|
Microsoft, Windows 11'deki yavaş dosya kopyalama sorununu düzeltti
1 Mobil
-
-
💩
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
Yıl 2023 halen böyle temel şeylerde sorun yaşatıyorlar, ilgili yazılım ekip liderlerini istifaya çağırıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ &amp;amp;lt;3 -
Kendi hatasını düzeltmiş yani yenilik değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -

2 Mart tarihinde yüklendi zaten....
-
Ne lanet bir win 11 arkadaş her hafta bir hata çıkıyor hemde çok göz önünde herkesi etkileyecek hatalar. Ha çok spesifik hatalar olur basit kullanıcılar farketmez bile o okey ama bunlar nedir? Nasıl işletim sistemi çıkartıyorsunuz siz.
_____________________________ Samsung 55mu9000 - HW-Q70R Soundbar - HW-MS650+ Soundbar
ZYXEL AC1600 Modem - Asus ROG Strix G15 G513IE-HN065 Notebook - Samsung Galaxy S10 Plus 128 Gb Prizma Beyazı -
daha önce yüklendi diyen arkadaşlar "önizleme" denilen güncellemelerden bi haberler. evet önceden yükleyebilirsiniz ama zorunlu değil, test amaçlı olarak herkese dağıtılıyor. yamanın son ve yüklenmesi zorunlu olan hali daha sonra çıkar, bu haberde olduğu gibi. 2 martta yüklediğiniz güncelleme herkeste çıktı ama son hali bugün çıkacak demek ki.
_____________________________ -
La sıkıldım bunu demekten ama sistem oturana kadar deneksiniz işte w11 e keyfi geçenler.Geri bildirimsiniz.Sabredin biraz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Aslında yazılım ekibinden çok test ekibinin hatası. En üst seviyede bir şeyler değiştirirken bile en alt seviyede bir şeylerin bozulması gayet normal. Böyle bir şeyin testten kaçmaması lazımmış.
_____________________________ -
Test ekibi kopyalama hızı geçmişi mi tutuyor... Test sürecinde giren belli beklenen belli bunları sağlıyorsa testi geçiyor demektir, bunun mutfağı mühendislik. ilgili ekip lideri o 30 yıllk kodlardaki böyle bariz sorunları review da onaylıyorsa, o ekibin başında olmamalı bence.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ &amp;amp;lt;3 -
Test ekibinin bunun kontrolünü yapan test toolları /unit testleri vs. olmalı. Test dediğin sadece 2+2=4 sonucunu dönmüş mi diye bakmak değil ki. Elbette süre testi de olmalı. Direk işletim sistemi bu, süre/performans testi olmadan olmaz ki. Bizim dandik programlarda bile bakıyoruz bazen önceki performansı neydi şimdiki performansı ne diye:)
|
|
💩
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler