Şimdi Ara

midde oyun taşımak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler solo mu oyunu taşır midmi sizce hangisi taşır ve midde en herşeye viable herolara örnek verirmisiniz oyunu rahat carryleybilecek örneğin ahri taşıyabilirmi veya zed zedin tflerde etkisi büyükmüdür vsvs aydınlatırmısınız lütfen

• Solo top genelde mid game'e kadar piyasaya çıkmaz bu yüzden mid daha iyi taşır.Ahri taşıyabilir tabi, zed fanı çok forumda ama ben güçsüz buluyorum diğer mid lanerlere göre.Ayrıca QSS,zhonya,barrier ile ultisini 0 a indirebiliyorlar.Gragas,syndra,morgana güzel mid lanerlar denemeni tavsiye ederim.
  • Karşıda Ahri gibi full ranged bi hero yoksa Kha'Zix taşır.
  • Bence tek basina tasimak diye bir sey yok. Takimin oyunu bilmesi lazim. Midde cok ezip kazanamadigimi bilirim. Bir duo bulursan ve o jungle alirsa mid al rahatina bak.. Soloya gore daha kolay tasir mid.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper_town

Solo top genelde mid game'e kadar piyasaya çıkmaz bu yüzden mid daha iyi taşır.Ahri taşıyabilir tabi, zed fanı çok forumda ama ben güçsüz buluyorum diğer mid lanerlere göre.Ayrıca QSS,zhonya,barrier ile ultisini 0 a indirebiliyorlar.Gragas,syndra,morgana güzel mid lanerlar denemeni tavsiye ederim.

syndra kullanıyorum evet dedigin gibi biraz zor ama güzel peki midde neler oynamamı tavsiye edersin carrlyeyebilecek herolar daha cok mesela
  • Early-mid game'de mid
    Late'de solotop/ADC
  • quote:

Orijinalden alıntı: baronrevenge

Bence tek basina tasimak diye bir sey yok. Takimin oyunu bilmesi lazim. Midde cok ezip kazanamadigimi bilirim. Bir duo bulursan ve o jungle alirsa mid al rahatina bak.. Soloya gore daha kolay tasir mid.

tesekürler herkes diyor ya jax taşır felan diye midler daha cok vurdugu icinmi tasır jax felan nasıl tasıyor diyorlar ona sinir oldum ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdef55

quote:

Orijinalden alıntı: baronrevenge

Bence tek basina tasimak diye bir sey yok. Takimin oyunu bilmesi lazim. Midde cok ezip kazanamadigimi bilirim. Bir duo bulursan ve o jungle alirsa mid al rahatina bak.. Soloya gore daha kolay tasir mid.

tesekürler herkes diyor ya jax taşır felan diye midler daha cok vurdugu icinmi tasır jax felan nasıl tasıyor diyorlar ona sinir oldum ..

Midde tasimak neden daha kolay anlatiyim. Middeyken lane'i kazaninca hem bota hem topa yardim edip erkenden bir faciayi engelleyebilirsin. Diyelim ki engelleyemedin adc kasarsa tfde aradan cikartabilirsin. Soloda oynarken bota mudahele etmen cok zor olur. Ama zed, jax, kha gibi tfde adc/apc ye yapisip tfyi degistirebilecek championlarda tasir oyunu. Ama cok fazla feedlenirlerse solo mudahele edemez. Bunun yaninda vayne gibi late game championlari da tasir. Sira sira herkesi eritebildigi icin iyi konum alirsan tasirsin maci.

• Aldığın heroya oynadığın oyuna göre her heronun oyun taşıma potansiyeli vardır.
  • Midde oyun taşımak iyi bir junglere bağlı aslında. Roam kabiliyeti olan bir mid alırsanız 6 olduktan sonra gezme şansınız oluyor ortamıda jungle yaratıyor. Yani midi kazanarak değil diğer laneleri kazanarak taşıyorsunuz.
  • Kassadin. ama %90 ban oranı var orası ayrı.

ve blitz ( %80 ban oranı op )
  • Gragas ı kimse tutamaz

• bugün

solo bizde elise onlarda jayce = jayce üstünlük kurdu ama elise safe oynayarak kill vermedi bende yardıma gittim birazda olsa yükünü hafiflettim

bot hem ben hem jungle ile gittik bizim adc yide rahatlattık yoksa ezilmişti :)

sonuç kazandım ama bizim jungle 1 kere mavi vermedi diye ne söz söyledim nede bişey yaptım adam gibi kristal matara ile idare edip roam yaparak oyunu kazandım

• quote:

Orijinalden alıntı: asdef55

quote:

Orijinalden alıntı: sniper_town

Solo top genelde mid game'e kadar piyasaya çıkmaz bu yüzden mid daha iyi taşır.Ahri taşıyabilir tabi, zed fanı çok forumda ama ben güçsüz buluyorum diğer mid lanerlere göre.Ayrıca QSS,zhonya,barrier ile ultisini 0 a indirebiliyorlar.Gragas,syndra,morgana güzel mid lanerlar denemeni tavsiye ederim.

syndra kullanıyorum evet dedigin gibi biraz zor ama güzel peki midde neler oynamamı tavsiye edersin carrlyeyebilecek herolar daha cok mesela

Aslında herodan ziyade oyun tarzı önemli hocam.Drake aldırmak lane pushlayıp bota gitmek vs . ziggs de iyi taşır aoe ultisi fightta çok iş görüyor.Özetle şunu yapan mid laner büyük ihtimalle kazanır.lanede birkaç kill-Bot roam-Drake-Bot turret-Mid turret şeklinde örneğin.Not:Ben top lanerim midden çok anlamam ama oyun genelde bot lane-drake-lane pushlama şeklinde gider (Drake 6 dk re-spawn timer tutarsan iyi iş görür)

• mid daha iyi taşır. sonuçta hem topu ve botu kontol etme şansı daha fazla hemde erken oyunda ejderha kontrolünde midinde önemli bir rolü var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.