Şimdi Ara

MICROSOFT Modern Mobile Bluetooth Mouse Siyah Mediamarkt '155 TL + kargo'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.060
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zamanında zarf çantam için almıştım ama tıklaması zor bir fare. Dizayn için alınır ancak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla şu şirketin kargo olayı asabımı bozuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • avuç içi için ergonomi sağlayan bir unsur göremedim?
  • Bunu almak yerine aynı fiyata Microsoft Wireless 900 almanız çok daha mantıklı bir seçim olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brotha

Bunu almak yerine aynı fiyata Microsoft Wireless 900 almanız çok daha mantıklı bir seçim olacaktır.
    Kullanıyor musunuz hocam?
    125 hz. sanırım bu mouse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Worcestershire

Kullanıyor musunuz hocam?
    125 hz. sanırım bu mouse.

Alıntıları Göster
    Hocam hz değerlerini incelemedim fakat şuan ki kullandığım fareden çok memnunum. Yaklaşık 2 yıldır kullanmaktayım hiçbir şikayetim yok diyebilirim. Eğer performansla alakalı bir farklılık varsa yorumlayamam fakat konfor olarak baktığım zaman 900 modelini kesinlikle öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brotha

Hocam hz değerlerini incelemedim fakat şuan ki kullandığım fareden çok memnunum. Yaklaşık 2 yıldır kullanmaktayım hiçbir şikayetim yok diyebilirim. Eğer performansla alakalı bir farklılık varsa yorumlayamam fakat konfor olarak baktığım zaman 900 modelini kesinlikle öneririm.

Alıntıları Göster
    Keşke 1000 hz olsa 125'tir büyük ihtimal yazmadığına göre.
    Ben de a4tech g3-280A'yı öneririm fiyat olarak ta daha uygun.
  • Bu mousun olayı bluetooth olması yani günümüzde laptoplarda gıtlaşan usb girişlerini boşuna işgal etmemiş oluyorsunuz alıcı takarak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microsoft wireless 900 mouse önermem arkadaşlar. 900 serisinin desktop versiyonunu aldım yanında 900 mouse da vardı. Microsoft markasına 900 mouseyi hiç yakıştıramadım. 2000 li yıllarında başlarından beri bir çok microsoft mouse klavye kullandım bu kadar kalitesizini ilk defa gördüm. Sensör ayrı bir kalitesiz, kullandıkları materyal ayrı bir kalitesiz. Microsoft mouse alacaksanız blue track teknolojili mouse almaya çalışın. Blue track teknolojisi ayrı bir olay, yatakta yatarken rahatça fps oyunu oynayabilirsin. Mesela microsoft 3500 ömürlük bir mousedir. 3500 ün parlak versiyonu hb de 160 tl civarında 900 e vereceğiniz parayı buna verin. 4000 de alabilirsiniz fiyatları yakın kullanmadım ama o da güzeldir.

a4tech g3-280A'yı 2 yıl civarı kullandım zamanında fiyatına göre güzeldi ama narin kullanacaksın. Mesela microsoft 3500 ü 30 defa yere düşürmüşümdür, 10 defa duvara çalmışımdır, masaya vurduklarımın haddi hesabı yok ona rağmen hiç bir fonksiyonu bozulmadı 5 yılı geçkindir kullanıyorum. a4tech g3-280A yı bir kere yere düşürdüm içinden takır tukur sesler gelmeye başladı ve bir süre sonra kendi kendine bozuldu. Hatta a4tech g3-280A bozulunca 2012 ya da 2013 yılında a4 tech in üst düzey wireless bir mousesini almıştım o dönem 50-60 tl gibi bir para vermiştim (o dönemler mouse için iyi paraydı) kullandığım ilk gün masaya hafifçe vurdum içindeki tüm parçalar paramparça oldu hiç bir fonksiyonu çalışmıyordu tuşların hepsi içine göçmüştü. O günden sonra a4tech benim için bitti ve hala da kalitesiz ürünler üretmeye devam ediyor gördüğüm kadarıyla.

• quote:

Orijinalden alıntı: n0fx

Microsoft wireless 900 mouse önermem arkadaşlar. 900 serisinin desktop versiyonunu aldım yanında 900 mouse da vardı. Microsoft markasına 900 mouseyi hiç yakıştıramadım. 2000 li yıllarında başlarından beri bir çok microsoft mouse klavye kullandım bu kadar kalitesizini ilk defa gördüm. Sensör ayrı bir kalitesiz, kullandıkları materyal ayrı bir kalitesiz. Microsoft mouse alacaksanız blue track teknolojili mouse almaya çalışın. Blue track teknolojisi ayrı bir olay, yatakta yatarken rahatça fps oyunu oynayabilirsin. Mesela microsoft 3500 ömürlük bir mousedir. 3500 ün parlak versiyonu hb de 160 tl civarında 900 e vereceğiniz parayı buna verin. 4000 de alabilirsiniz fiyatları yakın kullanmadım ama o da güzeldir.

a4tech g3-280A'yı 2 yıl civarı kullandım zamanında fiyatına göre güzeldi ama narin kullanacaksın. Mesela microsoft 3500 ü 30 defa yere düşürmüşümdür, 10 defa duvara çalmışımdır, masaya vurduklarımın haddi hesabı yok ona rağmen hiç bir fonksiyonu bozulmadı 5 yılı geçkindir kullanıyorum. a4tech g3-280A yı bir kere yere düşürdüm içinden takır tukur sesler gelmeye başladı ve bir süre sonra kendi kendine bozuldu. Hatta a4tech g3-280A bozulunca 2012 ya da 2013 yılında a4 tech in üst düzey wireless bir mousesini almıştım o dönem 50-60 tl gibi bir para vermiştim (o dönemler mouse için iyi paraydı) kullandığım ilk gün masaya hafifçe vurdum içindeki tüm parçalar paramparça oldu hiç bir fonksiyonu çalışmıyordu tuşların hepsi içine göçmüştü. O günden sonra a4tech benim için bitti ve hala da kalitesiz ürünler üretmeye devam ediyor gördüğüm kadarıyla.
    Ben bir kaç kere düşürdüm g3-280a'yı sıkıntı yok şuanlık
    3500'e bakayım hocam bir sonraki seçimde olur keşke 125 hz değil de 1000hz olsa şu meretler.
    Fps oyunlarında dönmüyor 125 hz mouselar.

• Hayır öyle bir şey yok, m590 bt kullanıyorum bilgisayar boot edildiğinde bluetooth açık ise direkt mouse a bağlanıyor. Bt kulaklık gibi düşünmeyin giriş aygıtlarını. Çevre aygıtları yeniden bağlanma ister giriş aygıtları istemez.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SomeoneWhoCares

Hayır öyle bir şey yok, m590 bt kullanıyorum bilgisayar boot edildiğinde bluetooth açık ise direkt mouse a bağlanıyor. Bt kulaklık gibi düşünmeyin giriş aygıtlarını. Çevre aygıtları yeniden bağlanma ister giriş aygıtları istemez.
    Düzeltme için teşekkürler.
    Dongle kadar verimli çalışıyor mu hocam bluetooth mouselar?
  • Ortamda parazit yoksa gayet iyi çalışıyor. Usb verici de zaten bt nin yaptığı işi yapıyor. Tek sıkıntısı 3+ cihaz bağlayınca niyeyse bt den bir aygıt düşüyor sanırım benim bt+wifi kart ile alakalı bir durum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: n0fx

Microsoft wireless 900 mouse önermem arkadaşlar. 900 serisinin desktop versiyonunu aldım yanında 900 mouse da vardı. Microsoft markasına 900 mouseyi hiç yakıştıramadım. 2000 li yıllarında başlarından beri bir çok microsoft mouse klavye kullandım bu kadar kalitesizini ilk defa gördüm. Sensör ayrı bir kalitesiz, kullandıkları materyal ayrı bir kalitesiz. Microsoft mouse alacaksanız blue track teknolojili mouse almaya çalışın. Blue track teknolojisi ayrı bir olay, yatakta yatarken rahatça fps oyunu oynayabilirsin. Mesela microsoft 3500 ömürlük bir mousedir. 3500 ün parlak versiyonu hb de 160 tl civarında 900 e vereceğiniz parayı buna verin. 4000 de alabilirsiniz fiyatları yakın kullanmadım ama o da güzeldir.

Hocam yukarıda belirttiğim gibi, farenin teknik bilgilerini yorumlamam yanlış olacağını belirttim ama konfor konusunda rahat ettiğim nadir farelerden birisidir. Siz daha çok teknik konuda bilgi vermişsiniz, alacak arkadaşlar performans konusuna göre karar vereceklerse sizin yorumunuzu dikkate alsınlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.