|
Microsoft Flight Simulator 2020 çıktı: PC için Xbox Game Pass fırsatı
-
-
Microsoft bu sene iki tane Metacritic puanı 90 olan oyun yayınladı diğeri de Ori'ydi. Yeni nesil de Microsoft'un ayak sesleri bunlar.
-
İlaçlısıda düşmüş anında.
-
Bu simülasyonu gta5 teki gibi uçak uçurmak sananlar çok yanılıyor. Bildiğin pilot eğitiminin olması lazım.
-
Ben bu oyunun amacını anlamadım?
Ne yapacağız uçmaktan başka?
Kendi uçak filomuzu kurabiliyor muyuz?
Savaş uçakları var mı?
Diğer oyuncularla filo kurup rekabet içine girebiliyor muyuz?
Uçak alış satış işlemleri yapabiliyor muyuz?
Yolcu taşımacalığı var mı?
Bunların hiçbiri yoksa oyunu oynamak için bir neden var mı?
-
sen bi oyunun içine gir uçağı uçur ilk denemede video kaydı at bide forumca saygı duyalım sana ciddiyim
-
En azından joystick lazım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam uçuyorsunuz işte simulasyon oyunu adı üstünde.
Mmorpg tarzı bir beklentiniz var sanırım
-
-
Oyunu indirene kadar Gamepass'in 2-3 günü boşa gider
Oyun 50 mgbit net istemesi neden anlamadım ?
750 tl veremeyecegim için ilaçlamak lazım
quote:
Orijinalden alıntı: Deswaaa
Oyun 50 mgbit net istemesi neden anlamadım ?Oyunun çevrimdışı modunda bulunan dünya haritasının detayları çok yüksek değil, sadece elle yapılmış bağzı bölgelerin detayları güzel. Eğer gittiğiniz her yerin detaylı ve güzel görünmesini istiyorsanız oyun ona göre siz giderken gideceğiniz yeri tahmin edip o bölgenin detaylı haritasını ve görsellerini indiriyor. Bu nedenle yüksek çözünürlükte oynamak için hızlı bir İnternet gerekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İdeal sistemi toplamaya kalksan 30k 😂
Microsoft cidden tehlikeli işler yapıyor.
Sen git 2080Tİ dengi bir ekran kartı ve PCI 4.0 destekli 3,9 gbit e varan ssd koy 1 terabyte olsun. İşlemci desen 3800X dengi ...
ve yanında 6 ay gamepass patlat 700 den fazla oyun ile SX e getir!
bunların hepsini ise 500 euroya yap...
Allah'dan başka ne istenir kadeşim?
eyy mübarek yüzlü insan ... sen eğilme dik tur! biz senin arkandayız REİS!
-
bu sistemi toplamak başlı başına bir sorun
-
Ne alakası var?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gamepass'de var.
-
1 yıl kullandım.Microsoft o rezil storesini düzeltmeyene kadarda beş kuruş vermem.Şuan forza horizon 4 te aldıgımdan beri rahat 50 kez sorun yaşamışımdır sorunların bütün sebebi o lanet microsoft storesi.
quote:
Orijinalden alıntı: Galatas4ray
1 yıl kullandım.Microsoft o rezil storesini düzeltmeyene kadarda beş kuruş vermem.Şuan forza horizon 4 te aldıgımdan beri rahat 50 kez sorun yaşamışımdır sorunların bütün sebebi o lanet microsoft storesi.Hocam Xbox beta uygulaması var onu Store'dan indirin oradan oynayın orada ben çok sorun yaşamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 18 Ağustos 2020; 20:16:54 >
sen bi oyunun içine gir uçağı uçur ilk denemede video kaydı at bide forumca saygı duyalım sana ciddiyim
|
Microsoft bu sene iki tane Metacritic puanı 90 olan oyun yayınladı diğeri de Ori'ydi. Yeni nesil de Microsoft'un ayak sesleri bunlar.
|
Microsoft cidden tehlikeli işler yapıyor. Sen git 2080Tİ dengi bir ekran kartı ve PCI 4.0 destekli 3,9 gbit e varan ssd koy 1 terabyte olsun. İşlemci desen 3800X dengi ... ve yanında 6 ay gamepass patlat 700 den fazla oyun ile SX e getir! bunların hepsini ise 500 euroya yap... Allah'dan başka ne istenir kadeşim? eyy mübarek yüzlü insan ... sen eğilme dik tur! biz senin arkandayız REİS! |
Hocam uçuyorsunuz işte simulasyon oyunu adı üstünde. Mmorpg tarzı bir beklentiniz var sanırım |
Benzer içerikler
- netgsm zam
- reklam engelleyiciler youtube"un hizmet şartları"nı ihlal ediyor
- whatsapp numara kaydetmeden mesaj atma
- instagramdan nasıl para kazanılır
- facebook dondurma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X