Merhaba Arkadaşlar, FSX için olan bu Traffic X eklentisi ne içindir? Yani FSX'e nasıl bir özellik ekliyor? Kullanım şekli nasıldır?
Traffic kelimesinin anlamını bilmiyorsan bu oyuna bulaşma hiç.
Yükledim ama hiç bir değişiklik görmediğim için sordum zaten! Hava trafiği ümidi ile edinmiştim bu eklentiyi ama işte ayarlarını bilmediğim için konu açtım. Yardım bekliyorum.
multide daha iyi atc lik yapmak için bi eklenti sanırsam normal uçuşlarla alakası yok
Singleplayer modunda kkullanmıştım kısa bir süre. Amacı şu: Orijinal halinde son derece seyrek olan trafiği gerçekçi bir şekilde arttırmak. Gerçekçiden kastım; örneğin THY' nin merkezi Atatürk Havalimanı' dır. Bu yüzden AHL' deki birçok uçak THY' ye ait. Diğer uçaklar da gerçek dünyada AHL' ye sefer düzenleyen firmalara ait. Örneğin sık sık Lufthansa havayollarına rastlamanız mümkünken Qantas' ı göremezsiniz. Bu seferleri de dilerseniz kendi tercihinize göre değiştirebiliyorsunuz. Tavsiye eder miyim? Hayır Çünkü uçak modelleri alelacele yapılmış. Daha önce hiç bu kadar kötü bir A380 görmemiştim mesela. Ve havayolu boyamaları da soluk ve gerçekçi durmuyor. Ayrıca havalimanlarının bazı hizmetlerinin frekanslarıyla diğer frekanslar da telsizde karışıyor zaman zaman. Benden bu kadar.
baharat kardeş, cevap ve bilgi için çok teşekkür ederim. Arkadaşlar, sanırım sorumun cevabını aldım. Yardımcı olan arkadaşlara da ayrıca teşekkürlerimi sunarım.