermeden görev yöneticisinde çalışır vaziyette duruyor açılır diye 30 dk beklememe ramen bi farklılık olmadı lütfen böyle bir sorun yaşayan yada bunun çözümünü bilen varsa yardımcı olmasını rica ediyorum.

    İyi Oyunlar
  • böyle bir hata alıyorum arkadaşlar komutanı kontrol edemiyorum Middle Earth: Shadow of Mordor (2014) [ANA KONU]
  • Ölünce hep kuleden atlıyor. Oyunda save nasıl yapılıyor ::(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Save otomatik alınıyor. Aralarda manuel save diye bir şey yok bildiğim kadarıyla. Kuleler de doğum noktan gibi bir şey.
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.