Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator X

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
18.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Ben bu oyunun Demosunu indirmek istiyorum ama önerirmisiniz? Tavsiyeleriniz nelerdir
    Demo sürümünde 3 farklı uçak 2 pist 2 görev yer alıyormuş.

• Ciddi bir simulatördür.Ben 2002 ile başladım vaktinde,tam herşeye kavramam 2 ayımı aldı.

Hevesliysen havacılığa,sana Flight Simulator X + Acceleration Ek paketi gönderirim,3 dvd,kargoyu karşılarsan.Yeter ki birini daha kazanalım.
  • kargo derken neyi kasyettiniz anlamadım oyununu banamı göndereceksiniz eğer öyleyse teşekkür ederim ben almayayım malum annem babam kızar samimiyetiniz için çok teşekkürler ben ms fs x demosunu indirir bir güzel uçarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olur Öyle Şeyler -- 26 Ağustos 2008; 23:14:43 >
  • eğer internetin kotalı değilse fsx ve acceleration eklentisini indir fa 18 hornet p51 mustang gibi ucaklar falan da geliyor güzel yani anlıyacağın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _conscript_ -- 27 Ağustos 2008; 0:00:31 >
  • maalesef kotalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olur Öyle Şeyler -- 27 Ağustos 2008; 0:25:30 >
  • ah ttnet ahh senin yüzünden doğru düzgün bişey indiremiyoruz
    1 gb indirsek 4 gb çıkıyo kota da kahretsin
  • Bende büyük bir hevesle yüklemiştim oyunu.. Ama çok zor geldi, alışamadım. Pilotluk hayallerim suya düştü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FLİGHT SİMULATOR X DÜMEN SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ttnet ben senin gibi şirketin kotalı adsl olur yav
  • Arkadaşlar ben de bu oyun var ve 2 DVD...ben halen 2 yıldır oynuyorum uçuyorum... İsterseniz göndereyim....Yalnız kargo ücreti sizlere ait...
  • yok sağolun teşekkür ederim gerek yok.zaten ben profesyonel değilim demoda bir kaç alıştırma yapayım sonra alırım bu oyunu herkese teşekkürler.
  • Arkadaşlar A-380 ve Antonov AN-225 virtual cocpit li yamalar varmi elinizde?
  • demosunu baya bi oynadım şimdi fs2004ü oynuyorum x'i bulamamıştım burada
  • Bana fsx veya varsa fsx deluxe gonderebilecek bir arkadaş varmi acaba?
  • Bende de var bu oyun gerçekten çok güzel , deluxe yükler sen daha da güzel gerçek pilotlarla neredeyse aynı uçuyorsun (gerçek hava şartları flan).
    Hayatımda aldığım tek orjinal oyun bu.
    Bi tek sorunu var çok büyük bi oyun yani çok yer kaplıyor.
    Ama artık herşeyini öğrendim silmeyi de asla düşünmüyorum.
  • Bana bi kopya gonderebilirmisin veya orjinalini ödünç olarak.
  • içerisinde çok uçak olan simulasyonlardan uzak durmalı bence, pek başarılı olmuyorlar zira.
  • ben casa c130 istiyorum yaw şöle 4 motorlu uff süzüle süzüle inecen arkadanda motor eksos dumanı gözüksünya.böle yama varmı oyuna?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlker Gökmen -- 29 Ağustos 2008; 13:25:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sadullah2002

Bana bi kopya gonderebilirmisin veya orjinalini ödünç olarak.

Sen nerde oturuyosun??
  • Adıyaman merkez. Herhangi bi kargoya verirseniz alırım ben burdan.
  • Arkadaşlar bu oyunun türkçe versionu var mı yada türkçe yaması ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.