Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (94. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.259
Cevap
78
Favori
217.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki diske de min 24 gb - max 32 gb page file yaptım ama hala aynı hatayı alıyorum. Sanırım oyunun kurulumunda bir sıkıntı oldu, artık güncellemede düzelmezse silip yeniden yüklemeyi deneyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Seriyi daha önce hiç bilmiyordum. Oyunun son görüntüler çok iyi duruyor ama benim oynamam uzun zaman alacak yeni nesil kısmen haram bana .d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İbrahim770 -- 30 Ağustos 2020; 15:36:56 >
  • F16 tarzı bir jet çıkar mı ya? Official.

• harun26180 H kullanıcısına yanıt
    kopyaladım fakat oyunda liveries gelmedi

%localappdata%\Packages\Microsoft.FlightSimulator_8wekyb3d8bbwe\LocalCache\Packages\Community

içine kopyaladım birde adreste önceden Community klasörü yoktu ben oluşturdum.

bir şeyi yanlış mı yapıyorum ki ?

-game pass

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armax -- 30 Ağustos 2020; 16:35:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

Şu pmdg 737 yi kullanmazsam içim rahat etmez. Inşallah orijinal fs2020 için ilaçlı versiyonu çıkar. Yoksa 1000 tl buna tr den kimse vermez
    Şahsen ben çıktığı gibi almayı düşünüyorum. Daha önce 90 dolar da a320 almak için vermiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polene Alerjisi Olan Arı -- 30 Ağustos 2020; 16:41:13 >
  • Scheissenberg kullanıcısına yanıt
    üzgünüm işe yaramadıgına bende bu şekilde olmustu ve düzelmişti ama sizde demek ki değişik bir sorun var
  • Polene Alerjisi Olan Arı kullanıcısına yanıt
    Şimdiden kırımsız uçuşlar :)

• Bilmeyenler için ayarlardan geliştirici modu açılıyor

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armax -- 30 Ağustos 2020; 16:45:19 >
  • Bi liveri yükliyim dedim oyunu mahvettim tam uçuş ortasında atıyo şimdide insert the game disc diyo neden böyle yapıyo acaba bilen varmı

Edit: Antivirüs programını kaptınca düzeldi ne alakaysa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan297 -- 30 Ağustos 2020; 17:3:34 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: armax

kopyaladım fakat oyunda liveries gelmedi

%localappdata%\Packages\Microsoft.FlightSimulator_8wekyb3d8bbwe\LocalCache\Packages\Community

içine kopyaladım birde adreste önceden Community klasörü yoktu ben oluşturdum.

bir şeyi yanlış mı yapıyorum ki ?

-game pass
    liveriesmegapack klasörü içindeki liveries klasörlerini comminity kısmına atıcaksın. Daha sonra world map ten uçağı seçiyorsun örneğin Airbus a320 neo yu seç liveries kısmına gel bütün a320 skinleri gelecek.
  • Logitech F710 ile oynuyorum. Bayağı iyi şu an ama joystick ve gaz kolu ile nasıl olur düşünmeden edemiyorum. T16000m aldım ama verdiğim paraya acıdım biraz. Kutusunu açmadım daha iade edip 2. el Logitech Extreme 3D Pro almayı düşünüyorum bakalım

Hallettim ama farklı bir şekilde,

İlk download ekranında farklı bir klasör/sürücü seçtiğim alanda 94 GB olan tüm yüklemeleri "Official/OneStore" klasörü içerisine yapmıştı. Bende liveries klasörünü Official klasörünün bulunduğu yere Community klasörü oluşturarak tüm liveries içerisini bunun içine aktararak sorunu çözdüm.

bkz:
    lightshot
    Screenshot
    https://prnt.sc/u8fuiu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armax -- 30 Ağustos 2020; 17:5:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan297

Bi liveri yükliyim dedim oyunu mahvettim tam uçuş ortasında atıyo şimdide insert the game disc diyo neden böyle yapıyo acaba bilen varmı

Edit: Antivirüs programını kaptınca düzeldi ne alakaysa
    Xbox profilinden çıkış yap oyunu kapat yönetici olarak başlat xbox kullanıcı adın ve şifrenle giriş yap düzelmesi gerekir. Uçuş ortasında yapmaması gerekir aslında ama demekki sapıttığı yere denk gelmişsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harun26180

Xbox profilinden çıkış yap oyunu kapat yönetici olarak başlat xbox kullanıcı adın ve şifrenle giriş yap düzelmesi gerekir. Uçuş ortasında yapmaması gerekir aslında ama demekki sapıttığı yere denk gelmişsin.

Alıntıları Göster
    Aynen sapıtıyo arada ben yüklediğim liverielerden kaynaklıdır diye düşündüm bi düzgün iş yapmamış microsoft

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan297

Aynen sapıtıyo arada ben yüklediğim liverielerden kaynaklıdır diye düşündüm bi düzgün iş yapmamış microsoft

Alıntıları Göster
    Gelecek güncellemeyle halledicekler, sorunlardan bir taneside senin yaşadığın disc hatası. Antivirüs kapattım düzeldi deyince hatırladım, Geçici çözümlerde bu sorunla ilgili çözüm yayınlamışlardı ordada sanırım antivirüs kapatın felan yazıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harun26180

Gelecek güncellemeyle halledicekler, sorunlardan bir taneside senin yaşadığın disc hatası. Antivirüs kapattım düzeldi deyince hatırladım, Geçici çözümlerde bu sorunla ilgili çözüm yayınlamışlardı ordada sanırım antivirüs kapatın felan yazıyordu.

Alıntıları Göster
    Biran önce gelse güncelleme böyle ufak hatalar can sıkıyo atc yede güncelleme getirseler iyi olur verdiği yükseklikler tutmuyo geçen dağa çarpıyodum az daha

windows central
    List of Microsoft Flight Simulator 2020 known bugs and launch issues
    https://www.windowscentral.com/list-microsoft-flight-simulator-2020-known-bugs-and-launch-issues

• Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.