Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (183. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.259
Cevap
78
Favori
217.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tesekkürler, peki her ucak için ayrı ayrı mı ögrenmem lazım mı ? her ucağın farklı bir tutorialı varmı ?

• ayaz84 kullanıcısına yanıt
    Her uçakta ayrı öğrenmenizi gerektirecek tek şey uçuracağınız uçağın sürat limitlerini öğrenmek. Flap koyma süratleri, stall süratleri gibi. Uçağı uçurmanın temel prensipleri genel olarak aynıdır. Enstrümanlar da fark edebilir ama işleyişleri aynıdır. Uçurmak istediğiniz uçağın başlangıç videolarını izleyin. Ve airliner vb ile başlamaktansa daha basit tek motorlu uçaklarla uçun. C172 ve DA40 gibi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

öncelkle temel konuları öğrenmelisin trim, rudder flap vs nedir ne zaman kullanılır, bunlarla hız arasında nasıl bir ilişki var, cessna vs kullanacaksan thrust prop mixture seviyeleri ve yine flap, trim vs ayarlarıyla ile bunların sağlıklı kullanılması falan. örneğin motoru zorlamadan ağır bir hızda uçuyorsun uçağın burnunu yukarda tutmak için pitch trim, yandan rüzgar yiyorsan rudder trim ayarlaman gerekebilir. ya da uçağı indiriyorsun yere sert çarpmamak için hızı 65-70 knot'a indirmen gerekir (f16 da 300 civarı) stall seviyesine yakın hızda uçtuğundan havada tutunmayı arttırıp yumuşak inmek için flapleri açarsın vs. bu tarz şeyleri öğrenmeden f16 ya girme. youtube'ta bunları anlatan videolar var.

deephackyoutube
    Standard startup procedure for the F-16C
    https://www.youtube.com/watch?v=p140kNwm4Kg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whoops -- 10 Nisan 2022; 0:34:31 >

• tamam tesekkurler

• oyun ici markette ucus egitimleri satılıyor diye okudum deneyip memnun kalan var mı

Para tuzağı hocam youtubedan video izle daha yararlı. İlgin varsa araştırıp öğreniyorsun zaten. Simülatörün kendi eğitimleriyle başlayabilirsin tek motorlu uçaklarda. Gerçekte de öyle zaten tek motorlu uçaklarla başlanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmaster33 -- 12 Nisan 2022; 13:56:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhabalar

Xbox ta tekrar (replay) özelliği olmaması epey Can sıkıcı idi. Eminim hepimiz özellikle yaptığımız iniş kalkışlar nasıldı diye merak ediyoruzdur. Belki biliyorsunuz yeni gelen bir eklenti içinde sadece o uçuşları yaparken artık kayıt alıp tekrar izleyebiliyoruz. Kamera açısı vs değiştirerek.

Özellikle Ms ve yapımcı bunu resmi olarak xboxa getirmemişken bunu üçüncü taraf Bir geliştiricinin yapması Bana devrim gibi geldi.

Bir iki iniş kaydettim. Sizlerle de paylaşıyorum. Selamlar

https://www.youtube.com/watch?v=hFTnXtk8nRE&feature=youtu.be

Kesinlikle webmaster33 e katılıyorum.. simülatör içindeki tek motorlu eğitimleri ile başlayın. Onları sindirmek süre alıyor. Bazen tam olmuyor Zaten Ben de olmadı ☺️ sonra o uçaklar kesmeyince yavaş yavaş arttırın seviyeyi. 152, 172, tbm, citation, citation longitude, sonra da a20n olarak ilerledim ben. YouTube da çok güzel içerikler var. yeterli olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi figment -- 12 Nisan 2022; 18:9:24 >
  • Selam arkadaşlar pmdg 737 yi fs de deneyimleyen oldu mu ? Ne zaman çıkartacaklar iyice sabırsızlanıyorum artık.

• mysteriousozi kullanıcısına yanıt

737yi test etmeleri için bildiğim kadarıyla şu ana kadar sadece iki kişiye verdiler biri ingiliz twitch yayıncısı diğeri brezilyalı iş jeti pilotu. İkisi de yaklaşık 1.5 haftadır canlı yayınlarında uçuruyorlar. Birkaç ciddi bug tespit edildi fakat hemen giderdiler. Şu an için bir sorun görünmüyor. Pmdgnin sahibine göre önümüzdeki hafta sonu (7-8 Mayıs) piyasaya sürülebilirmiş. İlk etapta sadece 737-700 çıkacak. Ardından 6 hafta arayla -600, -800 ve -900 modelleri çıkarılacak.

• Elma kullanıcısına yanıt
    Msfs'deki study level uçak açlığının kokusunu aldı adamlar önce 700 aldıracaklar sonra bir posta da 800 satacaklar herkese. Çıksa bile 700 almam ben 800 çıkartmalarını bekleyeceğim.

• Arkadaşlar selamlar ben de yeni başladım ama dakika 1 invert look ayarlayamadım bir türlü. Yani right button aşağı çektiğimde kamera yukarı çevrilsin istiyorum. Ayarlardan değiştirdim tam tersi olacak şekildr ama bir türlü değişmedi invert look ayarını nasıl yapabilirim

• Elma kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. çıksa artık üstüne vr gözlükle gerçek pilot bakış açısı yakalamış oluruz 20-30 bin feetlerde. Sanırım bahsettiğinden daha fazla kişiye verdiler en az 9-10 kişide ayrı ayrı canlı yayınlar gördüm.

• selamlar, çok az kullanıp paketlediğim logitech switch paneli radio panel ve multipanel'leri satıyorum. kozmetik sorunları yok, tertemiz kutusunda. piyasada 4700 civarı. ben 2700 e bırakacağım üçünü.

https://forum.donanimhaber.com/logitech-kokpit-panelleri-switch-panel-multi-panel-ve-radio-panel--152695437

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whoops -- 4 Mayıs 2022; 23:14:35 >
  • honeycomb yoke ve throttle isteyenlerde burada buyursun

https://forum.donanimhaber.com/komple-ucus-ekipmani--152409881

• Geçen hafta Asobo çalışanlarıyla yapılan bir online soru cevap etkinliğinde DLSS 2.0 ve FSR 1.0 desteğinin temmuz ayında yayınlanması planlanan 10. güncelleme ile oyuna ekleneceği bildirilmiş.  

FSR 2.0 desteği de gelecekmiş ama onun temmuz güncellemesine yetişmeyeceği söylenmiş.

• Güzel bir haber. FSR 2.0 desteği hem PC hem de Xbox'a gelir umarım.

Bu arada sim uptade 9 sonrası menüde dünya haritasında gezerken donma ve simülasyondan atma sorunu yaşayanlarınız oldu mu ? PC'de ve Xbox'da denedim ikisinde de aynı sorunu yaşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 5 Mayıs 2022; 18:53:49 >
  • evet, xbox'da aynı sorunu yaşıyorum. oyundan atıyor her seferinde olmasa da. ayrıca mapde gezinirken donmalar oluyor.

ayrıca oyun içindeki vfr mapte de zoom olayı gidiyor sürekli. kısacası bu güncelleme buglarla dolu.

sadece atc sesi değişmiş. elle tutulur gözle görülür bir şey bulamadım. yeryüzü kaplamalarındaki düşük çözünürlük sorunu hala devam ediyor.

• Teşekkürler yorumunuz için. Nasıl oluyorsa her gelen büyük güncelleme ile birşeyleri bozmayı başarıyorlar muhakak. Update 9 ile bu sorun, Update 8 ile PC'de replay özelliğini bozdular. Kaplamalardaki düşük çözünürlük sorunu da update 7 ile meydana gelmişti yanlış hatırlamıyorsam.

• PMDG 737-700 resmi çıkış tarihi 9 Mayıs Pazartesi olarak açıklandı. Akabinde her altı haftada bir olmak üzere sırasıyla -600, -800 ve -900 modelleri çıkarılacak. Hepsi ayrı paket olarak satılacak. PMDG Ceosu Robert yaptığı açıklamada ayrıca bir bomba daha patlattı: PMDG 737 serisine MAX modelleri de dahil edilecek. Kişisel tahminim; Ağustos sonu-Eylül başı tüm modeller piyasaya çıkmış olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elma -- 7 Mayıs 2022; 2:43:21 >

• 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.