Şimdi Ara

Mid lane,adc totem koyma yerleri(SS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Totem oyunun önemli bir parçasını oluşturuyor. Karşidaki ormancinin şampiyonunun tipine bağli olarak totemler koymaliyiz. Karşımdaki ormancı üstune atlar tipteki ormancilardansa (lee sin, xin, jarvan..) ve Mid lanede kirmizi takımdaysam kulemle maviye giden yoldaki araliktaki çaliya hep kontrol totemi koyarim. Ayrica soloya giden yoldaki o ufak çalıyı da totemlerim . Yuakrı doğru oynarim.

Bakin burasi önemli. Midde üstumdeki ve alt tarafimdaki çalılara degil de şu çalilarin ucunda nehre giden cubuklar olur ya. Onlardan bana yakin olaninin en ucuna koyarim. Ormancinin geliş yolu olur.
    Eger karşı mid çok itmişse ve pasif oyamak zorundaysam şu kargalarin oraya kesin bir totem koymak zorunda oluyorum.

Adc-sup oynarken o klasik çaliya koymak yerine gidip ejderin yolunun oraya bir totem, bir de daha fakli yere bir totem koyarim.(kirmizidaysam karsi mavi bufun cevresine, mavideysem klasik ustumdeki çaliya koyarim.)
    Asil nokta her base döndüğümde kesinlikle bir kontrol totemi alırım.

Mid lane,adc totem koyma yerleri(SS)

E yazdığım ise evelynn varsa :D

Karsi ormanci twitch, evelynn gibiyse. Evelynin gorunmezlikten ciktigi yer olan kargalara falan sürekli totem koyarim. Belli ki bana gelecek derim ve pasif dururum.
    Twitch içinse üstte yazdigim sekilde totemlerim. Yani bana baskin atmadan q basip girecekse basmadan önceki halini gormek için.
    Açıkçası sürekli bunlari yaparak ss almasam bile pek gank yemem.

Burada benden çok fazla tecrübeli insan da olsa kendi ufak tecrubelerimi paylaştım. Belki herkes böyle kullanıyordur ama benim gördüğüm düşük elolarda çoğu kişi mid lane'de üst ve alt çalılara koyma peşinde. Bu totemleme benim çok işime yariyor. Umarim sizin de yarar.

Edit: Eğer daha farkli bir totemleme bilgisi olan arkadaş varsa yorumlarını eksik etmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pankreasına Talibim -- 16 Eylül 2017; 21:5:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel konu olmuş ancak keşki görsel ile destekleseydin mapte totem yerlerini işaretleyip koyabilirsin gerekli tavsiyeler tartışmalar olacaktır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Aslında koridora totem koymanın fazla takıma faydası olmaz derin totem koymak daha fazla işine yarar.Karşı ormancı ne yapıyor ne kesiyor.Eğer oyun takibin iyiyse kolay kolay baskın yemezsin tabi karşıdaki şampiyonlar önemli.Totem atın yinede.
  • Her iki nehirdeki küçük çalı olmazsa olmaz bence.Ama jungle koymalı bence.Hem bot hem mid için kurtarıcı oluyo.Mid oynayan bence nehir duvarların kendine uzak olan taraftaki mide açılan küçük yola koymalı.Çünkü ordan gelen bi ormancı çok açılmamış olsak bile arkamızda kalmış oluyo

ss ekledim. Ok ile gösterdiğim. Oyunun erken safhasındaki totemleme. Üst tarafta oynuyoruz. Sonrasında diğer nehre de geçilebilir. Bottaki totemler iste adc veya sup için .
    Hocam resmi ekledim. Oklarla gösterdiğim. Oyun baslarinda yapacagimiz totemleme. 10dk falan boyle devam ettikten sonra. Oyunun gidişatına bagli olarak değişebiliriz. Ama temel olarak iki nehir kontrolunu böyle garanti bir sekilde sağlıyorum.

-Grell Sutcliff. (≖︿≖✿)
  • Pankreas seni bu konuları açarken görmek beni duygulandırdı :(

Bu arada oyunu mu bıraktın sen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pankreasına Talibim -- 17 Eylül 2017; 1:29:52 >
    Mid için sağ ve sol girişlere o şekilde vard atarsan kontrol totemini direk sağ ve sol çalıya atmak daha iyi olur bence bu şekilde ganglardan korunursun ancak diğer türlü o çalıdan gang alma şansın artar ve olası bir tehlikede o çalıya doğru kaçarsan rakip orda görüşü olmadığı için takip etmek istemeyecektir.

Bot için ise drakenin sağına attığın totem pek önemli deil mutlaka ve mutlaka yukarıda ki bitkinin olduğu yere veya bitkinin altındaki ota ward atman lazım çünkü junglelar üst ormandan bitki olmasa bile bir atlama skiliyle direk çalıya girip gang atabiliyorlar bu yüzden o bitkinin olduğu bölümün kontrolünü sağlamak daha önemli lanede fırsat buldukça bu yüzden gidip onu kırar geliriz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Azmettikten sonra yapılamayacak bir şey yok
  • OYUNHİZMETLERİNDEN UYGUN FİYATLA RP ALINIYOR TAVSİYE EDERİM
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.