|
Microsoft, ARM bilgisayarlar için resmi Windows 11 ISO'yu yayınladı
-
-
Raspberry PI 5 üzerinde Windows 11 ARM... Kulağa hoş geliyor :)
-
Pı5 de herşey hoştur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
onun o kadar gücü var mı? hepsini geçtim rasp 8gb değil miydi? o cücük makinede win11 gibi kaynak sömüren sistemi ne yapacaksınız?
-
Maksat çalıştırabilmek, D.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu ISO'yu ARM işlemci çalıştıran diğer cihazlara yüklemeyi deneyenleri merakla takip edeceğim. Şöyle üst düzey bir Android tablete falan, aşırı merak ediyorum nasıl çalışacağını. Ve tabii ki ARM tabanlı Mac'ler, onlarda da muhakkak deneyen çıkacaktır.
Acaba Mac üzerinde çalışıyor mu? Eğer öyle olursa süper bir şey olacağı kesin
Windows on arm sürümleri UEFI standardı sistem istiyor.
Raspberry pi UEFI loader ile 8GB PI4 modeline Windows 10 kurmıuştum.
4 GB ram limiti vardı.
-
Apple M serisi işlemciler için Linux'u uyarlamışlardı - Asahi Linux. Büyük ihtimalle bu da olacaktır.
-
Ne zaman windows arm raspery pi ve Orange pi destekler o zaman popüler hale gelir yoksa x elite book falan hikaye anca yüzde 5 pazar payları vardır. Özellikle x plus işlemcili laptoplarin 700 dolar altından satılmalar lazımdı.
Kendilerince kaymak tabakaya oynuyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Linux Super User -- 15 Kasım 2024; 8:3:54 >
-
Pi çöpleri desteklese ne olacak, İntel n100'lü mini pc'ler 4-5 bin liralara var kat ve kat daha iyi.
-
M2'li Mac minim var bunu bekliyordum, çekmecemde Windows armı bekliyor. Sorunsuz çalıştığını görsem anında m4 Mac mini de alırım.
-
Honor Pad 9 aldım Türkçe klavyeli harika bir cihaz. Çift işletim sistemi olsa Windows 11 kurulsa bilgisayar almaya gerek yok gerçekten. Çok inceledim acaba kurulabilir mi diye, sadece Xiomi pad 5 de sanırım driverlar var, kurulumu mevcut. Windwos'u anlamıyorum, bu tür cihazlara kurulsa acayip satarlar.
-
Steam deck’de macos çalıştıran bi ruh hastası vardı geçen
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
arm için ayrıca işletim sistemi keyi almaya gerek var mı yoksa eski key mac için de olur mu
-
Rasbery kullanım alanı iot' de çok yüksek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam da... Windows ile Mac ne alaka, orayı anlayamadım. Bir gün belki Windows kullanmak mümkün olur diye mi Mac aldınız nedir? Yani, neden Mac?
-
Mac içinde sanal makine ile gayet iyi çalışıyor. ARM dan ARM a olduğu için neredeyse native gibi.
-
Aynen öyle oldu, Imac 5k var zaten Windows kurulu, eskidi, süper sessiz bilgisayar arayışındaydım, en ucuz modelini aldım, Windows belki gelir, ya da Mac os'a tahammül ederim dedim edemedim, çekmeceye attım, sadece yılda 1-2 ay yazlıkta kullanıyorum.
-
Yakın zamanda parallel desktop satın almıştım. Boşa mı gitti yani ;(
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Şu ISO'yu ARM işlemci çalıştıran diğer cihazlara yüklemeyi deneyenleri merakla takip edeceğim. Şöyle üst düzey bir Android tablete falan, aşırı merak ediyorum nasıl çalışacağını. Ve tabii ki ARM tabanlı Mac'ler, onlarda da muhakkak deneyen çıkacaktır.
|
Benzer içerikler
- snapchat hesap silme linki
- youtube mırıldanarak şarkı bulma
- whatsapp neden çalışmıyor
- youtube video indirme programı
- samsung mesaj uygulaması
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X