< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
| _____________________________ |

|
satın alsak bile oyunda gözükmüyor ki ? |
|
|
|
Marketten satın aldım 2024'te haritada gözüküyor ama havalimanında herhangi bir gate seçtiğimde arazi sanki havalimanı yokmuş gibi duruyor ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KurtPanzerMeyer -- 12 Nisan 2025; 19:15:28 > |
|
Grafik ayarlarınızı paylaşır mısınız |
|
2k çözünürlük, object ve level details düşük 50de oyunu laptoptan oynuyorum. Diğer ayarlar orta yüksek karışık, ray tracing açık < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Object ve details seviyesini yükseltip tekrar dener misiniz. Çünkü bazı scenery'lerde binaların görünmesi için objects ayarının en az medium ayarlarda olması gerekiyor |
|
Bu oyunu daha ileri ekipmanla, ( örneğin winwing orion2 hotas metal ) ile oynayan yokmu yaw? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smurf1971 -- 2 Mayıs 2025; 10:22:54 > |
|
|
|
Xbox üzerinden oynadığım için malesef alternatif ATC kullanamıyorum. Kariyer modunda vip uçuş yapıyorum ATC 14000 FT e çık diyor havalanı hemen altımda:))yeni başladığım için sıkıntı oluyor. En son özel jetle tarlaya indirdi görevden 120 bin cr kazandım iniş takımı hasarını 180 bin cr ödedim...pek kârlı bir uçuş olmadı:) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kariyer modu, dünya oyun tarihinin en kötü , en sorunlu şeyidir, çok bir şey beklemeyin. ben “skip to descend” yapıyorum tarlada uyanıyorum. Uçağı çarptın deyip level düşürüyor. Bazen düz uçarken uçağı çarptın diyor, bazen görevin başında daha uçağa girmeden “g limit exceeded” diye puan kırıyor. Piste girip çıkarken ilgili menü çıkmadığında izinsiz giriş falan diyor. bir keresinde uçağım, havaalanı binasının çatısında spawn olduğu için göreve giremedim. zaten pervaneli uçakla 5 saatlik kargo görevi veren oyundan ne beklenir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Uzun bir aradan sonra, en son geçen bir gireyim kariyer modunda iki üç yolcu taşıyayım diye girdim. Performans ilk çıktığı halinden daha da berbat hale gelmiş. Uçağın motorlarını çalıştırdım, yolcu gelebilir diye anons geçtim. Bir baktım, kadın kanadın üzerinde oturuyor dışarda. Havalanınca düzelir dedim, bütün bir seyir boyunca kadın dışarda kanadın üzerinde oturdu. Acayip soğudum. |
|
/// Intel Core i7 13700KF 3.40GHz / Corsair H115i Elite Capellix Liquid Cpu Cooler / PALIT GeForce RTX 4080 GameRock OC 16GB / Corsair Vengeance LPX 3600Mhz 128GB DDR4 RAM (4x32GB) / ASUS TUF Z790 D4 Plus Socket 1700 / LC-Power 1000W V2.3 Legion X2 / Sandisk SSD Plus 120GB 530MB-400MB/s Sata 3.0 (For OS) / Samsung 840 EVO 1TB SSD Sata 3.0 (For Games) / SanDisk Ultra 3D 1TB 2400MB-1950MB/s NVMe M.2 SSD (For Games)/ WD Blue 1TB 7200RPM Sata 3.0 64Mb (For Storage) / Samsung SH-S223C 22X SATA DVD-RW / Sony W95 (KDL-55W955) 3D LED TV / Windows 11 Pro 64 bit / Logitech MX Keys S Wireless Keyboard / Logitech G G502 X LIGHTSPEED Wireless Gamer Mouse / Corsair Carbide Air 540 /// |
|
Arkadaşlar oyunu xbox game pass ten indirdim oyun açılırken %54 te sürekli hata vermeden oyun kapanıyor. bilinen bir sorun mu çözüme ulaşan var mı ? |
|
|
|
Benim en çok beklediğim özellik, uçakları ve istediğim bölgeleri yerel diske kopyalayabilme seçeneği. Sim Update 3 ile bu özelliğin geleceği söyleniyor. 2020’de neredeyse 500 GB boyutunda eklentilerle uçuyordum, o zaman her şey yereldeydi. Şimdi ise tüm veriler sunucuya taşındı, bu hem yavaş çalışıyor hem de gereksiz yere ağı meşgul ediyor. Aslında gerekli assetleri indirip yüklemeleri yeterli olur, uçaklar gibi ana içerikler bilgisayarda çalıştırılmalı. Quest 3 ve Virtual Desktop ile uçuyorum, VR performansı şu an gayet iyi ama daha da iyileştirilebilir. Ayrıca Türkçe seslendirmeler (AI) ve çeviriler (AI) sorunlu, tüm dillerde düzeltmeler gelecekmiş. Join our community manager, Jayne, as she talks to Jorg Neumann, Head of Microsoft Flight Simulator, Sebastian Wloch, C.E.O. of Asobo Studio, and Martial Bossard, Executive Producer of Asobo Studio, to learn about what's coming up in MSFS 2020 and 2024.
00:00 Introductions
04:03 Sim Update 16 (2020)
06:42 Sim Update 3 (2024)
14:59 Q&A Follow-ups
20:18 Q&A Graphics
27:49 Q&A Bugs
34:23 Q&A Aircraft
41:12 Q&A Various
54:52 Q&A Features
01:05:56 City Update 12
01:06:59 Q&A Marketplace
01:14:32 FlightFX Cessna Citation X with Marwan https://www.youtube.com/watch?si=N3ebvw-XYKfoQZhm&v=iA_b1BX60kw&feature=youtu.beSim Update 3 ile gelecek özellikler şöyle, henüz çıkış tarihi açıklanmamış ama 1-2 aya çıkacak görünüyor: Microsoft Flight Simulator 2024 – Sim Update 3 Özellikleri ve Beklenen Artıları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 6 Ağustos 2025; 13:35:36 > |
|