Şimdi Ara

microsoft surface photoshop çalıştırır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıkta da belirttiğim gibi microsoft surface photoshop çalıştırır mı?yardımcı olursanız çok sevinecem.çalıştırmıyorsa biraz daha üstüne para koyup notebook almayı düşünüyorum.
    bahsettiğim teblet şu http://www.istanbulbilisim.com.tr/microsoft-surface-32-gb-touch-cover-tablet-pc-fiyati,36623.html
    cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Microsoft Lumia
  • biraz araştırma yapınca buldum.adobe premiere destekleyen bir tablet olması gerekiyormuş.nvidia nın tegra işlemcilerini desteklemiyor.bassettiğin tabletler de iyi ama o paraya vaio notebook alsam daha iyi bence.özellikle Sony Vaio Fit SVF1521NSTW çok cazip geliyor.
    Bahsettiğiniz Notebook'un fiyatının aşağı yukarı aynı olmasının sebebi, ekranı daha büyük, 500GB harddisk var, 4GB Ram ve USB portları. Bu tabletlerde dokunmatik var, kamera var, kat kat daha hafif ve bataryası daha uzun gidiyor. Notebook alırsanız belki işinizi biraz daha hızlı halledersiniz ancak telefon kadar şarj aletini ve kocaman bir çantayı yanınızda taşımak zorunda kalırsınız.

Microsoft Lumia
  • Asus transformer book t100

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

Bahsettiğiniz Notebook'un fiyatının aşağı yukarı aynı olmasının sebebi, ekranı daha büyük, 500GB harddisk var, 4GB Ram ve USB portları. Bu tabletlerde dokunmatik var, kamera var, kat kat daha hafif ve bataryası daha uzun gidiyor. Notebook alırsanız belki işinizi biraz daha hızlı halledersiniz ancak telefon kadar şarj aletini ve kocaman bir çantayı yanınızda taşımak zorunda kalırsınız.

Taşınabilirlik ve boyutları benim için ikinci planda.performansı iyi olsun yeterli.hafif ve dokunmatik olması tabiki daha kullanışlı ama biraz pahalı oluyor
    exper e2d-130 win8 tablet teknosa da 900tl bi bakın derim
    ya da biraz daha bekleyin yeni nesil win 8 li intel atom tabletler gelecek dell venue pro 8 ya da 11 gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlarınız için sağolun yurd dışından amcamın oğlu bir tane asus s400 getirecek.herhalde işimi fazlasıyla görür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: eofdred

perfrmans 1 planda taşınabilirlik önemli değilse laptop alırsın zaten tabletlerde ne arıyorsun

arkadaşım windows surface rt almayı düşünüyordum eğer photoshop çalıştırsaydı.çalıştırdımağını öğrenince performaslı bir laptop almaya karar verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LithiumPower -- 4 Ocak 2014; 11:57:45 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.