Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (91. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.259
Cevap
77
Favori
217.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu geriye itiş uçağı durduğu yerden geriye doğru götürme kabiliyetine de mi sahip ? az önce çalıştırdığımda geri geri gidiyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 29 Ağustos 2020; 15:10:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaenerysStormborn

boşver aktiviteyi yahu benim dedigimi dene

uçak olarak boeingi seç,
    departure olarak jfk havalimanını seç,
    fly tuşuna bas

başka bir şey yapmana gerek yok o yeterli benchmark için

Alıntıları Göster
    World Map'den girdim kalkış jfk uçak 747 seçtim. Direkt pisste başladık ama öyle duruyor yani bir tuşa basmam mı gerek.
  • loses kullanıcısına yanıt
    Altimetre değişmiyor ama b ye basınca ve 5500 deyim diyelim uyarı veriyor 2000 desiniz diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OneTreeHill kullanıcısına yanıt
    oradaki fpsye bak işte 25 30 değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakuza001

Muthis resimler cekmis. Ben de kendimce cekmeye calisiyorum ama bu arkadas profesyonel olarak yapiyor belli ki
    Evet hocam profesyonel, Electronic Arts ile çalışıyor. Battlefield, Star Wars gibi oyunların pazarlamada kullanılmak üzere oyun içi görüntülerini çekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaenerysStormborn

oradaki fpsye bak işte 25 30 değil mi
    Ama işte bu olay tam dogru bir test yöntemi olmuyor. En az iki dakikalık filan aksiyon halinde olması lazım yanin uçagın gitmesi lazım mümkünse de bir kalkış ya da iniş anı ki tam oyun performansını verebilsin. Activiesdeki hava başladığı yer çok güzel aslında ama onu sürekli aynı şekilde indirecek adam lazım. Ondan sordum oto pilotu.
  • Klavye Kontrol rehberi
    Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]

Ayrıca dünyadaki eşsiz yerlerde uçmak için
    flightloc
    Locations — FlightLoc
    https://flightloc.com/locations
    sitesine bakmanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harun26180 -- 29 Ağustos 2020; 16:19:55 >

• Sosruka kullanıcısına yanıt
    para kazanma olayı oyun parası galiba :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: isyancı2

para kazanma olayı oyun parası galiba :D
    Maalesef :)
  • Arkadaşlar bu liveries kısmında modlama işini nasıl yapacağım henüz yeni katıldım oyuna ve bu konularda biraz cahilim. Xbox game pass ile indirdim oyunu bu arada steam'dan indirmedim
  • 747 de otopilot hem dandik ya da ben beceremiyorum üstüne esc yapıp tekrar oyuna dönünce kontroller mallaşıyor her seferinde inişte düşmeye başladım lövye en öne doğru gidiyor

en iyisi a320 ama onda da çok aviyonik yok gibi 747 deki kadar
  • Logitech 3d extreme aldım beğenmedim çok basit geldi, sıkça önerilen markanın ürünlerinden birini alacağım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • B-2 Spirit kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle, reverse thrust

• quote:

Orijinalden alıntı: armax

Aynen öyle, reverse thrust
    iyi de yavaşlatmaya yaramıyor mu sadece ? geri geri götürecek kadar kuvvetli olduğunu bilmiyordum
  • B-2 Spirit kullanıcısına yanıt
    reverse thrust motor itiş gücünü tersine çeviriyor, haliyle yerdeyken geri itişi sağlıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Xerus

Arkadaşlar bu liveries kısmında modlama işini nasıl yapacağım henüz yeni katıldım oyuna ve bu konularda biraz cahilim. Xbox game pass ile indirdim oyunu bu arada steam'dan indirmedim
    C:\Users\kullanıcıadı\AppData\Local\Packages\Microsoft.FlightSimulator_8wekyb3d8bbwe\LocalCache\Packages\Community kısmına atıcaksın. Microsoft.FlightSimulator_8wekyb3d8bbwe kısmı sende farklıda olabilir klasörün üstüne gelip 90-100 gb olan klasör hangisiyse onu seçiceksin. Bu linkten liveries en güncel halini indirebilirsin.
    msfs addons
    Liveries - Clink’s Megapack V7, 154 Liveries across 11 Aircraft — MSFS Addons
    https://www.msfsaddons.org/liveries/liveries-megapack-v7

• harun26180 H kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam yardımcı olduğunuz için indirmeyi başlattım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B-2 Spirit

iyi de yavaşlatmaya yaramıyor mu sadece ? geri geri götürecek kadar kuvvetli olduğunu bilmiyordum

Alıntıları Göster
    shift + p de kullana bilirsin geri gitmek icin
  • Oyun inmiyor ssd mi istiyor nasıl kodladılar bunu ya

• 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.