Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator X (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
18.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hdd nedir bilmiorum c den baska bi yere kursam duzelirmi bunun cozum yolu nedir
    baska bi simulasyon oyunu daha var oyunu kaldirip bu ucak oyununu kursm duzelirmi yardiminizi bekliorummmmmmmmmmm

Orijinalden alıntı: Banzai!
    online uçuş için orjinal almana gerek yok

Online uçmak nasıl oluyor servere katılıp uçuyoruzmu yoksa online eğitim mi alıyoruz
  • Uzay mekiği kullanılan eklenti paketi varmış güzel mı deneyen var mi
  • arkadaşlar ben yüklüyorum tam girecekken msxml4 sp2 hatası oluyorum çözümü nedir?

Orijinalden alıntı: afd92

Çok pahalı olmayan bir joystick önerir misiniz?

Saitekleri öneririm 0-30 TL arası kaliteli joistickleri var.

Orijinalden alıntı: xvint343

Online uçmak nasıl oluyor servere katılıp uçuyoruzmu yoksa online eğitim mi alıyoruz

FSX in kendi multip. bölümünde eğitimsiz falan boş bir serverda uçabilirsiniz. Ama diğer internet üzerinden olan serverlarda ciddi bilgi ve ingilizce gerekiyor. Aksi takdirde onlara eziyet etmiş olursunuz.

Orijinalden alıntı: seboist64

Windows 7 de stabil çalıştırn oldu mu acaba. 7 ye geçeli acayip özledim simulatörü mü ya

w7 ile sorunsuz uçuyorum. senin sorunun nedir?

Orijinalden alıntı: seboist64

Windows 7 de stabil çalıştırn oldu mu acaba. 7 ye geçeli acayip özledim simulatörü mü ya

Windows 7'de sorunsuz ve stabil olarak çalışıyor (32-Bit ve 64-Bit, her ikisinde de).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahrasa -- 18 Aralık 2010; 16:21:21 >

Orijinalden alıntı: baran_7878

ya lutfen yardim edin sinirden catlayacm bu sorunun cevabini bilen arkadaslar
    bosuna mi aldik oyuunu ya yardim bekliorum

Microsoft Flight Simulator X

İşletim sisteminiz nedir?
    Eğer ki Windows 7 veya Windows Vista kullanıyorsanız UAC (Kullanıcı Hesabı Denetimi)'ni kapatarak veya yazılımı 'yönetici olarak çalıştır'arak deneyebilirsiniz.
    oyun kurulumunu administratorden ( setup i administrator secenegiyle kurmaniz sart ) yapip tekrar oyunu kurdugumuzdan masa ustune cikan oyun kisayolunu da administratorden acarak oyuna girmemiz gerekiyorrrrrrrrrr
    ins emegimiz bosa gitmez belki begenen falan olur
    hemde full
    ama ben oyunu açtığımda trafikte sadece 5-6 uçak oluyor
    bunu nasıl 6 dan 100 lere , belki de daha fazlasına çıkarabilirim
    yardımmmmmm

aşağıdaki videoda traffic x in tanıtımını yapıo
    benim fsx imin de öyle çok trafiği olmasını istiyorum

http://www.youtube.com/watch?v=LsiYQTIT1SU

benim fsx imin trafiğinin de videodaki gibi olması için napmam lazım
    Buna göre alacağım oyunu.
    Ayrica cok pahali olmayan bir joystick tavsiye eder misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

http://www.teknobiyotik.com/cevre-birimleri/joystick-gamepad/logitech-attack-3-joystick.html

Oyunu orjinal olarak Türkiye'de nereden temin edebileceğiniz hakkında bilgim yok çünkü bende yurtdışında yaşıyorum. Ama malum yerlerden çok rahat şekilde edinebilirsiniz.

Program kurulu gerektirmeyen, GOOGLE EARTH üzerinde gerçek 3D binaların arasında oynanan bu online uçak simülasyonunu oynuyorum ama komutlarının gerçekçiliğini bilenlere sormak istiyorum.
    Acaba nasıl hassasiyeti?

Orijinalden alıntı: ErdemYalçın

Kendi kullandığım joysticki önerebilirim rahatlıkla , fiyatıda çok uygun.

http://www.teknobiyotik.com/cevre-birimleri/joystick-gamepad/logitech-attack-3-joystick.html

Oyunu orjinal olarak Türkiye'de nereden temin edebileceğiniz hakkında bilgim yok çünkü bende yurtdışında yaşıyorum. Ama malum yerlerden çok rahat şekilde edinebilirsiniz.

Tavsiyeniz üzerine bu joystick'i aldım. Tak çalıştır özelliği ve uyum sorunu olmaması çok iyi olduğunu söylediler. Birçok yer gezdim en sonunda mediamarktta kalan son bir taneyi aldım. Yarın simulasyonu yuklemeyi deneyeceğim.

• Ergonomik ve fonksiyonel bir jpysticktir , memnun kalacağınıza eminim. Güle güle kullanın , kırımsız uçuşlar.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.