Şimdi Ara

Microsoft'un engellenen dev Activision anlaşması: Şimdi ne olacak? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
4.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • A.MORG4N kullanıcısına yanıt
    Gardaş, tamam güzel çeşitlilik iyi de diğer tarafta hani Last of Us, God of War, Uncharted gibi oyunlar var. Millet biraz da öyle oyun istiyor. Mesela ben Last of Us'ı en az 3 kez bitirdim. Ama şu saydığın oyunların birinin bile sonunu getiremedim. Çıktığında olay olan bir oyunu yok maalesef Xbox'un. Mesela Last of Us çıktığında God of War çıktığında hemen herkes onu konuşur, herkes onu oynar. Ve Microsoft bu ayarda bir oyun çıkaramadığı sürece ipleri eline alamaz. Bu saydıkların Deathloop, Hava, Civa Microsoft'un tek atımlık barutu kalmış durumda. Ya Starfield'le hedefi on ikiden vurur, Starfield Skyrim, GTA, Witcher 3 etkisi yapar. Ya da sene sonuna kadar satımalım gerçekleşip yeni Call of Duty dayone çıkar veya çöküş başlar."

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Activision ucuz yırttı, cma bunlara iyilik yaptı haberleri yok. Neye el atsa batırıyor microsoft Arkane bile gamepass sarısından kurtulamadı
    Microsoft'un engellenen dev Activision anlaşması: Şimdi ne olacak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Burhankrall kullanıcısına yanıt

    Yahu adam God of War'ın, karşısına 1998/1999'da çıkmış Age of Empires'ın yenilenmiş grafikli halini koyuyor. PDF'ten kırma böyle scroll yaptığın, Outlook sunumu gibi Pentiment'i Dusk till Dawn'ı koyuyor.


    Readfall'ın incelemeleri düştü. 60/100 puan ortalamalarında oyun. Yazık günah ya ! 3 yıl oldu ya. Böyle 5-6 puan ortalamalı, incik cincik, ufak tefek, oyuncuk kokuncuk yapımlar.


    Yapsana bir Last of US, Horizon Forbidden West, God of War, Spider Man, Ghost of Tsusima, Detroit, Bloodborne, Last Guardian, Shadow of Colossus, Uncharted, Ratchet, LBP, Zero Dawn vs vs


    Yav bir tane yav ! Bir tane düzgün oyun yap ya. Yahu Xbox dedin mi akla ilk gelen oyun olan Halo'yu adamlar görselleri yüzünden fuarda yuhlandı diye 1 yıl ertelemek zorunda kaldılar. Onda da yarım yamalak çıkardılar.


    Ben artık eminim Phil Spencer ile olmayacak. Bu adam fazla yumuşak. Firmalara baskı uygulayamıyor. Sadece para yediriyor. Sert, çat diye deadline'ı verecek, alanında başarılı, hızlı ve riskli kararlar alabilen, Xbox'a gamepass kutusu gibi bakmayan bir yönetici lazım. Phil fazla yumuşak.


    Halo Infinite'nin başında bir kadın vardı adını unuttum, Halo kitlesi nefret ediyordu kendisinden, kendisi de halo oyunlarını sevmediğini söylüyordu, kadın son 2 oyunun geliştirilmesinde de liderlik yaptı. Millet Phil Spencer'a açık mektup yazdı (hatırladım Bonnie Ross) at şu kadını firmadan diye. En son Infinite faciası ve pandemi sonrası işten çıkarmalarda şutladılar. Ama kadın 6-7 yıl, yatarak, kötü oyun yaparak mikisoft parası yedi.


    Sony öyle değil, görece başarılı olmuş oyunlarda bile eğer Sony çıtasını tutturamazlarsa tekmeyi basıyor. Day's Gone, Order 1886, Drive Club ... Görselleri ile hala AAA olmayı başaran, en kötüsü bile Xbox'ın bütün oyunlarına rahmet okutacak oyunlar, Sony çıtasını yakalayamadı diye, yapımcılarla bile ters düşebiliyor, anında magazinlik olabiliyor Sony.


    Ama mikisoft, hep yumuşak, genel sözler, arada bir birsinin genel eleştirileri, öz eleştiri gibi üstüne alması tatlılığı falan ... Lan oyun yapın oyun !!!! Brezilya dizisi çekmeyin. Oyun yapın !





  • Antikaruh kullanıcısına yanıt

    Age of empires ı 55 senede çıkaran firmanın eline zaten 10 senede bir oyun çıkaran blizzard ı da verirlerse piyasada oyun üretemeyecek hale gelecekler herhalde.


    Microsoft un derdi oyun falan değil bu çok net. Her büyük firma gibi azıcık palazlanmış, satın alabileceği, üretmeyeyim üreteni alıp yoluma bakayım zihniyetiyle büyüyorlar.


    Ama fark şu ki lojistik firması değilsin. Böyle büyüme bir noktadan sonra sorun yaratıyor. Üretkenlik zalıyor. İnsanlar Microsoft tan artık oyun anlamında umudu kesmiş durumda. Doğru düzgün, elle tutulur tek oyunları yok çok çok uzun süredir.

  • Persona_6 kullanıcısına yanıt
    Microsoft'un engellenen dev Activision anlaşması: Şimdi ne olacak?


    Microsoft'un engellenen dev Activision anlaşması: Şimdi ne olacak?


    Microsoft'un engellenen dev Activision anlaşması: Şimdi ne olacak?




  • Antikaruh kullanıcısına yanıt
    Yok ya, uğraşılmaz bunlarla. Twitter'dan çok troll doluştu buralara. İki tarafın trolleri de sıkmaya başladılar. Metacritic puanlarını yarıştırıyorlar. Zaman kıymetli, uğraşılmaz bunlarla.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çöpfall patladı. Sıra diğer MS çöplerinde. Çöpfield is coming.



    Microsoft'un engellenen dev Activision anlaşması: Şimdi ne olacak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A.MORG4N kullanıcısına yanıt
    Microsoft olarak beklediğim tek oyun Starfield. Bunun dışındaki bütün oyunlar çöp. Adam akıllı Microsoft oyunu var mı ? 2 yıldır XSS sahibi olarak gamepassın verdiği oyunlardan 10 tane oynamadım. Gittik yine para vererek Ubisoft oyunu alıp 150 saat oynadım. Fh5 desen 50 saatten sonra sıktı.
    Artık dayanamayıp ps4 ümü açtım da sağlam oyun oynadım. Aynı oyunları steamdan pc de oynuyorum.
    Yani Sony velinimet oyun konusunda.
    Türkçe dublajlı oyun oynadık bee ne güzel miss gibi. En son taa ne zaman crysis oynamıştım sırf Türkçe diye. Microsoft altyazı bile vermiyor çoğu oyunda.
    Abd Xboxçı , Avrupa pscidir. Bu yüzden Avrupa onay vermiyor.
    Almanya'da her evde ps5 var. Adamlar al sat al sat yapıp tüm versiyonları deniyor. Xboxa bakan yok. Haa biz gibi yoksul ülkeler alıyor anca xboxi. Gamepass sistemi de tırt. 1 senelik almıştım iyi ki de 3 senelik almadım. Orijinal oyun yok. Pcdeki oyunlar var. Eee bende pc de var 3060ti li. Ne gerek var o zaman xboxa.
    PC + PS 4 ya da 5 kombinasyonu yeter.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dedi ve Xbox veya Pc alıp Starfield "çöpünü" oynamak için sıraya girdi.



    Microsoft'un engellenen dev Activision anlaşması: Şimdi ne olacak?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.MORG4N -- 2 Mayıs 2023; 11:40:26 >
  • The Alim kullanıcısına yanıt

    Fh 5 "50 saatten" sonra sıktı anlıyorum.

  • 3.parti firması bu, Ps studio oyunu değil. Blok!


    Microsoft'un engellenen dev Activision anlaşması: Şimdi ne olacak?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 2 Mayıs 2023; 11:52:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dedi ve Redfall'ın MS satın almadan önce yapımına başlandığını idrak edemedi.



    Microsoft'un engellenen dev Activision anlaşması: Şimdi ne olacak?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.MORG4N -- 2 Mayıs 2023; 11:54:32 >
  • Aynen ağır trol ve fanboyum 50 saat Fh5 oynayıp sıkılıyorum.

  • Microsoft Hi Fi Rush çıkarır Metacritic'i yüksektir. "Ya bu oyun herkede hitap etmiyor bunu halen oynayan kaldı mı Ms boş oyunlar yapıyor"

    Redfall çıkar Metacritic düşük "ha ha işte Ms patladı bu Ms'den bir cacık olmaz ehe"

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Activison ilk önce şu Modern Warfare serisini düzeltsin 2. oyunla birlikte iyice serinin içine etti Micro satın alsın gerekirse düzelsinde kim satın alıyorsa alsın yeterki Modern Warfare serisi iyice bka sarmasın

  • Persona_6 kullanıcısına yanıt

    Üyelik tarihine bak 01.05.2023 Microsoft'un engellenen dev Activision anlaşması: Şimdi ne olacak? Buram buram fake kokuyor, yakında yer sınırsızı. Kimin fake'i ise iyi alev almış sabahtan beri çırpınıyor Microsoft'un engellenen dev Activision anlaşması: Şimdi ne olacak? 

  • brnbry kullanıcısına yanıt

    Üüüüü söylediklerine cevabım yok admin banla bunu üüüüüüü

  • Krone K kullanıcısına yanıt
    bethesda softworks ile game studios’u karıştıran taze üyecik daha...

    starfield, todd’un elinden çıkacak. patlaması için fallout 76 kıvamında olması gerekir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.