Şimdi Ara

Microsoft'un engellenen dev Activision anlaşması: Şimdi ne olacak? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
4.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Venomstr

    Ee sen Microsoft'un eleştirilmesini istemiyorsun. Direkt Microsoft'u savunuyorsun. Adamlar çöp oyun çıkarınca tepki gösterilmesin mi? Olan kime oluyor? Oynayana değil mi? Tepki gösterilecek ki etki yapsın? Başka çözüm mü var? Kötü oyun yapan firmayı mı savunalım?

    Ee Ms'drn Hi Fi Rush çıktı onu da gömüyonuz ne yapacaz? Sen şimdi onu bjnu bırakta sen neden Xbox'tan nefret ediyorsun? Hellblade 2 95 puan gelse ona da bir kulp takarsın. Xbox hater'ı olmuşsunuz siz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ağlamaktan heder oldular Microsoft'un engellenen dev Activision anlaşması: Şimdi ne olacak? 

    Microsoft'un engellenen dev Activision anlaşması: Şimdi ne olacak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun dünyasının selameti için bu anlaşmamanın olmaması lazım zaten. Xbox bünyesine girerse 3-5 seneye ne Call of Duty kalır ne Diablo kalır.

  • John Denver kullanıcısına yanıt

    Gamepass olmasına rağmen Xbox’ta kardeşlikle oyun oynayanları geçtim zatende sistemin açığını bulup 100 kişi danayı geçtim sürüye girer gibi tüm yeni oyunları tek hesaba alıp aynı anda 100 kişi kendi hesaplarından oynama yöntemi bulan whatsapp gruplarını ne yapıcaz :) Ps tarafını geçin bu sistemde en büyük dolandırıcılığı Xbox Türkiye tarafında belli kullanıcılar yapıyor aman Microsoft duymasın bu kardeşliğe benzemez çünkü.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atatürk_1881 -- 2 Mayıs 2023; 22:0:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben neden üye oldum şimdi anlatayım. Ps vs Xbox tartışma konusu sürekli en popüler konulara çıkıyor ve sürekli Xbox gömülüyor. Binlerce üyesi olan Xbox sosyal medya gruplarında artık Dh haberleri paylaşılmıyor. Dh linkleri paylaşılmıyor artık. Sitenin imajı gerçekten Xbox kullanıcıları arasında oldukça kötü gözükmeye başladı. Çünkü yeni üye olup Xbox taraflı konuşan hiçbir üye barındırılmıyor. Bakın site yetkililerine buradan sesleniyorum. Ya o tartışma konusunu kapatın ya da bazı üyelere ciddi cezalar vermenizi tavsiye ederim siz bilirsiniz tabi. Görünen köy kılavuz istemez. İki konsol kullanıcılarını da eşit yaklaşmaya başlamanızı tavsiye ederim. Çünkü dışarıdan bakınca o tartışma konusunda özellikle Xbpx taraflı yorum yazan her üyeye karşı yoğun bir mesaj bombardmanına maruz kalınıyor. Yönetim şeklinize karışamam tabi ama dışarıdan Xbox kullanıcıları arasında kötü bir imajınız olmaya başladı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.MORG4N -- 2 Mayıs 2023; 22:34:18 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • David Attenborough kullanıcısına yanıt

    Ya sen ne anlatıyorsun ? Burada sabahtan akşama kadar Redfall güzellemeleri yapan biz miydik ? Patladı işte oyun. Şimdi aynı tayfa çıkıp Starfield uçacak kaçacak diyor. Bu taraftarlık falan değil beleş oyunculuğun kaliteyi yere çekmesine karşı birer serzeniş. Bunlar protesto. Ve bunları hakediyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kral dediğini yaptı üstüne redfall patladı. Yakında phil spencer da bi tarafına tekmeyi yer. Rezil etti xbox markasını.
    Microsoft'un engellenen dev Activision anlaşması: Şimdi ne olacak?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 3 Mayıs 2023; 12:11:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • micronun bu satın alımlarda amacı kendi sistemlerine oyun çıkarmaktan çok ps a oyun çıkışını engellemek sanırım. O kadar firmaları var ortada düzgün bir oyun yok. Gelenlerde patlıyor.

  • 2023 Xbox için çıkmış ve çıkacak oyunlar.


    Age Of Empires 2 DE

    Hi Fi Rush

    GhostWire Tokyo

    RedFall

    Age Of Empires 4

    Forza Motorsport

    Starfield

    STALKER 2


    Ve daha sunumda duyurulmayan sürprizler olacaktır. 2023'de sadece Spider Man 2 olunca oyun oynayamadıkları için çeneye vuruyor sanırım.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.