Canlı Yayın
Yapay zekayı oyun gibi kullanıyor ve çılgın fikirleri test ediyoruz. İzleyici yorumlarıyla şekillenen interaktif yayında ilk soru: İstanbul'un enerji ihtiyacı %100 güneşten karşılanabilir mi?
Şimdi Ara

Microsoft Office 2013

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
7.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Microsoft tüm dünya üzerinde yoğun bir şekilde kullanılan Office serisinin 2013'ünü piyasaya duyurdu. Kullanıcılar Office 2013'ü merakla bekliyordu, özellikle Windows 8'in metro arayüzü ile şekillenecek olması daha da merak uyandırıcıydı.

Office 2013 özellikle görsel anlamda birçok yenilik barındırıyor ve Windows 8'i andırarak sade ve kullanımı kolay bir arayüz ile karşımıza çıkıyor. Kolay arayüzü sayesinde eskiye nazaran daha çok kullanıcı Office programlarından yararlanabilecek...

Office 2013 önizleme indirin:

Microsoft Office 2013

Office 2013 (64-bit) indir

Office 2013 (32-bit) indir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighVoltage4 -- 1 Ağustos 2012; 19:45:24 >

• ekran görüntüsü koyarsan daha ii olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Oneplus 9R

Aynı dili konuşan değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler. (Hz. Mevlana)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

Önizleme sürümü mü duyuruldu yoksa tam anlamıyla hazırmı?

Ön izleme sürümüdür.

Türkçe dil desteği vardır.

MS Office 2010 un Windows 8 e göre yeniden tasarlanmış halidir. (Bence öyle)

Kısacası merak eden kurabilir ama bence hdd ye yazık.

-Milli Kayınço-
  • türkçe dil desteği var mıdır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Office 2019 Lisans
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mega_man

Deneyeyim bakalım teşekkürler paylaşım için

Denediğin zaman cevap verirsen sevinirim..

ama aktivasyon olayını halledemedim.

halleden varsa pm atabilir mi link vs...
    FORUMDA DEĞİLSEM, BİL Kİ EVDE DEĞİLİM
  • Merhaba Cuma günü Office 2013 kurdum. Çok güzel çalışıyor. Register olayını virtual machine tarzı kurulum ile active ettim. Şu an bir problem yok. Arayüz ve kullanım çok güzel gözüküyor. Akt. içinwww.h33t.com'u öneririrm. Bir bak istersen ...:)

Orijinalden alıntı: DJlogic

Merhaba Cuma günü Office 2013 kurdum. Çok güzel çalışıyor. Register olayını virtual machine tarzı kurulum ile active ettim. Şu an bir problem yok. Arayüz ve kullanım çok güzel gözüküyor. Akt. içinwww.h33t.com'u öneririrm. Bir bak istersen ...:)

Verdiğin site açılmıyor hocam. Aktivasyon olayı nasıl hallediliyor acaba?
  • Merhaba arkadaşlar, yeni bir bilgisayar aldım. Tahmin edeceğiniz gibi Office kurulu değil ve office 2010 satın almam veya aldıysam kurmam konusunda beni sürekli yönlendirmeye çalışıyor.
    Ben ise Office 2013 tam anlamıyla kullnılmaya hazır ise onu kurmak istiyorum.
    Bilgili bi arkadaş bana nası ve nerden indirebilceğimi anlatırsa sevinirim. Aktivasyon olayı nasıl yapıldığını pek bilmem bu yüzden biraz detaylı anlatım olursa sevinirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)

Edit: Bir de Türkçe kullanım olsun istiyorum. Eğer Türkçesi hala çıkmadıysa 2010 kurma düşüncesindeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ofyariz93 -- 19 Aralık 2012; 20:17:10 >
  • microsoft office 2013 yani (office 15) professional plus sürümü çıktı. kullanmak isteyenlere duyrulur ama henüz türkçe dil destegi mevcut degil. internette dil paketi olarak degıtılanlar dil paketi degil sadece dil hatalarını denetleyen yamadır. aldanmayın. ayrıca office 2013 xp ve vista üzerine kurulamıyor.
  • Türkçe final sürüm çıktı msdn de yayınlandı, ben çok fazla beğenmedim. 2010a devam.

Oneplus 9R

Aynı dili konuşan değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler. (Hz. Mevlana)
  • beyler değer mi? 2010'dan pek fazla farkı var mı?

Orijinalden alıntı: kdrmsfr

geşmedi mi hala dil paketi !

al hocam

x64;https://drcdn.blob.core.windows.net/office2010/X19-32690.exe

x86;https://drcdn.blob.core.windows.net/office2010/X19-32689.exe

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.