|
inşallah su3 ile adam ederler ya kalkış ve iniş esnasında tek rakamlı fps olayından cidden sıkıldım |
|

|
inşallah su3 ile adam ederler ya kalkış ve iniş esnasında tek rakamlı fps olayından cidden sıkıldım |
|
Halo'dan Pelican uçurmayı özlüyor insan... |
|
Dün oyuna Sim Update 3 geldi, epey düzeltme var. Listesi burada: https://www.flightsimulator.com/sim-update-3-msfs-2024// En önemli özelliği artık istediğimiz uçakları, şehirleri ya da diğer özellikleri Marketing - Kütüphane kısmından indirebiliyoruz, böylece streaming sebepli sorunların önüne geçiyoruz. Ben yaklaşık 500 GB kadar içeriği indirdim, performansta da gözle görülür bir düzelme oluyor böylece. Özellikle büyük şehirlerde çok daha iyi performans alabiliyorum. Ayarlara da havaalanlarındaki uçakların çeşitliliği ve sayısı gibi seçenekleri değiştirme özelliği gelmiş. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 21 Ağustos 2025; 12:20:18 > |
|
|
|
Eldeki Saitek Yoke-Rudder-Throttle setini ve basit Logitech extreme 3D'yi sattım. Saitek fena değildi ama çok yer kaplıyordu, kurması-kaldırması dertti. Logitech zaten bildiğiniz gibi giriş seviyesi bir alet. Yurt dışından bir flight stick getirme niyetim var. Aklımda VKB NXT premium var. Ya bir tane sağ el için alacağım ya da sağlı sollu alayım diyorum, daha işlevsel olur. Bir ara kafayı kırıp Moza AB9 base de almayı düşündüm. Ama daha basit bir şeyin işimi göreceğine karar verip ondan komple vazgeçtim. Para açısından üst sınır yok ancak arada hobi uçuşları yapacağım, kolayca kurup kaldırabileceğim, hassasiyeti mümkün mertebe yüksek ve dayanıklı bir ürün arayışındayım. Yani çok komplike bir sistem isteğim yok. Özetle piyasayı çok takip etmeyen biri olarak varsa önerilerinizi alabilirim. |
|
Thrustmaster ın Airbus için olan component ürünleri var. Pedestal ayrı, MCP ayrı vs. onları ayrı ayrı alarak Fenix A320 ile uçabilirsiniz. thrustmasterTCA Captain Pack X Airbus Edition - Flying | Thrustmaster https://www.thrustmaster.com/en-us/products/tca-captain-pack-x-airbus-edition/< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxtor55 -- 25 Eylül 2025; 19:53:35 > |
|
|