Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator 2024 {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2024} (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
27
Favori
16.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen maalesef yok hala. Ya marketten satın alacaksınız yada malum sitelerden indireceksiniz PC de oynuyorsanız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

satın alsak bile oyunda gözükmüyor ki ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Marketten satın aldım 2024'te haritada gözüküyor ama havalimanında herhangi bir gate seçtiğimde arazi sanki havalimanı yokmuş gibi duruyor

Microsoft Flight Simulator 2024 {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2024}

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KurtPanzerMeyer -- 12 Nisan 2025; 19:15:28 >

Grafik ayarlarınızı paylaşır mısınız

2k çözünürlük, object ve level details düşük 50de oyunu laptoptan oynuyorum. Diğer ayarlar orta yüksek karışık, ray tracing açık

Object ve details seviyesini yükseltip tekrar dener misiniz. Çünkü bazı scenery'lerde binaların görünmesi için objects ayarının en az medium ayarlarda olması gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smurf1971 -- 2 Mayıs 2025; 10:22:54 >
  • Arkadaşlar mfs24 de vfr uçmak istiyorum fakat ATC de vfr izni çıkmıyor ıfr izni çıkıyor. Ifr izni isteyip iptal ettikten sonra pist başına yönlendirip bekledikten sonra vfr izin talebi çıkıyor. Oyunda yeniyim bunun sebebi nedir acaba

atc fsx zamanından kalma, çok bir şey beklemeyin. ücretli atc programları var ama hiç denemedim.

Xbox üzerinden oynadığım için malesef alternatif ATC kullanamıyorum. Kariyer modunda vip uçuş yapıyorum ATC 14000 FT e çık diyor havalanı hemen altımda:))yeni başladığım için sıkıntı oluyor. En son özel jetle tarlaya indirdi görevden 120 bin cr kazandım iniş takımı hasarını 180 bin cr ödedim...pek kârlı bir uçuş olmadı:)

Kariyer modu, dünya oyun tarihinin en kötü , en sorunlu şeyidir, çok bir şey beklemeyin.

ben “skip to descend” yapıyorum tarlada uyanıyorum. Uçağı çarptın deyip level düşürüyor. Bazen düz uçarken uçağı çarptın diyor, bazen görevin başında daha uçağa girmeden “g limit exceeded” diye puan kırıyor. Piste girip çıkarken ilgili menü çıkmadığında izinsiz giriş falan diyor.

bir keresinde uçağım, havaalanı binasının çatısında spawn olduğu için göreve giremedim.

zaten pervaneli uçakla 5 saatlik kargo görevi veren oyundan ne beklenir

Performans ilk çıktığı halinden daha da berbat hale gelmiş.

Uçağın motorlarını çalıştırdım, yolcu gelebilir diye anons geçtim.

Bir baktım, kadın kanadın üzerinde oturuyor dışarda.

Havalanınca düzelir dedim, bütün bir seyir boyunca kadın dışarda kanadın üzerinde oturdu.

Acayip soğudum.

/// Intel Core i7 13700KF 3.40GHz / Corsair H115i Elite Capellix Liquid Cpu Cooler / PALIT GeForce RTX 4080 GameRock OC 16GB / Corsair Vengeance LPX 3600Mhz 128GB DDR4 RAM (4x32GB) / ASUS TUF Z790 D4 Plus Socket 1700 / LC-Power 1000W V2.3 Legion X2 / Sandisk SSD Plus 120GB 530MB-400MB/s Sata 3.0 (For OS) / Samsung 840 EVO 1TB SSD Sata 3.0 (For Games) / SanDisk Ultra 3D 1TB 2400MB-1950MB/s NVMe M.2 SSD (For Games)/ WD Blue 1TB 7200RPM Sata 3.0 64Mb (For Storage) / Samsung SH-S223C 22X SATA DVD-RW / Sony W95 (KDL-55W955) 3D LED TV / Windows 11 Pro 64 bit / Logitech MX Keys S Wireless Keyboard / Logitech G G502 X LIGHTSPEED Wireless Gamer Mouse / Corsair Carbide Air 540 ///
  • Arkadaşlar oyunu xbox game pass ten indirdim oyun açılırken %54 te sürekli hata vermeden oyun kapanıyor. bilinen bir sorun mu çözüme ulaşan var mı ?

2020 oynayın çok fazla bug var ve xboxda çözümü yok. boşa kasmayın

Teşekkürler 2025 yılında ilk defa bir oyunun bu kadar açılmaya direndiğini gördüm muntazam iş çıkarmışlar :D

https://www.sahibinden.com/s/lc9cf61c

• Benim en çok beklediğim özellik, uçakları ve istediğim bölgeleri yerel diske kopyalayabilme seçeneği. Sim Update 3 ile bu özelliğin geleceği söyleniyor. 2020’de neredeyse 500 GB boyutunda eklentilerle uçuyordum, o zaman her şey yereldeydi. Şimdi ise tüm veriler sunucuya taşındı, bu hem yavaş çalışıyor hem de gereksiz yere ağı meşgul ediyor. Aslında gerekli assetleri indirip yüklemeleri yeterli olur, uçaklar gibi ana içerikler bilgisayarda çalıştırılmalı. Quest 3 ve Virtual Desktop ile uçuyorum, VR performansı şu an gayet iyi ama daha da iyileştirilebilir. Ayrıca Türkçe seslendirmeler (AI) ve çeviriler (AI) sorunlu, tüm dillerde düzeltmeler gelecekmiş.

Microsoft Flight Simulator 2024 {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2024}Microsoft Flight Simulatoryoutube
    Join our community manager, Jayne, as she talks to Jorg Neumann, Head of Microsoft Flight Simulator, Sebastian Wloch, C.E.O. of Asobo Studio, and Martial Bossard, Executive Producer of Asobo Studio, to learn about what's coming up in MSFS 2020 and 2024. 00:00 Introductions 04:03 Sim Update 16 (2020) 06:42 Sim Update 3 (2024) 14:59 Q&A Follow-ups 20:18 Q&A Graphics 27:49 Q&A Bugs 34:23 Q&A Aircraft 41:12 Q&A Various 54:52 Q&A Features 01:05:56 City Update 12 01:06:59 Q&A Marketplace 01:14:32 FlightFX Cessna Citation X with Marwan
    https://www.youtube.com/watch?si=N3ebvw-XYKfoQZhm&v=iA_b1BX60kw&feature=youtu.be

Sim Update 3 ile gelecek özellikler şöyle, henüz çıkış tarihi açıklanmamış ama 1-2 aya çıkacak görünüyor:

Microsoft Flight Simulator 2024 – Sim Update 3 Özellikleri ve Beklenen Artıları

• VRAM (video belleği) optimizasyonu
    • Bellek tüketimi birkaç GB azaltılacak, bu sayede özellikle uzun uçuşlarda bellek dolması kaynaklı FPS düşüşleri ve takılmalar azalacak. Daha düşük VRAM kullanımı, yüksek çözünürlükte bile daha stabil bir deneyim sunacak.
    • Genel performans iyileştirmeleri, LOD ve render optimizasyonları
    • Grafik yükleme mesafeleri (LOD) daha verimli yönetilecek, sahne yüklemeleri daha akıcı olacak. Bu da özellikle yoğun şehirlerde ve karmaşık hava koşullarında FPS dalgalanmalarının azalmasını sağlayacak.
    • Canlı trafik (live traffic) ve multiplayer trafik sistemlerinde hata düzeltmeleri
    • Gerçek zamanlı trafik verilerinde hatalı uçak pozisyonu veya görünmezlik sorunları giderilecek. Çok oyunculu uçuşlarda diğer pilotların pozisyonları daha doğru yansıtılacak, bu da gerçekçiliği artıracak.
    • 40 uçak için sistem, kokpit ve görsel iyileştirmeler
    • Uçak sistemleri daha doğru çalışacak, bazı hatalar giderilecek. Kokpit detayları ve dış model dokuları daha gerçekçi hâle gelecek. Bu, özellikle görselliğe önem veren pilotlar için tatmin edici bir gelişme olacak.
    • ATC (Air Traffic Control) yerelleştirmesi ve çok dilli geliştirmeler
    • ATC sesli komutları daha doğal hâle gelecek, yerelleştirme sayesinde Türkçe dahil birçok dilde daha net ve anlaşılır iletişim sağlanacak. Bu, yerel dilde ATC deneyimi isteyenler için daha iyi bir etkileşim sunacak.
    • Aviyonik ve EFB (Electronic Flight Bag) güncellemeleri
    • Navigasyon sistemleri, haritalar ve uçuş planlayıcı daha işlevsel olacak. Kokpitten veya EFB üzerinden rota değişiklikleri ve chart görüntüleme daha kolay yapılabilecek, planlama süreci hızlanacak.
    • Planör (glider) uçuş deneyimi için düzeltmeler ve iyileştirmeler
    • Planörlerde çekiş (tow) ve termal modellemesi geliştirilecek. Bu da planör uçuşlarının daha gerçekçi hissettirmesini ve tutarlılık kazanmasını sağlayacak.
    • Fare, joystick ve kumanda cihazı kontrollerinde hassasiyet ve tepki düzeltmeleri
    • Kontroller daha stabil ve hassas olacak. Bu sayede ani tepki veya ölü bölge sorunları azalacak, uçak kontrolü daha yumuşak ve öngörülebilir olacak.
    • Marketplace içeriklerini seçerek yükleyebilme (selective install)
    • İstenilen uçak, havaalanı veya bölge güncellemeleri tek tek indirilebilecek. Depolama alanı tasarrufu sağlanacak, yükleme süreleri kısalacak.
    • Güncellemenin şu an çıkış tarihi yok
    • Test süreci tamamlandığında, bu iyileştirmeler kısa süre içinde tüm oyunculara sunulacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 6 Ağustos 2025; 13:35:36 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.