|
Bildirim
H güncellemelerini OTA üzerinden kurmak sağlıklı bir yöntem değil. ISO dosyasını indirip temiz bir format ile kurmak gerektiğini düşünüyorum.
|
Ben, W 11'in hiç kurulmaması gerektiğini düşünüyorum. Ara yüz berbat, XP'den beri düzeltilmeyen bazı hatalar hala devam ediyor. Ayarlar menüsü eskisinden daha da beter ve karışık. Neredeyse hiç ayar yapılamaz hale getirmişler...
|
Ben aslında Windows’un kurulmaması gerektiğini düşünüyorum. Linux’a geçtim kafa rahat. Windows kullanıcıları için söylemiştim.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lterlemez -- 3 Mayıs 2025; 18:41:56 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lterlemez -- 3 Mayıs 2025; 18:57:05 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 3 Mayıs 2025; 20:35:27 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Aynen dostum,malesef.Mobil dünyada gerçek Linux'lar Maemo ve Meego idi. Seninle Nokia Lumia 1020,Nokia N8ve Nokia N9 gibi konularda konuşmuştuk. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VaporWave -- 4 Mayıs 2025; 8:11:27 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |