Teğmen
06 Mart 2023
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 64 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Arkadaşlar ben her konuda çok yalnızım neden olabilir?
Kendimi tanıyamıyorum. Sebebi farkındalığımın zayıf olmasıymış meğer bunun için ne yapabilirim. Çok kötü hissediyorum.
Arkadaşlar kendimi tanımakta zorlanıyorum. Farkındalığımın zayıf olduğunun farkındayım ama elden ne gelir. Önerilerinizi bekliyorum.
İş yerinde akrabama küfür ettiler çocukta sesini çıkaramadı bende birşey diyemedim kendimden çok utandım birşey diyemedim diye. Çocuğun yüzüne bakamıyorum utancımdan sonuçta bende sesimi çıkaramadım şimdi ne yapmalıyım aynı olay birdaha mutlaka başıma gelecek.
Elimde JBL Tune Flex var açık ve silikonlu olarak kullanılabiliyor bunların artıları ve eksileri nedir?
Silinsin mesajları bildiğiniz gibi mesaj kastırıyor bunları atarsak ban yermiyiz
Biriyle sebepsiz yere kavga ettim. Kavga derken tartıştık işte. Maaşımı sordu bende ters cevap verdim. Oda niye tepeden tepeden konuşuyon dedi bende saçmaladım uyduracak birşey bulamadım. Ters cevap verme sebebim kendimi aşağılık gibi hissettim o an sanki beni manipule etmeye çalışıyor sandım ama sonra çevreden herkes bana sen haksızsın dedi ne yapmalıyım. Özür mi dileyeyim yoksa hiç aldırmadan devam mı?
Arkadaşlar çalıştığım şantiyeye ilk geldiğimde kendini ifade edemeyen biriydim. Saçma sapan şeylere kafayı takardım. İşte çevrem şöyle olsa böyle olsa diye başkasını suçlardım ama sorun bendeymiş. Bunun için epey bir uğraştım. İnternetten araştırma yaptım nasıl kendimi daha iyi ifade ederim diye. Sonra kendini yazarak ifade et diye birşey gördüm. Bu sistemde gün içinde yaşadığın olayları yazıyorsun sonraki gün dün yazdıklarını sesli şekilde okuyorsun. Bu bende işe yaradı eskiden kendimi dinlettiremezdim şimdi en azından dinleniyorum. Ama herkes bana bir önyargı oluşturmuş beni o eski çocuk sanıyorlar hala o yüzden çevreye karşı utanmaya başladım. Kendimi nasıl kanıtlamalıyım çevreye. Kanıtlamak zorunluluğu çekmiyorum ama tek başına da yaşanmıyor burada.
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Windows 11
Operatör
Vodafone Net
Anakart
MSI
Sabit Disk
Samsung
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 166
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 186)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 62 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.