Şimdi Ara

Microsoft 'Surface Phone' ile yeni bir kategori getirmek istiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Microsoft 'Surface Phone' ile yeni bir kategori getirmek istiyor

    Microsoft, bu yıl akıllı telefon işinde çoğunlukla sessiz kaldı ancak herkes şu an şirketin önümüzdeki yıl süper bir amiral gemisi çıkarmasını ve Windows Phone'u bir platform olarak yeniden gündeme getirmesini bekliyor. Şirketin Pazarlama Müdürü Chris Capossela, CEO Satya Nadella'nın "nihai mobil cihazı" yapmak istediğini belirterek bu planlar hakkında bize birkaç ayrıntı sundu.

     

    Microsoft'un bir sonraki telefonla yapmaya çalıştığı şey yeni bir ürün kategorisi yaratmak. Bu da Surface Phone'un sadece bir telefondan daha fazlası olabileceği anlamına geliyor. Redmond merkezli şirketin asıl yapmak istediği şey telefon ve PC dünyalarını aynı cihazla ele almak. Continuum açıkça burada önemli bir rol oynayacak ancak Capossela daha fazla şey olabileceğini ima ediyor.

     

    "Yeni bir şeyler yapmak istiyoruz"


     

    Windows Haftalık podcast sırasında yapılan röportajda Capossela; Satya Nadella'nın sözlerini yineledi. Microsoft'un yeni harika cihazlar oluşturma konusunda ortaklarıyla birlikte çalışmak istediğini ve aynı zamanda bu cihazların sahip olabileceği yeni özellikleri desteklemek için Windows 10 Mobile'ı geliştirdiğini söylediğini tekrarladı.

     

    Ayrıca Bkz.Google 2017'de iki premium akıllı saat çıkaracak
    Microsoft yalnızca yeni bir şey bulmak ve iPhone ya da amiral gemisi Android telefonlarla rekabet edebilecek bir başka üst sınıf telefon üretmek istemiyor. Capossela bu konuda yaptığı açıklamada "Studio, Book veya Pro gibi bir şey yapmak istediğimizde bir numaralı hedefimiz, daha önce yapılmamış ve Windows ekosistemi için pazarı genişletebilecek yeni bir cihaz kategorisi yaratmaya çalışmak. Daha önce yapılmamış bir şeyler yapmak istiyoruz. Yeni bir kategori yaratmak istiyoruz " diyor.

     

    Tabii ki, henüz hiçbir detay yok ancak Microsoft, akıllı telefon ekosistemi için büyük bir şeyin geleceğine dair ipuçları veriyor. Bunun ne zaman gerçekleşeceğini bilemiyoruz bu nedenle şu an için bekleyip görmekten başka şansımız yok.

     







  • Önce kendi çalışanlarınızın kendi platformunuzu kullanmasını sağlayın da sonra çığır açarsınız

  • Adamlar hala donanım peşinde bu sistemin en büyük sorunlarının başında mağaza geliyor, Android ya ios kullanıp buna geçen herhangi bir kullanıcının memnun kalması olanak dışı bir durum, Aksi bir durumda ise tam tersi.
  • PC dünyası ile mobili birleştirince yine uygulama problemi olacak. Microsoft bu konuda kötü bir imaja sahip.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortalama bi firma olsa simdiye yuz kere batardi.

  • Bunlar mobil pazara yenilik getirme sozunu baska bir taraflariyla anlamislar, ilahi microsoft
  • Bu bahsedilen ekosistemde, bugünkü anlamda "uygulama" olmayacak. Nasıl 2007'de uygulamalar hayatımıza girdiyse, 2017'de de aynı hızda ortadan kalkacak. Artık uygulama deneyimini cloud ve html5 platformuna oturmuş yeni arayuzlerle yapıcaz.

    Tüm uygulama etkileşimleri yeni bir boyuta yükselecek ve etkileşim artık ekrana dokunma ile olmayacak. Zira birçok deneyim için dokunmaya gerek kalmayacak.

    Bu inovatif değişikliğe hazır olmak lazım. İnanması zor ancak biliyorum ancak yine de cep telefonuna yatırım amaçlı çok para yatırmamaya bakın derim. Ne olur, ne olur??

  • platform hikaye. bize windows 10 çalıştıran pili günü rahat tamamlayabilecek bir telefon yapsınlar. tüm x86 uygulamalarımızı çalıştırabileceğimiz bir şey olsun. bilgisayar üzerine arama işlevi eklenmiş bir cihaz gibi olsun. cep telefonu boyutunda her yere götürebildiğim bir bilgisayarım olsun istiyorum. telefon olarak sadece arama özelliği sunması yeterli.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: odyssa

    platform hikaye. bize windows 10 çalıştıran pili günü rahat tamamlayabilecek bir telefon yapsınlar. tüm x86 uygulamalarımızı çalıştırabileceğimiz bir şey olsun. bilgisayar üzerine arama işlevi eklenmiş bir cihaz gibi olsun. cep telefonu boyutunda her yere götürebildiğim bir bilgisayarım olsun istiyorum. telefon olarak sadece arama özelliği sunması yeterli.


    Oldu başka Abartmayın arkadaş bu kadarda değil yani
  • smartphone,tablet veya phablet olmayacak sa ne olacak acaba

  • Microsoft a sövmek artık moda değil arkadaşlar. Surface iyi çıkışlar elde etmeye devam ediyor. Windows 10 mağazası da renkleniyor, ilerde laflarınızı yutmayın da
  • Bence microsoft da ne istediğini bilmiyor :)

  • Valla yine büyük bir hayal kırıklığı olmasın da...
  • Tasarım çok kötü şahsen.
    Bu da hüsranla sonuçlanırsa artık şaşmayacağım.
  • hiç bir şey yapamazlar , şu işletim sistemlerini bile yıllardır stabil edemediler halen windows 10'da hegün bug buluyoruz
  • Zaten bircok kisi Surface Phone u istiyordu ...

  • apple saymazsak alternatifi olmayan tekel milyar dolarlık şirket hiçmi vizyon sahibi adam yok arkadaş nasıl bukadar bu sektörde geri kaldılar inanamıyorum
    .
    dünyanın en iyi yazılım şirketi mühendisler buraya girmek için birbirini bıçaklıyo resmen buna rağmen nası bukadar kötü iş yapabiliyorlar
    .
    diğer büyük şirketlerle gizli anlaşmalarımı var acaba ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dere.beyi -- 24 Aralık 2016; 21:42:15 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Festivall

    Tasarım çok kötü şahsen.
    Bu da hüsranla sonuçlanırsa artık şaşmayacağım.

    Haberdeki fotoğrafı ciddiye aldıysanız size söylenecek laf yok
  • Hayır kastım o değildi siz yalnış anladınız
    Microsoft'un tasarımları kötüleşti demek istemiştim.
  • Süper bir çöp geliyor.

  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.